Moderator: Zespół I
gdybym miala inne zrodlo dochodow i byla troche mlodsza, to napewno zdecydowalabym sie na studiowanie medycyny. niestety jest jak jest.... :?virriel pisze:A tak wogóle to na realizacje tego marzenia niekoniecznie musi być za późno. Mój wujek np. skończył najpierw politechnikę, a dopiero potem medycynę, znam też studenta 6 roku który ma lat 40 (z tym, że ma inne źródło dochodów i dlatego może pozwolić sobie na takie studiowanie w tym wieku )...

Ja wiem, że na AM w Bydgoszczy co roku są najniższe progi na kierunek lekarski, więc z innymi pewnie jest podobnie. Zresztą ogólnie na zdrowie publiczne jest łatwo sie dostać. Tylko czy to jest interesujący kierunek to ja nie jestem pewna. Miałam taki przedmiot i był to najnudniejszy przedmiot jaki tylko sobie można wyobrazić. Na wykładach po prostu spałam- dosłownie. Ale jeśli pasjonuje Cię np. procedura wdrażania programów prozdrowotnych i to że "najpierw musisz mieć pomysł"Michitka pisze:Mam pytanie do osób studiujących na AM w Bydgoszczy lub osób które cokolwiek wiedzą na temat tej uczelni. Czy trudno jest się dostać na wydział zdrowie publiczne oraz ogólnie jak z nauką??