Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 23 maja 2008, 22:33

Samanthii pisze:renusia- nie ma to jak paczek z budyniem- coooo ?
napewno był pyszny :mrgreen:
ja za to wciągam czekolady z orzechami masowo :-? a też próbuję trzymać dietkę :-|
ale niedługo weselicho w PL, więc znów kg nałapię :-(
renusia pisze:Dzieci to diably
hehehe, moja 12-latka przez ostatnie 2 dni nosiła bandaż na ręce, do łokcia zawiązany, bo ją palec bolał :shock: :lol: i oczywiście nawet do mycia go nie ściągała :-? ;-)
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 23 maja 2008, 22:51

Sam Mala jest Aniolkiem jak cos chce, Przed lustrem co chwile staje, przebiera sie 5 razy dziennie i tatusia wokol malutkiego palca sobie owinela.
To sa dowody na to ,ze charakterek po mamusi odziedziczyla :mrgreen:

Fondle Mam Jessice 2 latka i Bartka 7 lat 8-) Ja stara dupa jestem... ;-)

Antonella To ta Twoja corcia tez jest dobra ;-)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 23 maja 2008, 22:57

renusia pisze:Fondle Mam Jessice 2 latka i Bartka 7 lat Ja stara dupa jestem...
ej to dobrze kojarzylam ze masz synka!!! no a dodatkowa mała diablica to nic takiego hehe.. tylko wizyty w szpitalu... :roll:
renusia pisze: Ja stara dupa jestem..
no wiesz! ja chyba tez jestem w twoim wieku.. teraz to mi powiedzialas!! hehe ;-)

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 24 maja 2008, 11:05

Renusia ja też mam dwuletnią córeczkę i podobnie jak Twoja uwielbia się przebierać, a najbardziej to lubi buty, kilkarazy dziennie zmienia :-D

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 24 maja 2008, 11:55

Nadia125 pisze:Renusia ja też mam dwuletnią córeczkę i podobnie jak Twoja uwielbia się przebierać, a najbardziej to lubi buty, kilkarazy dziennie zmienia :-D
...to tak jak ja ... :mrgreen:

Nadia125- na pewno juz jej tak zostanie z tymi butami :-D

( kiedys (jak bylam malym krasnalem jeszcze :-P ) mama kupila mi nowe buty a wygonila na podworko w jakis starych... :-(
- no i nie poszlam na dwor... :-|
tylko wyrzucilam wtedy wszystkie moje butki z szafy , usiadlam w przedpokoju
i ryyyyczalam godzinami ,ze chce nowe do piaskownicy ... :oops: )

... z opwiadan rodzicow wiem tez ,ze potrafilam nie raz zwrocic mojej mamci uwage na ulicy (przy wszystkich :oops: ) ,ze powinna sobie kupic takie wlasnie buciki ,jak ma ta pani- bo jej sa juz niemodne... :oops:
o chodzeniu po domu w zaduzych butach na obcasie , juz nawet nie wspomne ...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif
hihi

a teraz mam chyba z ponad 30 par... ...i zmieniam w ciagu dnia czesciej niz to wskazane...
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... e_wiem.gif

:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 24 maja 2008, 13:05

Nadia125 To dokladnie rozumiesz co ja przezywam z moja niunia ;-)
Najgorsze jest to ,ze polowe kosmetykow musialam wyrzucic bo jej ulubionym zajeciem jest mieszanie cieni do powiek i pudru z kremami do twarzy :roll:
O szminkach juz nie wspomne 8-)

Samanthii To ty niezla aparatka bylas :mrgreen:
Jestem pewna ,ze jak kiedys bedziesz miala swoje baby to bedzie ono najmodniej ubranym smykiem w Twoim miescie ;-)

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 24 maja 2008, 20:46

hey dziewczyny

dzisiaj bylismy nad morzem w holandii...no i droga byla super :-P ...pojechalismy najpierw do jednej wioski...no i byla szyld "plaza" a wiec poszlismy w tym kierunku...okazalo sie ze jestesmy w jakis "gorach" przeszlismy jakies 4km i nadal nic..w koncu pytamy ludzi a oni ze to jeszcze jakies 30 min rowerem... :shock: a my na pieszo..zawrocilismy do samochodu...pojechalismy dalej no i moje wymarzone morze :-D :-D ...zeszlismy na plaze a tam zamiast piasku asfalt :evil: :cry: :cry: no i bylam jakies 3 min i wracalismy do domu...

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 25 maja 2008, 13:15

Jak tam wrazenia po eurowizji?
Dobrze ,ze jest tyle Polakow w Irlandiim i Anglii bo inaczej nikt na nas by nie glosowal :lol:
Szkoda troche :-| Wystep Polski byl nawet ok, liczylam na wiecej niz miejsce pierwsze (od konca) ;-)

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 25 maja 2008, 15:50

Ja tez liczyłam na cos wiecej ale sie przeliczyłam....jednak to pokazało, że na naszą polonię w Anglii lub Irlandii można liczyć. dziekujemy za wasze głosy :-D
Bardzo często polacy, którzy są w kraju wieszają psy na polakach w Anglii lub Irlandii jest to smutne ale jednak ma miejsce!!! A tym samym bez waszego wsparcie była by klapa.
Uważam ze to jest strasznie niesprawiedliwy ten konkurs-eurowizji. Pokazał on jeszcze jedna sprawę, a mianowicie czy nas już nikt nie lubi w tej Europie!!! Przecież piosenka Rosji była fajna ale czym sie tak naprawdę różniła od naszej....poziom był taki sam, no tak ale nikt nie podskoczy wielkiemu bratu (Rosji), to tylko Polska potrafi dlatego obalanie komunizmu zaczęło się od nas i naszej solidarności.

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 25 maja 2008, 16:54

Samanthii ale się uśmiałam :-P Często jak jestem z nią w sklepie z butami, to nawet nie zauważę, a moja córcia siedzi na podłodze i buty przymierza, kiedyś na siłę musiałam ją ze sklepu wynosić :-D

Reniusia doskonale rozumię, starszego mam chłopca i zero problemów z ubieraniem, za to Oliwcia daje mi popalić :lol:

Odnośnie eurowizji to też uważam, że jest to niesprawiedliwy konkurs, jak jakie państwa będą głosować można się domyślić, Bałkany na Bałkany, Skandynawia na Skandynawię itd., a na Polskę nie ma kto :-( Nawet Ukraina zawiodła, a tak ich wspieraliśmy podczas pomarańczowej rewolucji :evil:

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”