Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
hmmm mi sie wydaje, że Fondle chodziło o silikon, bo kolagen można robić u nas, ale on jest wypełniaczem czasowym..A silikonu sie nie używa, bo podobno wywołuje jakies efektu uboczne nieprzewidziane, uczulenia czy coś...Tak mi się przynajmniej kojarzy, bo kiedyś sie interesowałam tym tematem, z tymże było to dawno i już nie pamiętam :lol: (ah ta skleroza ;-) )
Co do Megan to mi sie bardziej podobała przed, tzn. jest takie jedno śliczne zdjęcie, w tym wątku chyba nawet, czarno-białe, śliczne!!!! :-P ale nie umiem teraz go znaleźć :-(
hehe no, nos ma taki trochę hinduski ;-) ale gdybym miała tak wyglądać to nos by mi tam był niestraszny :-P ona chyba w ogóle miała robiony ten nos, bo widziałam jej fotki jak miała taki orli ;-)
ale usta to ma bossskie....
a co do megan to gdzies czytalam ze ma collagen lips... a u nas kto robi takie? bo ja myslałam ze mamy wypelniacze rozne ale nie slyszalam kto robi collagenem...
Jennys w dziale o ustach pisała, że jej robił dr Surowiak..miała robione preparatem Evolence, który jest na bazie kolagenu podobno efekt fajny, ale jeszcze nie doczytałam do końca (a wątek ma tylko dwie strony, ale juz umieram z niewyspania ;-) )
Myślałam, że Megan miała robione tym silikonem, bo tam zazwyczaj wszystkie babki tym powiększają. A dlaczego silikonu nie ma u nas, czy ktos wie? :-(