portale randkowe

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 11 cze 2008, 21:52

foxxia, :oops: :oops: kurcze zle to odczytalam.... :-?
Londyjka pisze:Nie chce foxxia doradzac,musisz sluchac glosu swojego serca. Ale dam jedna rade,nie oddawaj mu sie tak od razu(chodzi o slub) teraz ty sie wstrzymaj,a on niech sie meczy i czeka i w tym czasie zasluzy na twoje zaufanie.Bedziesz mogla w tym czasie sprawdzic jego intencje,czy jego obiecanki sa wiarygodne. Po slubie na sprawdzanie bedzie troche za pozno...
DOKLADNIE!!!!! :idea:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 11 cze 2008, 21:55

Londyjka, właśnie słucham serca, ale staram się też słuchać rozumu, dlatego w sierpniu bierzemy tylko cywilny ślub. Kościelny wezmę jak będę w 100% pewna, że mogę mu znów uwierzyć.
Cywilny ślub łatwiej odkręcić... Czego bym nie chciała robić.
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 11 cze 2008, 21:56

Foxxia nie podejmuj waznych decyzji pod wpływem emocji...wiem łatwo to powiedziec. Ślub nie rozwiąże takich problemów.....moze je tylko pod dywan zamieść. Życzę trafnych decyzji i trzymaj sie ciepło

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 11 cze 2008, 22:01

niebieski, staram się trzeźwo myśleć. Ja go naprawdę kocham, ale też naprawdę mnie zabolało, to co się dowiedziałam i to że mnie okłamał. Mam jeszcze 2 miesiące do namysłu ;-)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 11 cze 2008, 22:50

Ostatnio slyszalam taki teks w reklamie:
"tato,doradz mi co mam robic,on nie dzwoni do mnie przez caly dzien..."
tata- "ZzzemScIj sie na nim...wyjdz za niego..." :mrgreen:
Ale tak na powaznie, to nie jest rozwiazanie,ale decyzje podejmujesz sama.
Tak samo jak blednym rozwiazaniem(choc niektorzy tak mysla) dla rozwiazania problemow malzenskich jest dziecko. A dziecko przybliza tylko kochajace sie pary,inne oddala...
odpowiedz sobie na pytanie czy ten slub to dla ciebie gwarancja jego wiernosci? Slub to zadna gwarancja,szczegolnie dla facetow,a bywa i tak,ze po slubie zmieniaja sie,na gorsze. Skoro juz zauwazylas symptomy ja bylabym czujna.
Spojrz na to tak: byliscie zareczeni to czego on szukal na portalu randkowym? Chyba nie ocenienia swoich fotek?
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 11 cze 2008, 22:53

Prawda Londyjka. Masz rację. Wierz mi, teraz będę bardzo czujna. Ślub nie jest gwarancją i wiem o tym, nie temu go biorę. Na szczęście dziecka nie planujemy...

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 11 cze 2008, 23:04

Londyjka pisze:Tak samo jak blednym rozwiazaniem(choc niektorzy tak mysla) dla rozwiazania problemow malzenskich jest dziecko. A dziecko przybliza tylko kochajace sie pary,inne oddala...
O kurcze..to jest naprawdę mądre...
Londyjka pisze:Spojrz na to tak: byliscie zareczeni to czego on szukal na portalu randkowym? Chyba nie ocenienia swoich fotek?
Najprościej..szukał pewnie przygód..niezależnie od tego,co kto pod tym pojęciem rozumie....Czerwona kartka jak nic.... :evil: ...Czyli wykluczenie z dalszej gry...Niechby się teraz martwił,czy dopuszczą go do następnego spotkania.... :evil: ..
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 11 cze 2008, 23:12

Londyjka bardzo trafnie to wszystko ujęłaś.....i zgadzam sie z tobą w 100% i z Jankiem również

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 11 cze 2008, 23:38

foxxia, nie obraź się, ale takie postępowanie faceta "udowodnię ci, że cię kocham, więc się z tobą ożenię" według mnie świadczy o jego dziecinności i tchórzliwości. Przyłapałaś go na zdradzie (co najmniej emocjonalnej), on Ci w odpowiedzi proponuje ślub, a Ty się na niego zgadzasz???
Na Twoim miejscu nie ustalałabym żadnej daty ślubu. Dwa miesiące to niewiele czasu na podjęcie takiej ważnej decyzji. Wolałabym najpierw przeprowadzić kilka szczerych rozmów i zobaczyć tę jego przemianę, bo przez dwa miesiące każdy może poudawać grzecznego.
Ja osobiście w ogóle nie dałabym takiemu facetowi drugiej szansy; kilka lat temu byłam w podobnej sytuacji, chłopak miał takie "wyrzuty sumienia", że też chciał się ze mną żenić natychmiast. Dla mnie był to co najmniej śmieszny pomysł, machnęłam na niego ręką, a po kilku miesiącach byłam już z innym i z tym innym jestem do dziś ;-)
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 11 cze 2008, 23:49

annoush pisze:Ja osobiście w ogóle nie dałabym takiemu facetowi drugiej szansy;
I tak trzymać...Potem ,to już tylko rozmienianie wszystkiego na drobne...Kiedy on miał czas ,żeby tam zaglądać...Kiedy sie kocha..właśnie takie ,zdawałoby sie dla niektórych błahe wyskoki,traktuje sie jak zdradę...Emocjonalną.. .Boli tak samo,jak nie mocniej..Nawet z męskiego pkt, widzenia.... :-(
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”