Moderator: Zespół I
Mam nadzieję,że jak już go będę miał ,to go nie zepsuję... ;-)Lunka pisze:a co do instrukcji.... zabawa we dwoje i wyobraznia dasz rade ;-)
Ale ja naiwny jestem...A może zazdrosny....Anielicanrw pisze:tu Cie skarbie rozczaruje...nie zawsze kobieta umilajac sobie czas z wibratorkiem czy inna zabawka mysli o swoim kochanie..

albo spotkanie bylo by w sexshopie! Tam go zaciagniemy...Lunka pisze:cos mi sie wydaje ze janko2, nie napilby sie z nami kawki bo by sie nas bal
szczerze to jest normalna reakcja wiekszosci mezczyzn... niestety to moze glupio zabrzmi,ale zazdrosc o zabwaki tez wystepuje...janko2 pisze:Ale ja naiwny jestem...A może zazdrosny....
uwierz juz sie z nami nie spotka balby sie ze namowimy go na torbe niezwyklych gadzetow hihihihihihi..... :mrgreen: :mrgreen:Anielicanrw pisze:albo spotkanie bylo by w sexshopie! Tam go zaciagniemy...

....tak jak i facet nie zawsze o swoim kochanieAnielicanrw pisze:tu Cie skarbie rozczaruje...nie zawsze kobieta umilajac sobie czas z wibratorkiem czy inna zabawka mysli o swoim kochanie..
wiec zaluj bo jak widzisz to wieczorkami humorek nas nie odstepuje ;-)Cynio pisze:to nie fair.. ja mam sieć w pracy.. tylko... :-(