Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 20 maja 2008, 23:42

janko2 pisze:
Samanthii pisze:(sympatyczna laska 8-) )
tylko szkoda,że jako reprezentant Polski ,tak słabo zna język...ale to szczegół..Pamiętam ja raczej z Tańca z Gwiazdami ........
ona nie ma gadac- tylko spiewac ! :lol:

...bo od gadania jest doda - rodowita polka
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... aciaga.gif

poza tym - isis zaspiewala git i wygladala tez niezle (troszke miala za obcisla sukienke ale niewazne ;-) )
- na swoim teledysku prezentuje sie calkiem calkiem... :-P ...i tez bym chciala miec takie biale zabki jak ona ;-) ...i taki nosek ! :-o

- nie widzialam jakos ladniejszej wokalistki w polsce z dobrym glosem :roll:
(no ,edzia sie troche ostatnio wyrobila :lol: -ale tez nie jest zadna miss pieknosci- jak dla mnie :-| )

bianka 15- bez przesady ! :shock: :roll: :-|
(nawet gdyby byla facetem -co z tego ??? :roll: :-| )

ja trzymam za nia kciuki i ciesze sie ,ze w koncu nie bylo wstydu ! :-P

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 21 maja 2008, 10:23

Bardzo podobał mi sie jej wystep i do tego zakwalifikowaliśmy się do finału, a to już duzo.
Na początku nie byłam przekonana, bo faktycznie ten jej wygląd to taki typowo amerykański....te białe zęby to jak u Ch. Norisa itd. nie ważne ale jak jej posłuchałam wczoraj i dowiedziałam sie ze sama skomponowała tą piosenkę to było widać ze jej na prawdę zależy na tym zeby nas godnie reprezentować :-D A głos to ma faktycznie super...nawet nasza Edytka Górniak moze sie przy niej schować...bo ona to teraz tylko ryczeć potrafi :cry:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 maja 2008, 10:45

ja tam lubie sluchac edzi do dzisiaj :-P (uwielbiam "list" i "blekit mysli ")
i uwazam , ze ma jeszcze lepszy glos od isis :oops: ... ...ale to moje zdanie - kazdemu podoba sie co innego... ;-)

(...a tak w ogole: wole ten amerykanski styl isis od kiczowatego -dody :oops:)

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 21 maja 2008, 12:22

a ja nie cierpie gorniakowej... moze za tą jej przeszłosc.. dziecko w kupie, foch na chorego ojca, foch na caly swiat...
isis rzeczywiscie wygląda jak trans,ale jest 100 razy lepsza niz urbanska uwazajasa sie za ideał :shock:

renusia powiedz w pracy prawde, ze sie nie rozwijasz a jestes ambitna i praca w sklepiku juz ci nie wystarcza i tyle.. powiedz tez ze znalazlas cos blizej domu i lepiej platne i tyle ;-)

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 21 maja 2008, 14:16

fondle pisze:a ja nie cierpie gorniakowej... moze za tą jej przeszłosc.. dziecko w kupie, foch na chorego ojca, foch na caly swiat...
isis rzeczywiscie wygląda jak trans,ale jest 100 razy lepsza niz urbanska uwazajasa sie za ideał :shock:
Zgadzam sie, jak przyjechala do mojego miasta, wykonac chyba dwie piosenki , zgarnela kase jak za caly koncert, i co i nic : nie zaspiewala :lol: . Wyszla na scene zaczela spiewac, a po paru sekundach przestala i zeszla ze sceny, stwierdzila,ze naglosnienie nie podoba jej sie i nie bedzie spiewac :shock: . Widac jak szanuje swoich fanow :-?

Nie wazne ze po niej spiewala Kaja i jakos nie miala problemow z naglosnieniem.

