Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 03 cze 2008, 00:05

renusia - tylko uwazaj z tymi truskawami - hehe :mrgreen:

...ja nigdy nie wiedzialam ,ze moze zaszkodzic mi bialy ser... :roll:
...wydaje mi sie ,ze za dlugo go trzymalam na twarzy.. ..dlatego takie efekty... :oops:
:evil:
...zobaczymy jutro... :-|

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 03 cze 2008, 00:09

Samanthii pisze:wydaje mi sie ,ze za dlugo go trzymalam na twarzy.. ..dlatego takie efekty...

...zobaczymy jutro...
Mam nadzieje ,ze do jutra Ci sie polepszy ;-) Daj znac czy wszystko ok :-)
Dziekuje za rady kochana.
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 03 cze 2008, 10:25

kurde widze ze tu fajne przepisy na maseczki macie ;-)
ja jak juz cos klade na twarz to zoltko roztrzeane z sokiem cytryny..
niewiem na co taka maseczka ale fajnie sciaga twarz. ;-)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 03 cze 2008, 11:15

cukiereczekPL pisze:ja jak juz cos klade na twarz to zoltko roztrzeane z sokiem cytryny..
niewiem na co taka maseczka ale fajnie sciaga twarz.
Brzmi pysznie ;-) Szkoda ,ze nie dla mnie :-( Ja mam bardzo sucha i wrazliwa cere :roll: A moze ktos polecil by cos gotowego co mozna kupic w UK???
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 03 cze 2008, 12:04

renusia pisze:cos gotowego
myslalam ze o cos gotowanego pytasz? hihihihi
:lol: :lol: :lol:
nieorientuje sie czy tu maja jakies dobre maseczki....
widzialam jakies w asdzie za £1 jednorazowe... ale nie sprawzdalam ich.
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 03 cze 2008, 20:21

ja tam wole truskawki do jedzenia :-P wczoraj kupilam swiezutkie prosto zerwane :mrgreen: dziewczyna sprzedawala przy drodze :mrgreen: ale pyszne mowie wam :mrgreen:
Samjak twoja buzka :shock: :idea: :?:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 03 cze 2008, 21:42

misialeczek24 pisze:ja tam wole truskawki do jedzenia :-P
no pewnie - zwlaszcza z cukrem i bita smietana :mrgreen:
misialeczek24 pisze: Samjak twoja buzka :shock: :idea: :?:
ok. ;-)

rano jak tylko otworzylam oczka, pobieglam do lazienki przed lustro...
...i odetchnelam z ulga...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif
...nawet sie dzisiaj jakas taka ladniejsza czulam... :shock:
buzka gladziutka, make up idealny - rzeski tez jakies dluzsze wyszly...
:roll:
...tak dobrze wygladalam ,ze az dostalam ochoty na shopping :lol:

--- quark chyba podzialal http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ptup_1.gif

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 03 cze 2008, 22:33

Mialam dzisiaj okropny dzien a wszystko przez kolezanke Polke :-x myslalam ze grono znajomych Polakow mam wyprobowane , jak bardzo sie mylilam :-| Dziewczyna (w moim wieku) ktora zawsze cenilam za nietuzinkowosc i inteligencje w dzisiejszym dniu stala sie dla mnie osoba nie warta zainteresowania . Jest dla mnie malutka , po prostu zero . Opowiedziala facetowi (ktorego znam bo robil wiele remontow u mnie) , sasiadowi moich tesciow , wszystko co uslyszala ode mnie , a co sie tyczy mojej aktualnej sytuacji !! Opowiedziala wszystko ze szczegolami jak mala papla :!: Kobieta powazna 42 letnia ! Tesciowa podsumowala to co uslyszala mniej wiecej tak ; dobrze ze Beata nie ma duzo takich kolezanek Polek :-o Opowiadala rowniez o moich operacjach i mimo ze nie ukrywam co robie uwazam ze dyskutowanie o tym z facetem ktorego to nic nie obchodzi jest nie na miejscu !
Takim oto sposobem tescie dowiedzieli sie czegos o czym z mezem jeszcze nie chcielismy im mowic . Jestem w szoku , nie spodziewalam sie tego szczegolnie po niej :-( . Dzisiaj jeszcze sie wstrzymalam z rozmowa z nia ale nie zostawie tego tak . nie przekresle znajomosci lecz bede teraz chlodna i rozwazna . Tematem moich rozmow z nia to bedzie pogoda ... nic wiecej ...Nawet glupio mi jest przed mezem :-( O ja naiwna :roll: Koniec z Polakami , jezyk za zebami .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 03 cze 2008, 23:02

