Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
tak ta z łez mi sie wydaje że coś tam przy swoich cyckach gmerała :twisted: już kiedys przyuważyłam ją na jakimś koncercie ze jej sie polepszyło z rozmiarem na klacie:).a tak sobie sledze ten temat i nie widziałam nic na temat kory ta to chyba ma nagminnie liftingi bo jakos dziwnie coraz młodsza sie staje a może to zasługa programów do obróbki zdjec no nie wiem sama....
ska wypowiedzialam sie na temat Halle ze nie za bardzo mi sie podoba i chcialam powiedziec, ze przed op nosa to juz w ogole moim zdaniem nie byla za piekna i wkleilam zdjecie, co z tego, ze juz nieaktualne? Pisanie takich postow jest raczej bez sensu.
jeszcze dodam: trudno żeby Ciebie elektryzowała Halle przed zrobieniem nosa (jeśli w ogóle go operowała) bo to miałoby miejsce ponad 10 lat temu (gdy miała taki wizerunek), chyba że śledziłaś ją już a latach 90.
Dokladnie frida to samo myslalam o korze, nawet dzisiaj hehe
Niezle sie trzyma. Niezapomne jakies 7 lat temu jak przed ksiedzem
(taki program w tv) paradowala w mini sukience obcislej z sadlem na wierzchu i cyckiem, porazka, a teraz fiu, fiu !