Co do isis, fakt wygalada jak przerobiony kon :-| , glos ma, w miare mila , sysmpatyczna. Nie to co Urbanska. Ale do cholery, przeciez ona nie zna jezyka polskiego :roll: , historii ani kompletnie nic. Wiec dlaczego reprezentuje nasz kraj, nie moge tego zrozumiec :roll:

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 21 maja 2008, 15:18

Isis z urody nie podoba mi sie ...a na You Tube sluchalam jej wczorajszego wystepu i byc moze to jakosc dzwieku odtworzonego stamtad...ale ja nie moglam dosluchac sie spojnosciw melodi...wszystko takie przeciagniete...nijako...dobrze ze chociaz do finalu przeszla....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 maja 2008, 16:27

...chociaz do finalu ???? ghostdog :shock:

to sukces przeciez, jesli chodzi o polske !!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif
- bo kiedy "my" w finale bylismy w ogole (jesli chodzi o eurowizje )... ???
:-|

historie polski zna pewnie lepiej doda, mandaryna lub urbanska :lol: -
wiec moze to one powinny spiewac dla "naszego" kraju- :roll:
bez komentarza...
:-|
(nie bede wam przypominac ,jak to wygladalo pare lat temu - kto "NAS" reprezentowal
:-?
... kogo wybierali POLACY :lol: )

nie bede tez bronic zadnej z nich (isis, edyta )-
bo nie znam ich osobiscie, nie wiem jakimi sa ludzmi i szczerze mowiac -nie obchodzi mnie to , czy maja problemy z ojcami , zlym naglosnieniem podczas koncertu czy jeszcze cos innnego... :-|

slucham muzyki, ktora mi sie podoba -to wszystko ;-)

chcialabym tez ,zeby polska w koncu zaistniala na swiecie - zeby ktos o nas zaczal dobrze mowic -
dlatego ciesze sie, ze taka isis reprezentowala nasz kraj - a nie np. doda-elektroda.

("przerobiony kon ", "trans "...- no coz, wole tego nie komentowac... :-|
nie uwazam tamary za pieknosc jakas - ale nie lubie kogokolwiek krytykowac :-? -
a juz na pewno nie w taki sposob :-| ...
:roll:
sorry dziewczyny -ale mam szok :oops: :shock: )

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 21 maja 2008, 16:40

Samanthii pisze:slucham muzyki, ktora mi sie podoba -to wszystko.
Zgadzam sie z Toba w 100% nie rozumiem co ma uroda do spiewania :?:
Wokalistka ma swietny glos i za to ja lubie ;-)
Samanthii pisze:chcialabym tez ,zeby polska w koncu zaistniala na swiecie - zeby ktos o nas zaczal dobrze mowic -
dlatego ciesze sie, ze taka isis reprezentowala nasz kraj - a nie np. doda-elektroda.
Wlasnie :-D Pamietacie moze wystep Piasecznego? Totalna porazka :oops: Teraz to chociarz mamy szanse :mrgreen:
O ile pamietam jak Gorniakowa nas reprezentowala to zajelismy drugie miejsce?! To chyba cos znaczy ;-)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 21 maja 2008, 16:59

renusia pisze:Piasecznego? Totalna porazka
nie tylko jego,, a ich troje? .. fatk,ze w oststnich latach nie szlo nam na eurowizji.. ja tez sie ciesze ,ze isiss przeszla do finalu i ciesze sie ,ze to nie urbanska nas reprezentuje... moze rzeczywiscie nie jest polką i nie za bardzo zna polski ale przeciez to polacy ją wybralismy zeby na reprezentowała!!!

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 21 maja 2008, 17:34

fondle pisze:nie tylko jego,, a ich troje? .. fatk,ze w oststnich latach nie szlo nam na eurowizji..
Podalam tylko jeden przyklad ale to prawda ,ze kiepsko z nami bylo :-(
fondle pisze:ja tez sie ciesze ,ze isiss przeszla do finalu
:-D :-D :-D Moze nie kazdemu sie ona podoba ale musi miec talent skoro ludzie na nia glosowali ;-)

POLSKA GORA!!!

A tak na marginesie to do tej pory tylko z mojego ukochanego pudziana bylam dumna ;-)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”