czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 10 kwie 2008, 13:41

:badgrin: :-D
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 17 kwie 2008, 09:50

kurcze,ale jestem zla na siebie. Wczoraj zrobilam pyszna kolacje,moj kupil winko Carlo Rossi ta duza butelke(i po co duza!) i co?! Spilam sie,jakby byla mala to by tego nie bylo.Najpierw bylo fajnie,przyjemnie,ale potem urwal mi sie film no i wlasnie... moj mi dzis rano powiedzial,ze mnie pytal o niektore rzeczy a ja mu wszystko ladnie odpowiadalam!zajebiscie!Powiedzialam,ze sie od niego odsuwam,ze malo mi jeszcze na nim zalezy...a wiecej mi nie chce powiedziec!Kurde i tego sie boje!!!Co bylo jeszcze a jestem pewna,ze nie odpuscil szybko!Czy powiedzialam mu,ze nie mam do niego zaufania?Czy inne rzeczy tupu,ze czasem zajze w jego telefon?!Ze jestem czujna!Ale jestem zla,bo nie wiem!Ale narobilam bigosu i nic nie pamietam!!!

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 17 kwie 2008, 11:34

sylwiach to co on mówi nie bierz całkiem dosłownie do siebie. On widząc, że się przejmujesz a nie daj boze potwierdzasz to co on Tobie wciska może snuć jakies swoje historyjki aby Ciebie wybadac. Bądz czujna, ale jemu z lekkim usmieszkiem zaprzeczaj ;)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 17 kwie 2008, 16:50

Dokładnie zgadzam sie z Nesią, jeśli on zobaczy, że przejmujesz się tym, co on Ci powiedział, to znaczy, ze potwierdzisz jego przypuszczenia. Postaraj się obrócić wszystko w żart. Poza tym jeśli faktycznie jemu zależy na Tobie, to po takich słowach z Twojej strony powinien przemyśleć pewne sprawy.Czy od tamtej pory zmieniło się cos miedzy wami ?
Wiem jak jest Ci ciężko, bo ja przezywam ciagle hustawki emocjonalne i sama nie wiem co robic ze swoim zwiazkiem. Mój facet jak na razie sie poprawił, ale ja nadal mam ciągle obawy i mu nie ufam. Chyba zaczynam popadać w paranoję :cry:
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
Tygrrysica
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Tygrrysica » 17 kwie 2008, 23:44

Sylwiach to moze akurat wyjsc na dobre :)
1-powiekszanie EuroSiLiconE -medio profile oKrAgLe - 450 cc- 11.01.08
Bio Alcamid - 1 ml 17.04.08
2-powiekszanie EuroSiLiconE -alto profile
OkRagLe - 500 cc- 23.05.08
GeRaRdo BeLLo - GraN CaNariaA

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 18 kwie 2008, 14:32

sarenka28, dokladnie mam to samo...identycznie...i tez mi sie wydaje,ze to juz paranoja...

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 25 kwie 2008, 13:23

hey...dawno mnie tutaj nie bylo...jak wiecie po ostatniej klotni dalismy sobie szanse....posluchalam was i zaczelam mojego faceta olewac..zaczelam sie inaczej ubierac do pracy...siedzialam czesto przy kompie i pisalam sobie z rodzenstwem i znajomymi ..zalogowalam sie na forum sportowe..wzielam sie za siebie ..schudlam 5kg....czesciej siedzialam na forach no i teraz moj facet mi sluzy...a nie ja jemu...caly czas pyta z kim pisze...wkurza go to...teraz to on prosi mnie zebym przyszla juz do lozka..sam proponuje mi zebysmy gdzies pojechali,albo razem tv poogladali...znow jest jak bylo na poczatku ,jestem znow na maxa zakochana :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 25 kwie 2008, 13:29

anne21, ciesze sie razem z toba kochana! byle tak dalej ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 25 kwie 2008, 13:41

Jak widać dla facetów nie można być za dobrą bo oni tego nie doceniają ;)

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 25 kwie 2008, 13:48

anne21, kochana gratuluje Ci i ciesze sie ze chociaz Tobie sie ulozylo bo u mnie kiszka z maslanka...ale niechcem o tym juz pisac i meczyc...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”