Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 09 maja 2008, 23:42

renusia, uff ulzylo mi ze wszystko ok ;) fajnie bedziesz miala czas dla rodzinki :-D
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 10 maja 2008, 12:19

renusia, jesli tylko masz taka mozliwosc, to mozesz wziasc parce na pol etatu, zeby z jednej strony nie odzwyczaic sie od parcy, a z drugiej strony miec wiecej czasu dla dzieci.

pamietam jak bylam mala, to moja mama ciagle byla w pracy, czesto wracala pozno do domu, a ja zawsze na nia czekalam pod drzwiami w przedpokoju albo w oknie ;)

wiem, ze zyjemy w ciezkich czasach, ale jak mowisz, ze twoj facet dobrze zarabia, to mysle ze bez problemu mozesz poswiecic wiecej czasu dzieciom, szczegolnie jesli to sa male dzieci ;) wierz mi, ze napewno beda mega zadowolone :-)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 10 maja 2008, 13:41

misia dzieki kochana ;)
natalya wlasnie tak samo mysle i zdecydowalam ,ze poszukam czegos na pol etatu :-) nawet nie wiecie jak mi ulzylo jak juz podjelam ta decyzje. Co do pieniedzy to rzecz nabyta a nie musze wydawac ich az tyle, zreszta wiem ,ze sobie poradze.

Dzis zadzwonilam do pracy i powiedzialam ,ze jestem chora i nie przyjde (pierwszy raz odkad pracuje) no i caly dzien po miescie biegam robiac zakupy :-D Teraz tylko przerwa na kawke i znowu ;) Swietna pogoda jest dzisiaj trafila, szkoda ze sie nie opalam :? Pozniej napisze czy cos kupilam 8-)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 10 maja 2008, 14:22

ja wczoraj w pracy spedzilam cale popoludnie na zewnatrz. zazwyczaj jestem w biurze, ale wczoraj trzeba bylo pojsc w teren ;)
slonce pieklo jak nie wiem co i dekolt mi sie przypalil :badgrin: na szczescie mam ciemna karnacje wiec wyglada to w miare dobrze, chociaz wczoraj skora byla zaczerwieniona :?
moj kolega z ktorym wczoraj bylam, wysmarowal sie przed wyjsciem kremem spf30 ;) ze tez facetowi cos takiego przyszlo do glowy :o a ja sie spieklam jak glupia ;)

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 10 maja 2008, 17:03

renusia, ja ma 3 parace na pol etatu hehe... nie ma nic lepszego jak po troszke w kazdej... wtedy wlasnie nie mam takiego odczucia jak ty czyli znudzenia pracą....

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 10 maja 2008, 21:31

fondle, calkiem niezly pomysl z tymi 3 pracami ;) przynajmniej jest jakies urozmaicenie :badgrin:

a jak sie robi ciagle jedno i to samo, to czasami rzeczywiscie mozna sie zanudzic :roll:

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 10 maja 2008, 23:28

fondle pisze:renusia, ja ma 3 parace na pol etatu
A to chyba strasznie duzo taxu placisz???
natalya pisze:fondle, calkiem niezly pomysl z tymi 3 pracami przynajmniej jest jakies urozmaicenie
Mi tez sie podoba 8-)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 11 maja 2008, 19:55

stoje wlasnie przed wyborem wyemigrowac czy nie :( i nie wiem co robic :(
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 11 maja 2008, 19:59

Vodia pisze:stoje wlasnie przed wyborem wyemigrowac czy nie i nie wiem co robic
posluchaj swojego serca
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 11 maja 2008, 20:02

renusia pisze:A to chyba strasznie duzo taxu placisz??
no własnie ze wcale nie tak duzo... powiedzialabym normalnie.. ta trzecia praca to tylko cash wiec w sumie za 2 place podatek... ;) zbieram na usta i wakacje wiec sie troche pomecze troche ,ale sobie odbije pozniej hehe... najgorzej tylko bo nie mam czasu na silownie a jestem spragniona przejscia na diete!!!
natalya pisze:fondle, calkiem niezly pomysl z tymi 3 pracami przynajmniej jest jakies urozmaicenie
no własnie mnie o to chodzi.. sama pracowalam dlugo w 1 miejscu i niestety sie zwolnilam bo mysllała ze w łeb dostane... osiem godzin codziennie to samo.. :doubt: a tak troche tu ,troche tam i przynajmniej nie ma monotonii...
Vodia pisze:nie wiem co robic

jedz, zobacz, przekonaj sie sama jak to jest i albo zostaniesz albo wrocisz... nic nie tracisz tak naprawde... jedny zycie tu odpowiada inni przyjechali tylko po zarobek, ale ci to pewnie juz wrocili bo juz sie nie opłaca jak kiedys....

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”