Moderator: Zespół I
Na ocenę na pewno możesz liczyć..tylko...wiem ,że potrafie powiedzieć co myslę...Zresztą..każdy z nas ma pewnie inny gust...Zrobimy to delikatnie i z klasą..ale obiecujemy,że nie będziemy słodzić...Cynio pisze:może inaczej
wstaw tu swoje zdjęćie w wersji blond i non blond
a obiecujemy z janko, że OBIEKTYWNIE bardzo ocenimy w czym sprawai wszystkie wątpliwości Twe rozwiejemy

tylko takie oceny wchodza w gre jesli chodzi o mnie :lol:janko2 pisze:Na ocenę na pewno możesz liczyć..tylko...wiem ,że potrafie powiedzieć co myslę
Mówiłem,że nie słodzę..herbaty również... ;-) A foty..to była tylko sugestia....Myślę,że potrafisz oczarować każdego...fryzura..kolor...to tylko dodatki.....cukiereczekPL pisze:tylko takie oceny wchodza w gre jesli chodzi o mnie :lol:
cukry to mozna sobie wrzucic do herbaty ;-)

herbata bez cukru i cytrynki to...jak martinii bez lodu..hihihihjanko2 pisze:
Mówiłem,że nie słodzę..herbaty również... ;-) A foty..to była tylko sugestia....Myślę,że potrafisz oczarować każdego...fryzura..kolor...to tylko dodatki.....
O nie..nie..nie...Herbata z cukrem..to jak szampan w kuflu...cukiereczekPL pisze:herbata bez cukru i cytrynki to...jak martinii bez lodu..hihihih
my kobiety ta slodycz tez lubimy ;-)janko2 pisze:wiesz co faceci lubią najbardziej