Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 kwie 2008, 21:19

hihi- ja tez siedze z kompem przed TV. -ogladam niemieckiego idola PDT_15

...z nudow pije piwko i buszuje po sklepach ... :|
- i stalo sie :shock: - kupilam wlasnie torebke (czysty przypadek !)

...maz sie znowu zdziwi ... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ahaha2.gif

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 19 kwie 2008, 21:47

buuuuuuuu a ja jestem glodna a lodowka pusta...przez ta prace nie mialam czasu na zakupy-ale wino kupilam po drodze :badgrin: ;) chyba cos zamowie bo mi narobilyscie checi na frytki :evil: Samanthii, chwal sie torebka szybciutko!a tak wogole co z twoim avatarkiem :oops:
ps.SAM widzialam torebke -fajniusia :-D na domowa impreze :badgrin: ty to jestes aparatka :badgrin:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 19 kwie 2008, 22:14

kurde samanthii :evil: :evil: narobilas mi ochoty na frytki,a mi sie kartofle skonczyly i nie moge sobie ich zrobic :cry: :cry: :cry: misialeczek u mnie tez pusto w lodowce :( :( ale winko jest 8-) ...na zdrowie dziewczynki ...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 kwie 2008, 22:23

sorry dziewczynki... :oops:
(ale nie ma tego zlego...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... thii/4.gif ... jest po 22h, wiec czas na frytki juz minal ! :badgrin: ;)
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... pokaze.gif

...ja mam lodowe pelna (niestety) ! stoi i korci tylko ! :evil:

(zreszta , musialam ja napelnic, bo moj glodomor zaraz wraca do domku :p )

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/nail.gif

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 19 kwie 2008, 22:29

Ja juz tez umieram z glodu :( ale probuje zrzucic pare kilo i zapycham sie teraz owocami z puszki :? U mnie wlasnie skonczyl sie program Brytania ma talent, nasmialam sie z wariatow :badgrin:
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 19 kwie 2008, 22:31

samanthii a co to za opis na dole??? :evil: :evil: :evil: :evil: mam ci na dupsko nalac???

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 20 kwie 2008, 05:11

Samanthii....zarty sobie robisz? My chyba jakies porzadki chcemy zrobic ze soba wiosenne ze tak wynajdujemy co sie nam nie podoba :roll: :badgrin:
Ja juz o tej porze to tylko goracy kubek wciagam...piesio po rannym spacerku(o 4 nad ranem hehehe) tarza sie po kocyku i zaraz idzie z nami spac...i do 13tej bedzie razem z nami tez chrapal ;)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 20 kwie 2008, 19:26

wow :o - moj piesek do 13:00 nie daje rady... :doubt:
...nawet po dobrej imprezie ;)

(kurde dziewczyny,ten nos to bedzie mnie wkurzal do konca zycia chyba... :|
poza tym;
starzeje sie i czuje ze brzydne ... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ozpacz.gif )

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 20 kwie 2008, 19:55

anne21 pisze:samanthii a co to za opis na dole??? mam ci na dupsko nalac???
:evil: :evil: :evil: :evil:
Samanthii pisze: jest po 22h, wiec czas na frytki juz minal !
ale nie dla mnie ...wsiadlam w samochod i pojechalam na fryty :oops: SAM to wszystko twoja wina :x
Samanthii pisze: moj piesek do 13:00 nie daje rady...
wow swietny twoj psiunio moj niestety budzi ale nie za wczesnie do 8 spoko wytrzyma ;) tylko ze go ze mna nie ma buuuuuuuuuuuuuuuu :(
Samanthii pisze:starzeje sie i czuje ze brzydne
NO TAK STRASZNIE STARA JESTES I TAKA BRZYDKA!!!!!!!!jak ja ci bym nakopala w ten chudy tylek to przestalabys :evil: jak bedziesz juz naprawde stara to wtedy bedziesz mogla narzekac ale teraz :roll: jestes piekna i dobrze o tym wiesz!!!!!!!!!!

a ja wkoncu po pracy ....jeszcze 2 dni chyba nie dam rady....mam juz dosc....chyba walne dzis to winko wkoncu....znalazlam dzis czas na zapelnienie lodowki-wkoncu ;)
a w wolne dni mam nadzieje jakies zakupki ;)
buziaki :!:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 21 kwie 2008, 17:13

co do Dublina to musze sie przyznac,ze tez nie podrozowalam,ale moja siostra miala przyjechac na majowke(centralwings odwolal loty) wiec sie interesowalam i sa autobusy,ktore obwoza turystow po zabytkach,wycieczka takim czerwonym stateczkiem po rzece,wiec chyba z tego warto skorzystac.A jesli wybieracie sie dalej no to podobno warto zobaczyc klify,a w Howth(15 minut pociagiem od Dublina) mozna zobaczyc foki jak sie ma szczescie,ja nawet karmilam :-D
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”