Victoria Beckham

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 26 kwie 2008, 20:54

a moim zdaniem predzej czy pozniej kopnie,on bez niej bedzie nadal swiecil i ona zginie bo tylko dzieki niemu jakos sie trzyma na "topie"

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GoniaL » 26 kwie 2008, 21:11

Pola on już może zaświecić gołym tyłkiem :badgrin: Skończył się jako piłkarz. Robi za już tylko za rezerwe na ławce. Niestety jako sportowiec jest już stary i czepiają się go różne kontuzje. Viki jest beznadziejna ale on nie lepszy...

Awatar użytkownika
Katty
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Katty » 27 kwie 2008, 00:24

No ja tez jedyne co jej zazdroszcze to kasy..i meza :-D Jest za chuda i za sztucza...tak jak twarz Mariah Carey tez mi sie nie podoba :roll: No ale to juz rzecz gustu.
Dr Latkowski 26.08.2011 - nos czesc chrzestna

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 27 kwie 2008, 19:04

Ja tez jej nie lubie, jest taka sztuczna i nawet jak sie usmiecha to jakos bez wyrazu. Zgrywa dame i nie potrafi sie wyluzowac, wydaje mi sie ,ze za bardzo sie stara zeby byc idealna no ale to tylko moja opinia :-)

Ogladalam kiedys taki program o szczuplych gwiazdach i ona byla na pierwszym miejscu (zaraz przed Nicole Richie-nie wiem jak to sie pisze) Lekarze daja jej jeszcze max 20 lat zycia, bardzo zle sie odzywia i jezeli bedzie to kontynuowac to... wykorkuje :?
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 28 kwie 2008, 00:34

GoniaL pisze:Pola on już może zaświecić gołym tyłkiem Skończył się jako piłkarz. Robi za już tylko za rezerwe na ławce. Niestety jako sportowiec jest już stary i czepiają się go różne kontuzje.
jak kazdy sportowiec ;) w tym zawodzie przechodzi sie bardzo wczesnie na emeryture i zarabia sie pieniadze za mlodu. dobremu spotowcowi(a takim byl beckham) wystarczy kilka lat pracy, zeby ustawic sie do konca zycia wiec nie widze powodu dla ktorego david mialby ciagle biegac za pilka :roll: inni musza pracowac cale zycie na to, co on zarobi w rok. na jego miejscu odpuscilabym sobie juz ta pilke, bo szkoda jego zdrowia biorac pod uwage, ze kasy ma wystarczajaco duzo i nie braknie mu do konca jego dni ;)
wniosek jest taki, ze nie zginie ani bez pilki ani bez Victorii ;)
Katty pisze:No ja tez jedyne co jej zazdroszcze to kasy..i meza
kasy tak, ale meza zdecydowanie nie (nie w moim typie ;) )
ewentualnie kasy meza ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 28 kwie 2008, 09:20

a ja jestem ciekawa co david na to mowi ze ona jest taka chuda, czy ona mu sie wogule tak podoba :?: mysle ze faceci nie leca na takie szkielety :roll:

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 28 kwie 2008, 13:22

a wyobrazcie sobie ja nago...bo we mnie jest sex... :?: :!: :badgrin:
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
kju3
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: kju3 » 28 kwie 2008, 17:22

daria nie wszyscy lece na szkielety jak to okreslasz i nie wszyscy leca na kobiety z nadwaga :? :roll:
dr T.Kasprzyk - McGhan 410 FX - 360 g

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 28 kwie 2008, 18:13

kju3 bardzo przepraszam za moja wypowiedz, nie chcialam ciebie urazic :!: przepraszam :!: :| nie przemyslalam moja wypowiedz :doubt:
rozumiem oczywiscie jak ktos jest chory na anoreksie itp. ale nie rozumiem kobiety jak viki ktore CHCA byc takie chude....tego poprostu nie rozumiem :roll:
btw ja schudlam pare kilo (nie wiem dlaczego) a chcialabym chetnie znowu troszeczke przytyc :!:

Awatar użytkownika
Katty
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Katty » 28 kwie 2008, 21:21

No wlasnie, ona chce byc taka chuda. Ale gusty ludzi sa rozne wiec jak chce byc taka to niech bedzie. Bycie wychudzonym jest teraz ´modne´ na wybiegach itp :roll: , a ze ona uwaza siebie za krolowa mody, to widocznie mysli, ze jak bedzie takze takim chudzielcem, to tym bardziej bedzie ´modna´... :|
Dr Latkowski 26.08.2011 - nos czesc chrzestna

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”