przykro mi beatko :-( ...

...wiem jak sie czujesz , bo ja czesto mialam problemy z kolezankami-polkami...
...zwlaszcza na obczyznie :-|
(w ostatni weekend , tez nie bylo za wesolo - chociaz myslalam juz ,ze znalazlam bratnia dusze...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/dno.gif

...chyba oboje nie mamy szczescia, jesli chodzi o naszych rodakow... :-(

...dzisiaj spotkalam sie z jedna taka polka (na szwajcarskim forum poznalam ja )-
ot tak, na kawke... :oops:
:roll:
...i starczy mi.... :-|
nie chce juz wiecej poznawac kogokolwiek z polski !!! :evil:

...nie dosc ,ze okazala sie wiesniara w rozowym dresiku :oops: ( a zarozumiala ze szok :shock: ) , to jeszcze skrytykowala na maxa moja nowa ojczyzne
i szwajcarow.... :-?
...a na pytanie : dlaczego nie lubisz szwajcarow - odpowiedziala: bo ich nie rozumiem ! :lol: :-? :roll:
bez komentarza :-|

beata- masz racje, wygarnij jej :evil: ... ...z takimi falszywymi zdrajcami trzeba ostro !

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... drajca.gif

i nie przejmuj sie -bo nie warto...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/0034.gif

bianka15
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: bianka15 » 03 cze 2008, 23:07

Beata-malgorzata tak mi przykro ze spotkalo cie takie rozczarowanie ze strony "zaufanej" osoby! :-( Niestety ja mam podobne doswiadczenia i z czasem grono moich przyjaciol sie zmniejsza tak naprawde to jaka jestem tzn. nieufna a niektorzy mowia o mnie odludek snobka stroniaca od otoczenia, zawdzieczam wlasnie tym wszystkim "przyjacielom", ktorzy mnie zawiedli :!: :cry: A wczesniej bylam zupelnie inna osoba wiedza o tym moi najblizsi moja mama siostra moj nazeczony mowia ze w ciagu paru lat zmienilam sie nie do poznania , kiedys wiecznie otoczona ludzmi masa znajomych przyjaciol dusza towarzystwa gadula papla szczeka mi sie nie zamykala caly czas albo cos mowilam i glosno sie smialam a usmiech nie znikal z mojej twarzy :!: Teraz wiem ze moge liczyc tylko na mojego nazeczonego i siostre to moi przyjaciele im ufam i wiem ze oni chca dla mnie wszystkiego najlepszego-szczerze :!: Nie wiem co kieruje niektorymi ludzmi zawisc zazdrosc ze robia komus przykrosc :cry: :shock: :?: Odkad skonczylam studia i wyjechalam duzo sie pozmienialo, stracilam swoja najlepsza psiapsiole to jak mnie potraktowala to nawet moja mama nie mogla mi uwierzyc niestety....dalej o tym mysle ale jestem naiwna bo za kazdym razem jak przyjezdzam do PL ide ja odwiedzic z prezentami dla jej rodzinki i z nadzieja ze tym razem bedzie inaczej ze moze to ja sobie cos ubzduralam ale po tej wizycie znowu sie rozczarowuje i obiecuje ze to sie musi skonczyc i ze juz moja noga u niej nie postanie :-( :!:
11.01.2010 - nos chrzestny dr. Łątkowski....

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”