janko2 pisze:Kochanie..jak mnie nie będzie wsadź sobie tego umilacza i wyobraź sobie,że to ja....
tu Cie skarbie rozczaruje...nie zawsze kobieta umilajac sobie czas z wibratorkiem czy inna zabawka mysli o swoim kochanie....poprostu mysli by sobie przyjemnosc zrobic...a co do wibratorka to piewszy dostalam od mojego lubego...i byl tekst....jak mnie nie bedzie,zeby nikt mi tu sie nie krecil

:lol: ale tekst przede wszystkim rzucony w zartobliwym tonie...ale predzej razem wyprobowalismy niz zostalam sama na chwile...
Ale tak szczerze naleze do osob,ktore lubia zabawki,zabawy,porostu temperament robi swoje i mysle ze nie jedna z nas tak samo ma!
Janko2 z tym tekstem :mocy przybywaj.....tu bys sie zdziwil jak moc by lotem blyskawicy byla przy Tobie....lekkie...a co ja Ci tu bede chlopie wykladac jak uzywac....i pobudzac Twoja wyobraznie....kupuj testuj i pogadamy.... ;-)
A tak na marginesie widze temat rozruszalismy....nocna pora...a Lunka ale na "fotkach "dalas do pieca....wow jestem Twoja fanka i mysle,ze nadajemy na tych samych falach i bylybsy fajna kumpelka!