Michitka bardzo dobrze zrobiłaś :gg: Zazdrość jest chorobą i jeśli "delikwent" nie uświadomi sobie tego i nie zacznie terapii to na pewno zmieni życie bliskiej osoby w piekło. Jak słysze teksty typu "wychować sobie drugą osobę" to nasuwa mi się tylko jedna myśl - "kup sobie pieska". Oczywiście związek to truuuuudna sprawa i naprawdę trzeba się każdego dnia "docierać", ale myślę, że w "normalnym" związku takie docieranie występuje zupełnie naturalnie - nikt nie myśli o tym, żeby drugą osobę "wychować".
A tak a propos tematu to uważam, że "złych meżczyzn" należy omijać szerokim łukiem. Oczywiście kobieta ma to wewnętrzne przekonanie, że jej miłość największego chama zmieni w księcia i gentelmena( albo dżentelmena

) ale to nieprawda. Dziewczyny nie łudźcie się, że oni się zmienią!!!!!!!!!!!!!Nie zrobią tego, bo nie widzą problemu - nie zdają sobie sprawy ze swojego narcyzmu. Nie zmienimy nikogo, dopóki, dopóty ta osoba nie będzie chciała tej zmiany!!!!!!!!!!Jeśli ktoś nie zdaje sobie sprawy, że ma problem to wasza miłość tego nie zmieni.
Michitka - uszy do góry. Zrobiłaś dobrze!!! Trzymam kciuki
...czemu ze wszystkich pragnieĂĆÂą na ĂâÂświecie to Ty mnie wybraĂâÂłeĂâÂś.....