gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
clarisss
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
alez oczywiscie ze mozna. jak dla mnie to najlepsze wyjscie i najwieksze szczescie ktore moze nas spotkac. natomiast jest jeszcze kwestia zakochania sie badz nie i tego czy sie chce zwiazku czy nie. czekac na milosc mozna dlugo i szczesliwie (a wlasciwie nieszczesliwie) i tu po prostu nadchodzi kwestia - czy w zwiazku z tym rezygnowac z seksu?
280cc eurosilicon low profile
13.08.2008
-
jaaa
- TOP Beauty

a ja nie bylam w zwiazku na dlugo nie bylam zakochana ze wzajemnoscia,mialam okazje do sexu i nie wykorzystalam tego ,jestem kosmitka i cnotka zapewne pomyslicie... coz nie planowalam zostac dziewica do malzenstwa ale moze jest mi to pisane.. coz na sile nie pojde do lozka z facetem ani z ciekawosci...mimo ze zaczynam miec juz kompleks dziewicy ...
-
clarisss
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
uuu... to kiepsko. mam koleżankę 25 lenia dziewice. ma zrytą psychę potwornie. i najwidoczniej im dluzej sie z tym czeka tym gorzej... biedactwo
13.08.2008
-
jaaa
- TOP Beauty

ja jakos nie jestem sfrustrowana z tego powodu;) nie musisz wspolczuc,poza tym sama nie wiem czy kreca mnie faceci ... a moze jestem aseksualna ale to juz inna sprawa :P
-
niebieski
- Rozmowna Beauty

Jaa na kazdego przyjdzie czas...bardzo madrze, ze byle pierwszemu nie skaczesz do łózka, mądry facet to doceni:)
Clariss chyba nie samym seksem człowiek żyje, co!!!!! i dlatego człowiek różni sie do zwierząt, ze od czasu do czasu powinien zapanować nad popędem seksualnym ...i trochę pomyśleć co mu to da...:) takie puszczanie sie na lewo i prawo....
Jeszcze jedno Clariss, kobiety które walczą o równouprawnienie naprawdę koncentrują sie na ważniejszych sprawach dla kobiet niż łóżko!!!! bo jest ich w Polsce bardzo dużo. Przypomnę że, granica między kobietą wyzwolona, a latawicą jest bardzo cieka i to "latawice" wykorzystują hasła i postulaty dotyczące równouprawnienia płci, tylko po to by znaleźć wytłumaczenia dla swojego postępowania. Jak tak bardzo są im bliskie takie hasła, to niech zaangażują się w pracę na rzecz praw kobiet, a nie wymachują tyłkiem na lewo i prawo w imię równouprawnienia płci...czysta obłuda!!!
-
jaaa
- TOP Beauty

dzieki niebieski moze sie znajdzie;) ale zaczyam watpic w to:P
-
viki
- Przyjaciel Beauty

jaaa, i dobrze ze nie jestes sfrustrowana....
ludzie co sie dzieje z tym swiatem? Czy chodzi tylko o to zeby puknąc jak najwiecej partnerów? dlaczego jest taka presja na utrate dziewictwa jak najwczesniej?
clarisss, a kolezanka ma zryta psychike nie dla tego ze jest dziewica (bo to samo z siebie psychiki nie ryje) tylko dlatego ze tego stanu nie toleruje jej towarzystwo...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....
-
jaaa
- TOP Beauty

clarisss, a kolezanka ma zryta psychike nie dla tego ze jest dziewica (bo to samo z siebie psychiki nie ryje) tylko dlatego ze tego stanu nie toleruje jej towarzystwo...
dobrze napisane

ja czasem od tego gadania najchetniej bym to zrobila byle tylko tej presji nie czuc
nie chodzi o to ze mi cos mowia bo malo kto wie ,ale ja slucham tego naokolo az uszy bola ,do tego wlasnie swiat sie zmienia mlodsi maja to za soba w wieku 15/16 lat ...to wiadomo ze czasem ma sie dosyc
-
clarisss
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
niebieski, ja nie uwazam ze sprawy lozkowe sa polem bitwy o uprawnienie, bynajmniej. w tym wypadku raczej chodzilo mi o obalenie mitu ze kobiety do wszystkiego podchodza emocjonalnie i seks identyfikuja z miloscia. bo mysle ze kobieta nie musi byc zakochana zeby sie cieszyc seksem. spoleczenstwo to jednak nie do konca akceptuje. dlatego wyszedl ten temat - chcialam wiedziec czy akceptuje to facet ktory czekal z "wianuszkiem" do slubu
a jesli chodzi o moja kolezanke... przyczyna tego ze nadal jest dziewica jest to ze za dlugo czekala na ksiecia z bajki. teraz juz jest swiadoma ze taki piekny swiat nie jest, ale po tylu latach czekania trudno jej teraz przekroczyc ta bariere. kiedys sie zdecydowala i tuz przed faktem powiedziala facetowi ze jeszcze nigdy nie byla z facetem. wyskoczyl prawie z lozka i powiedzial ze on nie jest odpowiednim facetem na tracenie dziewictwa, bo on ja lubi ale nie kocha i bla bla. od tego czasu asia jeszcze bardziej sie zakrecila. gnojek!!
13.08.2008
-
jaaa
- TOP Beauty

ona te zbiedna

gdyby byl odpowiedni facet pewnie miala by to za soba
moja okazja tez byla taka... ze facet tylko chcial sexu i dobrej zabawy i wywynioskowal ze ja tez bo na niego lece... czego? bo go poderwalam swietnie sie bawilam z nim na imprezie i pierwsza pocalowalam od nadmiaru procentow i decybeli ..faceci...

jak sie zdziwil jak mu powiedzialam nici z sexu po tak krokim czasie znajomosci uciekl...

dobrze chociaz ze od poczatku wiedzialam o co mu chodzi ,bo inaczej pewnie bym to przezywala