autor: beata-malgorzata » 03 cze 2008, 22:33
Mialam dzisiaj okropny dzien a wszystko przez kolezanke Polke :-x myslalam ze grono znajomych Polakow mam wyprobowane , jak bardzo sie mylilam

Dziewczyna (w moim wieku) ktora zawsze cenilam za nietuzinkowosc i inteligencje w dzisiejszym dniu stala sie dla mnie osoba nie warta zainteresowania . Jest dla mnie malutka , po prostu zero . Opowiedziala facetowi (ktorego znam bo robil wiele remontow u mnie) , sasiadowi moich tesciow , wszystko co uslyszala ode mnie , a co sie tyczy mojej aktualnej sytuacji !! Opowiedziala wszystko ze szczegolami jak mala papla

Kobieta powazna 42 letnia ! Tesciowa podsumowala to co uslyszala mniej wiecej tak ; dobrze ze Beata nie ma duzo takich kolezanek Polek

Opowiadala rowniez o moich operacjach i mimo ze nie ukrywam co robie uwazam ze dyskutowanie o tym z facetem ktorego to nic nie obchodzi jest nie na miejscu !
Takim oto sposobem tescie dowiedzieli sie czegos o czym z mezem jeszcze nie chcielismy im mowic . Jestem w szoku , nie spodziewalam sie tego szczegolnie po niej :-( . Dzisiaj jeszcze sie wstrzymalam z rozmowa z nia ale nie zostawie tego tak . nie przekresle znajomosci lecz bede teraz chlodna i rozwazna . Tematem moich rozmow z nia to bedzie pogoda ... nic wiecej ...Nawet glupio mi jest przed mezem :-( O ja naiwna

Koniec z Polakami , jezyk za zebami .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026