Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 18 maja 2008, 12:28

Samanthii pisze:..ja tez CHCE SIE Z WAMI ODCHUDZAC !
Sami a ty to z czego przepraszam chcesz schudnac? z kosci na osci???

renusia juz ci 1.5 kg wrocilo? dobra jestes hehe..

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 18 maja 2008, 12:35

fondle pisze:Sami a ty to z czego przepraszam chcesz schudnac? z kosci na osci???
:idea: wlasnie :evil: :evil:
ja mam zalamke...moje tabletki mi sie koncza a przez te wyjazdy nie zdazylam zalatwic nowych...i co ja teraz zrobie :cry:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 18 maja 2008, 12:53

misialeczek24, a jak dlugo je bierzesz?

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 18 maja 2008, 12:59

fondle pisze:misialeczek24, a jak dlugo je bierzesz?
dopiero pierwszy miesiac,a planowalam 2...nie wiedzialam ze tak sie wszystko pokreci...
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 18 maja 2008, 15:04

Samanthii Jak Ty sie odchudzasz to ja wpadam w depresje :( Twoja fotke to ja chce powiesic na lodowce ,zeby miec motywacje aby jej nie otwierac ;)
fondle pisze:renusia juz ci 1.5 kg wrocilo? dobra jestes hehe
Tak sobie pomyslalam ,ze jak zaczynamy od jutra to musze nadrobic kg i wtedy bedzie sprawiedliwie :badgrin: Pozatym to pacierza i jedzenia nigdy nie odmawiam :-D
misialeczek24 pisze:ja mam zalamke...moje tabletki mi sie koncza
Misia a moze Twoj organizm juz ich nie potrzebuje? Od miesiaca bardzo malo jesz i pewnie Twoj zoladek jest skurczony, sprobuj odstawic tabletki i przejdz na diete ;) Jak nie zadziala to wrocisz do nich :-)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 18 maja 2008, 15:15

renusia pisze:Misia a moze Twoj organizm juz ich nie potrzebuje? Od miesiaca bardzo malo jesz i pewnie Twoj zoladek jest skurczony, sprobuj odstawic tabletki i przejdz na diete Jak nie zadziala to wrocisz do nich
oj byloby wspaniale gdybym ich nie potrzebowala...boje sie co bedzie jak ich zabraknie...
(angel

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 18 maja 2008, 15:34

misialeczek24 pisze:boje sie co bedzie jak ich zabraknie
Sprobuj je odstawic martwie sie ,ze mozesz uzaleznic sie od nich psychicznie i wtedy bedzie problem :roll:
Chcerz jeszcze schudnac tyko kilka kilogramow i jestem pewna ,ze uda Ci sie to bez tabletek. Ja mam 5-6kg do zrzucenia wiec przemyslalam ,ze glupota by bylo kupowac tabletki skoro nie jest to az tak duzo ;) Rozumiem osoby z duza nadwaga ktore decyduja sie na takie rozwiazanie ale Ty :?:

Misia prosze Cie sprobuj je odstawic i jak chcerz to zacznij dietke z nami od jutra :-D

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 18 maja 2008, 16:11

renusia, ja nie umiem sie odchudzac....ja lubie jesc ...jak jestem glodna to poprostu jem :? nie umiem sobie odmowic poprostu...

kochanie nie uzaleznie sie od tych tabletek taka glupia nie jestem!!!!!ale chcialam je pobrac 2 miechy a teraz nie wiem co robic....
renusia pisze:Twoja fotke to ja chce powiesic na lodowce ,zeby miec motywacje aby jej nie otwierac
powinnam zrobic to samo...ale nie tylko na lodowce ale na wszystkich pizzeriach itp :idea: :!:
(angel

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 maja 2008, 16:17

renusia pisze:Samanthii Jak Ty sie odchudzasz to ja wpadam w depresje :( Twoja fotke to ja chce powiesic na lodowce ,zeby miec motywacje aby jej nie otwierac ;)
hehe - dobre !!!
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif

misialeczek24 pisze:ja mam zalamke...moje tabletki mi sie koncza

MISIA - dasz rade bez nich !!! :-D

...wlasnie zrobilam sobie MEGA deser... MNIAAAAMMM ! :p
..ale nie bede was wkurzac :oops: i nie powiem ,co bedzie jedzone ... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... wizdze.gif

od poniedzialku -ZACZYNAMY laseczki ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/zeby.gif
(to nie zart ! ja tez musze sie pozbyc 2 kg. http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nawija.gif)

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 18 maja 2008, 16:19

Ja tez uwielbiam jesc ale jak juz skurczy mi sie zoladek to latwiej wytrzymac z dietka ;)
Misia Ty napewno masz skurczony wiec mysle ,ze udaloby Ci sie bez tabletek.
Jak ich nie zalatwisz to sama sie przekonasz czy mam racje PDT_Love_08

Napisz jak bawilas sie na komunii :-D i co u rodzinki 8-)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”