jakie włosy jakie oczy

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 27 lis 2007, 23:24

Zawsze farbowalam wlosy na czarno, ostatnio cos mnie podkusilo aby zmienic na blond. Troche to trwalo, ale efekt jest juz ok :-) Oczy mam zielono-niebieskie. Czasami nosze brazowe soczewki :-)
27.04.11r dr Stępniewski korekta powiek górnych
03.02.12r usta emervel 1ml
19.09.12r
[/color] usta emervel 1ml
[/color]

16.12.2010 r. - Pamięta się te rzeczy, których nie można zapomnieć

Awatar użytkownika
Sylwia2505
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Sylwia2505 » 09 sty 2008, 11:51

Ja jestem (farbowaną)brunetką,włosy długie,falowane o niebieskich oczętach.
Włoski naturalne ciemny blond,pierwszy raz pofarbowałam na ciemny brąz w wieku 15 lat,bo porównywali mnie z laleczką,lolitką,barbie..a ja chciałam być poważniej traktowana i faktycznie zmieniło się to automatycznie,hehe oh(re1
19.02.2008r. Dr.Niemkiewicz-375cc HP pod mięsień

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 31 mar 2008, 19:55

wlosy przez 7 lat czarne farbowane a od jakiegos roku kawowy (czekoladowy) braz z pasemkami jasniejszymi o ton,dlugosc do lopatek wycieniowane ale u mnie to roznie bywa raz mam zachcianke na dlugie a pozniej na takie do ramion-zalezy od humoru. Oczy to zalezy czasami bardzo zielonea czasami z brazem czyli takie piwne.

Awatar użytkownika
sheeee
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sheeee » 31 mar 2008, 20:24

Ja mam czarne włosy do łokcia tak gdzies,proste,mocno wycieniowane na całej dlugości,oczy niebieskie.Nie jest to mój naturaly kolor włosów
Nie możesz podobać się wszystkim,musisz podobać się sobie
;-)

Awatar użytkownika
house_wk
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: house_wk » 03 kwie 2008, 23:05

ja mam wlosy hmmmmm chyba jestem szatynka natomiast mam balejage jeden kolor blond cieniutkie pasma, dlugosci teraz ciezko powiedziec bo zapuszczam ale tak za lopatki mysle ze juz powoli siegaja...wysoko pocieniowane z grzyweczka - wycieniowane dlatego ze mam naturalnie bardzo grube i puszyste co mnie strasznie wkurza i w dodatku sie kreca jak tylko spadnie troche deszczu zrobi sie wilgotno lub jest mrzawka - nie ujmujac innym kreconym wlosom ktore sa sliczne ale ja u siebie wolalabym idealnie proste...
ale tak to chyba jest kto ma grube wolalby ciensze kto krecone - proste jakos tak to dziala :P
a oczy mam zielone
sama nie wiem... boje sie ale nie cierpie swojego nosa :(

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 07 kwie 2008, 19:27

Włosy naturalnie jasny brąz (latem mam inny odcień, jaśniejszy, zimą inny) farbuję na czekoladowy brąz (ale teraz planuję zrobić balejaż). Długośc do połowy pleców, wycieniowane, z dość długą grzywką (bo mi sie nie chce d... do fryzjera ruszyć i mi taka grzywka urosła :P). Oczy szaro-niebieskie.

(w moim avatarze wlosy widac... ale chyba niezbyt wyraźnie)
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 09 kwie 2008, 22:28

Wlosy jasny blond, prawie biale ale naturalny przed farbowaniem bardzo ciemny braz, oczy niebieskie. Moja coreczka jest do mnie podobna i ma jasniutki oczka i CZARNE wloski! Jak tak na nia patrze to mam nadzieje ,ze nie wpadnie kiedys na pomysl, by jak mamusia, zrobic sie na blond. Fajne polaczenie oczu i wlosow, szkoda by bylo ;)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 27 maja 2008, 08:03

Ja mam farbowany średni blond, bo moje naturalne to jakieś beznadziejny mysi kolor, długość tak do ramion i ciągle je prostuje, a te z uporem maniaka robia się w jakieś koszmarne fale :roll: Ale chociaż oczka swoje bardzo lubie, bo mam prawie czarne :lol:

Awatar użytkownika
meganka098
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: meganka098 » 27 maja 2008, 12:53

natruralnie jestem szatynka, ale od kilku lat farbuje wlosy i kolorow na glowie mialam juz mnostwo :-) blond,rudy,czerwony, miedziany,czarny,braz,ciemny fiolet.. obecnie mam ciemna sliwke, kolor sliczny, bardzo mi sie podoba, ale wydaje mi sie ze nie bardzo do mnie pasuje.. chyba za ciemny i jakos smutno i powznie wygladam. Nastepnym razem zdecyduje sie na jakis rudy, kiedys juz mialam i z moimi zielonymi oczami bardzo fajnie to wygladalo.

Awatar użytkownika
pszczolka831
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: pszczolka831 » 31 maja 2008, 13:09

A ja mam blond włosy i niebieskie oczy, a mój naturalny kolor to chyba teraz szatynka, ponieważ mi ściemniały ;-) ale jeszcze mając 16 lat byłam blondynką ciemną . Też miałam prawie każde odcienie włosów, oprócz czarnego, ponieważ mam bardzo jasną karnację i wyglądałabym jak... kościotrup pewnie :-) . Włosy mam do łopatek i na razie cały czas zapuszczam. Za to ja mam włosy proste jak druty, przez co według mnie wydają się ulizane, wolałabym mieć lekko falowane, przynajmniej by się ładnie układały :roll: A tak pozaostaje mi chodzenie w prostych, z grzywką :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”