Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Ska-Ska nawet nie wiedziałam ,że ze strony People.com serwujesz nam forumowe newsy
A na People.com trafiłam przypadkiem - szperając po stronach amerykańskich magazynów i gazetek, które namiętnie czytałam podczas kilku pobytów w Stanach :)
mam jeszcze kilka takich orzeszków, ale nie pytaj mnie o linki, bo stracę pracę na forum i będę czuła się bezużyteczna, niepotrzebna, a to ostatnia rzecz, której pragnę
Mara, wchodzimy w sferę emocji,a to niebezpieczne, mogę uronić łzę :lol:
przyznaję się, ostatnio zaniedbywałam plotki...
w miarę mozliwości postaram się nadrobić zaległości i odbudować moją reputację plotkarki
macie tu Halle Berry, dla mnie kobieta cudo
ostatnio podejrzewają ją o anoreksję, mam nadzieję, ze to tylko spekulacje
jakos ona mi nie podchodzi... wole popatrzec na tyre banks. a jesli o czarnoskorych pieknosciach mowa to uwielbiam naomi. jak ona chodzi! ostatnio wydzialam jakis pokaz strojow kapielowych, same mlode i zgrabne pupencja i nagle wchodzi ona... i pobila je wszystkie. juz nic sie nie liczylo. chodzi jak rasowa gazela. jest boska.