Majusia, aby zwiazek byl udany trzeba do tego dwoch osob, a nie zebys tylko TY starala sie, a on ma wszystko gdzies. Wygodnie mu tak powiedziec i zwalic wine na Ciebie. Pozatym dobry zwiazek opiera sie na komunikacji, a jezeli on nie za bardzo chce rozmawiac to wydaje mi sie , ze bedzie ciezko. Uwazam tez ze taka pamietliwosc jest straszna. przeciez jak go przeprosilas, a on nadal o tym wspomina..

Nie jest to za ladne z jego strony. osobiscie znam tez pare skorpionow, przy czym nie chce powiedziec ze wszystkie takie sa!, ale wiekszosc tych co znam, maja rzeczywiscie baaardzo ciezki charakter

Majusia, musisz sie BARDZO dobrze zastanowic czy chcesz z takim czlowiekiem dalej ciagnac. Z tego co o nim opisalas w tych paru zdaniach, nie wyglada to pozytywnie. Wiem , ze jak kogos sie kocha i na kims czlowiekowi zalezy, to bardzo ciezko przerwac taki zwiazek. Tez w takim bylam

I to co napisalas, ze on obwinial Ciebie za to sprzatanie i spoznianie sie...to jest BZDURA. Wierz mi... Jakbys sie jednak zdecydowala z nim dalej ciagnac ,to przypuszczam ,ze bedziesz miala niezla z nim zabawe. Chyba ze on sie zmieni, ale raczej faceci tak latwo sie nie zmieniaja. radzilabym poszukac kogos innego. Wiem ze latwo mi mowic, ale mysle, ze z tak ciezkim czlowiekiem nie bedziesz szczesliwa, a w kazdym razie nie jestes w tej chwili...