Wolicie blondynki czy brunetki ?

Higena, Uroda, Moda i Trendy, Co kto ma do Was i co Wam chodzi po głowie

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 07 cze 2008, 22:04

Zawsze sobie obiecalam ze kolo 30tyki zrobie sie na blda...taki jasny...dotrzymalam sobie slowa...i przez to odmlodnialam.Tak bldaynki bardziej zwracaja uwage naszych panow...ale nie oznacza,ze brunetki czy ciemne blady,rude itd sa gorsze... kazda kobietka w pewnym wieku powinna odnalezc swoj kolor do swojego typu urody,temperamentu itd...

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 07 cze 2008, 22:11

Anielicanrw, no i dobra decyzja z tym blondem bo ladnie ci w nim, nie obraz sie za to co napisze - ale wygladasz jak cukierkowa laleczka ;-)
bardzo ladnie... szczegolnie na focie ze swoja polowka - wygladacie jak gwiazdy :lol: ;-)
tak trzymac!!
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 07 cze 2008, 22:16

...nie obraze sie...najwazniejsze by dbac o siebie w zgodzie ze swoim stylem i upodobaniami... tak moja polowka woli bladynki...niech mu sie nie zmienia po pozaluje :-x
Jednej pasuje wlasnei blad a innej mimo,ze mialaby ochote na iny kolor niestety np.czarny....ale najwazniejsze by pasowal do osoby!

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 07 cze 2008, 22:22

Anielicanrw pisze:najwazniejsze by pasowal do osoby!
dokladnie
a jak sie ma fajna fryzurke i dopasowany kolorek to polowa sukcesu
duuuzo daja wloski :lol: :lol: :lol:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 07 cze 2008, 22:30

Wlosy to polowa sukcesu u kobiet,niewazne jaki kolor. Widzialam osoby ladne a lyse i nie wygladaly juz dobrze(przyklad-ostatnio zgolila sie na lyso Cameron Diaz... :roll: )
Ja bardzo chcialabym dojsc do swojego koloru(ciemny blond) ale jak juz zrobie jakas podobna farba farba to daje taki sztuczny efekt i mnie postarza,co inego niz naturalne. Musze znalesc jakis kompromis dla moich wlosow tylko nie wiem co robic,caly czas szukam jakiejs farby a rezultat jest taki,ze pod spodem farbuje wlasnie na ten ciemny blond a na gorze zupelnie jasniutki.W ten sposob to nigdy nie dojde do swojego...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 07 cze 2008, 22:46

Londyjka pisze:. Musze znalesc jakis kompromis dla moich wlosow tylko nie wiem co robic,
chyba najlepiej wybrac sie do bardzo dobrej fryzjerki ktora spojrzy na ciebie i bedzie wiedziala w czym wygladasz idealnie...
ja dluugo szukalam zanim trafilam na babke co mi dopasowala kolor do wieku do oczu do koloru brwi nawet...
:-D ;-)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 07 cze 2008, 22:51

ojej,przez 27 lat nie znalazlam bardzo dobrej fryzjerki :lol: wiec przezucilam sie nawet na farbowanie domowe :mrgreen:
a to o czym mowisz to musi byc juz stylista a wiesz ile to kosztuje :-x
tu gdzie mieszkam to moze jakies 200 funtow :shock:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 07 cze 2008, 23:00

Londyjka pisze: 200 funtow
o matko!! ale sobie licza....
ja na szczescie poznalam polke tu cudowna fryzjerke i ona sobei liczy 50 funtow za obciecie i farbe + fantastycznie potrafi dobrac kolor i fryz do buzi

Awatar użytkownika
Cynio
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Cynio » 09 cze 2008, 16:13

no dziewuchi z takiego pikantnego tematu zrobiłyście wizyte w salonie fryzjerskim... ajajajaj

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 09 cze 2008, 17:06

Cynio pisze:no dziewuchi z takiego pikantnego tematu zrobiłyście wizyte w salonie fryzjerskim... ajajajaj
hehehehehe dobre!!!!!!
a ty widze ze lubisz ciapki? bo krowka na avatarku :mrgreen: :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Męskie sprawy”