Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 28 maja 2008, 15:56

A u mnie w Köln....parno...od kilku dni jakby miala byc za chwilke burza...na chwilke slonce wyjrzy i chmurki..ale goraco jak w piekle...ja tez bym sie na grilla wprosila...a najlepiej Was zaprosila...my tak po tej Europie rozrzucone...kiedys trzeba zlot czarownic zrobic...moze na jakiejs plazy :lol: wspolczuje juz kobieta...widok stada podrasowanych panienek... :shock: .A dzis mam plan...zimne piwko polskie sie juz chlodzi...

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 28 maja 2008, 16:10

Anielicanrw, my to praktycznie niedaleko siebie mieszkamy...nawet chcialam kiedys do köln na zakupy jechac,bo jakos w amsterdamie nie umiem sie odnalezc. :cry: ..my kiedys z niemieckiego forum zrobilysmy spotkanie..i bylo fajnie :lol: :lol: ..tez wypije polskie piwko :-P

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 28 maja 2008, 16:34

...ja wlasnie pije corone z cytrynka- mniam ! :-P

zdrowko kobitki http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... czek_1.gif

na spotkanie sie pisze ,jak najbardziej ... ;-) ...rzuccie tylko pomyslem :mrgreen:

(plaza moze byc, tylko pod warunkiem, ze anne zostawi swoje zolte bikini w domu ! :-?
;-) )

anne , co to za niemieckie forum ? (dasz namiary ?) :-D

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 28 maja 2008, 20:52

heheh ja pije ....ale wode :lol: ale truskawkowa ;-)
laski u mnie pogoda...do du....y jednym slowem...ale mialam pecha bo jak bylismy w hiszpanii to bylo to samo :-? nawet lalo i byla burza :shock: cale szczescie nie caly czas.....
wesele bylo rewelacjne-przynajmniej jak dla mnie ;-)
no wiec zadnej mszy itp w kosciele :shock: jedynie ok 15min i to wszystko :!: nie tak formalnie i sztywno jak u nas....brawa okrzyki itp w kosciele :-D bardzo mi sie to podobalo i na srodku calujaca sie mloda para :!:
po kosciele pojechalismy do miejsca w ktorym mialo byc wesele(najsmieszniejsze bylo to ze wiekszosc hiszpanow nie mowi po angielsku :!: wiec masakra bylo sie dogadac :lol: )
jedynie ci co mieszkaja w innych krajach...wiec bylo bardzo smiesznie :-D
wesele bylo w pieknym miejscu
najpierw byl alkochol i zakaski w ogrodzie ,bardzo piekne miejsce wszystko super kelnerzy roznoszacy jedzenie i alkochol -wszystko elegancko i z klasa.
po jakims czasie ....nie wiem dokladnie ile to trwalo...
wszyscy przeszlismy do takiego jakby namiotu w ktorym mielismy obiad.nie taki typowy jak w pl niestety...na poczatek mlodzi i ich rodzice zostali przywitani piosenka pieknie zaspiewana przez pare hiszpanow :!: niestety nie wiem o czym byla....ale byla piekna.
na stolach jedynie stalo wino....jedzenie przynosili kelnerzy i kazdemu z osobna pieknie nakladali na talerz..wszystkim oprocz mnie :lol: bo ja takich rzeczy nie jadam :lol: w wiekszosci bylo to see food itp :shock: a ja nie cierpie takich rzeczy :evil: wiec po kilku razach jak moj talerz nadal stal pusty przyszedl menadzer (z tlumaczem :lol: )i powiedzial ze na cokolwiek mam ochote to oni mi przygotuja.bardzo mile to bylo ale powiedzialam ze wszyscho ok by sie mna nie przejmowali ;-)
potem oczwiscie toasty itp. i tort ktory mlodzi kroili mieczem i karmili tym mieczem siebie nawzajem i swoich rodzicow.potem wszyscy mezczyzni dostali po cygarze a kobiety po kwiatku.
w miedzy czasie pan mlody zostal jeszcze wrzocony przez chlopakow do basenu... ;-)
po jakims czasie wszyscy przeslismy na arene(wszysto znajdowalo sie w jednym miejsu-obiekt caly byl ogromny!)
i na tej arenie byly rozne gry i zabawy dla dzieci ,a potem dla doroslych....
dla kobiet miala byc walka ze... swinia :lol: :lol: :lol: :lol: oczywiscie dla zartu,ale zadna nie odwazyla sie sprobowac...
a dla mezczyzn wypuscili byka :shock: chetnych bylo duzo a smiechu tyle ze szok :mrgreen:
przed ta walka popadalo wiec piasek byl mokry wiec moj maz po tej walce z bykiem wygladal jakby wytarzal sie w blocie :mrgreen: :lol: ale nie przeszkadzalo mu to bo nie on jedyny ;-)
po tych zabawach przeszlismy jeszcze do innego takiego jakby namiotu a tam juz grala muzyka i drinki znowu i tak juz do rana :mrgreen:
nie uwierzycie jaki mam lewy nadgarstek w siniakach... :shock: bo hiszpanie ciagali mnie do tanca co chwila :lol: :shock: w dzien slubu nie bylo nic widac ale jak sie rano obudzilam :lol: :lol: :lol: ale co tam bylo rewelacyjnie :-)
kurcze nie da sie tego opisac tam trzeba by bylo byc!
ludzie strasznie przemili!nie tacy jak polacy :-? -jezeli wiecie o co mi chodzi...
a hiszpanie jacy przystojni :-P ....
podoba mi sie ze ci ludzie wszyscy tacy na luzie zadnego krzywego patrzenia na siebie itp...
mimo bariery jezykowej naprawde bawilismy sie swietnie,nie bylismy zreszta sami bylo z nami kilka irlandczykow z pracy i innych ludzi z pracy ;-)
Buziaki kochane!!!!

[/b]
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 28 maja 2008, 23:22

jestes z Dublina?

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 28 maja 2008, 23:50

shandapanda pisze:jestes z Dublina?
czy to bylo do mnie :?: :lol: :lol: :lol: jestem ;-) a czemu pytasz ;-)

ps.popijam sobie drineczka :mrgreen: a co 8-)
na forum takie pustki...eh..................
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 29 maja 2008, 00:14

Misia rozkrecilas sie drineczkami w Hiszpanii to i teraz trzeba i tu kontynuowac ;-)
Super musialo byc to wesele :-D i fajnie ze mieliscie taka okazje tam pojechac :-D :-D
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 29 maja 2008, 00:18

ghostdog pisze:Misia rozkrecilas sie drineczkami w Hiszpanii to i teraz trzeba i tu kontynuowac
:oops: :oops: :oops: tak jakos ...kupilismy troche taniej na lotnisku w hiszpani ;-) wiec teraz trzeba to wypic :lol: :lol: :lol:
co u ciebie kochana :?:
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 29 maja 2008, 11:27

misialeczek24, a wiesz ze takie drineczki to nie dobre na dietke?? ;-)
by the way. jak tam dietowanie???

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 29 maja 2008, 14:40

fondle pisze:misialeczek24, a wiesz ze takie drineczki to nie dobre na dietke?? ;-)
by the way. jak tam dietowanie???
wiem wiem....ale nie mam zamiaru sobie wszystkiego odmawiac!!!
I tak jem juz tak malo to chociaz moge pic- :lol:
a tak na serio jeden drineczek raz kiedys chyba mnie nie utuczy co :mrgreen:
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”