Miejsca, które warto zobaczyć cz.II

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 26 kwie 2008, 10:18

Pośrednikom nie płaci się nic.
Teraz mi się przypomniało, że płaci się jakieś ubezpieczenie,ale są to jakieś groszowe sprawy. Coś około 100zł za osobę. Dochodzi jeszcze koszt przelewu zagranicznego.

Dominicana,najlepiej skontaktuj się z jednym z tych pośredników, których Ci wymieniłam. Są sprawdzeni. Wszystko Ci baaardzo dokładnie wytłumaczą mailowo :)

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 27 kwie 2008, 12:07

marta 007 bardzo Ci dziekuje, czytalam opinie nsa rownych forach i faktycznie duzo ludzi poleca apollotour, mysle ze skorzystam ;)

w tym roku miala być Slowacja ale jak za ta sama cene moge mie Teneryfe to chyba sie skusze jednak na Kanary ;)
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 kwie 2008, 13:57

dobra, bylam w roznych biurach podrozy... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/mam.gif

..sierpien / wrzesien planuje wieksza wyprawe (na dwa tyg.) a teraz
na czerwiec mam juz trzy opcje :p

... a szukalam ladnej piaszczystej plazy, dobrego hotelu , rozrywki, mozliwosci uprawiania windsurfingu i SPA 8-)

1) DOMINIKANA (punta cana)
-znalazlam oferte ( na tydzien ) za 2100 fr. od osoby !http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... thii/4.gif
( ale nie wiem, bo czasami oszukuja tam z hotelami... ...cos jak w grecji -jesli chodzi o standard :| )

2) MARROKO
-podoba mi sie hotel... :p (sofiter agadir )
moglabym byc zadowolona... :-)
(tutaj glownie chodzi mi o windsurfing i wellnes )http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1862.gif

3)FUERTEVENTURA (na kanarach)
calkiem nowy hotel: GRAN HOTEL ATLANTIS BAHIA REAL
waglada nawet nawet- musze powiedziec...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1371.gif
(chociaz ta opcja jest najdrozsza - bo tydzien kosztuje ponad 3000 fr. :doubt: )

jeszcze patrze na kostaryke... ;)
(ale tam w czerwcu chyba pada... :?: )

...teraz moze ktos mi pomoze w wyborze... :roll: ;) :badgrin:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/help.gif

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 30 kwie 2008, 17:53

My wyjezdzamy w polowie maja.
Zastanawialismy sie nad Tajlandia (Phuket lub Kho Samui) Bali, Dominikana (Santo Domingo lub Punta Cana) i Kuba..
Stanelo na Kubie (Varadero).. jutro wybieramy hotel a w piatek idziemy do biura wykupic wczasy.
Strasznie kreci mnie Tajlandia ale teraz tam podobno pada...

Samanthii odczekaj az wroce i opisze wrazenia z Kuby, moze sie skusisz... ;)
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

cudonr1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: cudonr1 » 01 maja 2008, 21:45

Misialeczek, to mega cena jak za Dominikane!!! znajdziesz za 600-800euro z Holandii czy niemiec, po prostu zabookujesz sobie,ale musisz miec karte kredytowa,zaplacisz i wszystko odbierzesz na lotnisku w dniu odlotu na stanowisku danego biura podrozy :-) ja zawsze latam z Holandii i jest bez problemow :-D ,wlasnie w czerwcu na Kube lece za 1200euro 16dni AI,moze byc za 800 nawet ale nie chce 3*,bo w takich krajach 4* to minimum. A jesli bedziesz potrzebowala jakies namiary na biura to nie krepuj sie ;) chetnie podam,pozdrawiam

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 02 maja 2008, 09:51

cudonr1, ale aktualnie jestes w polsce czy poprostu zyjesz w Holandii???
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 02 maja 2008, 10:59

A można np będąc w Anglii zamówić sobie wycieczkę z tego waszego holenderskiego biura ???? Jeśli tam jest tak tanio Cudonr.....to chyba możliwe jest coś takiego...., ciekawe jakby to było z wylotem...Jak myślicie???

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 02 maja 2008, 12:29

kurde ja sie zapozno kapnelam bo w poniedzialek jest bankholiday i bym juz sie wygrzewala w jakims cieplutkim kraju,ale za miesiac tez jest:)
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 02 maja 2008, 12:49

dziewczyny wy tu o Dominikanie a mi sie marzy wizyta w Monako :-D moze ktoras byla :?:
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

cudonr1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: cudonr1 » 04 maja 2008, 13:21

Sylwiach, ja mieszkalam w holandii 10lat, teraz 4 w Portugalii ale wrocilam do Polski na stale :-D Syn do zerowki idzie, wiec na razie w kraju a kiedys zobaczymy gdzie wyladuje :-D ;) Ale wlasnie z Holandii jezdze na wakacje bo tniej niz od nas.Jak mowilam w czerwcu na Cube lece z holend.biura,tzn przez internet zaklepuje i juz.A papiery wszystkie odbieram na 2godz przed wylotem.Wiem,ze z niemieckich biur tez taniej ale nie mam nikogo w niemczech a w holandii tak i to jak drugi dom dla mnie,ale nie ma problemow jesli ma sie karte kredytowa to kazdy moze sobie zaklepac wylot. Jesli zaintereslowani to pytajcie :-D podam stronki jakies,pozdrawaim

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”