portale randkowe

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 18 kwie 2008, 10:09

A ja mam spokój,bo mój umie tylko kompa dopalić,w zakładkach ma KUPNO I SPRZEDAŻ samochodow i co pare dni tylko to przeglada. Czasem jak coś zle kliknie,albo jak wyskoczy mu reklama,to woła mnie albo córkę,bo nie wie co z tym ma zrobić :badgrin: Nastraszyłam go że na takich sexi portalach SA STRASZNE WIRUSY i komputer może iść z dymem :badgrin: i on w to wierzy. Żal by mu było wywalic na nowy 4000 tys. wiec nigdzie nie zagląda,a poza tym nie umie.Jednak dla pewności od czasu do czasu zaglądam mu w historie,bo mógł go przecież ktos podszkolić :-D
Jeszcze trzy lata temu,byłam o niego chorobliwie zazdrosna,ale to tak,że nawet wstyd o tym pisać jak go sprawdzałam :? ;) Było to dla nie i dla niego strasznie męczące.Postanowiłam jakoś nad soba pracować,poszłam na różne wyklady,przeczytałam ksiązki i MI PRZESZLO!!
Chyba bym sie roześmiała jak by zaczął przeglądać takie strony i chyba jakos specjalnie by mnie to nie ruszyło.
Człowiek człowieka nie jest w stanie upilnować. Nie pomogą kłótnie awantury.Osoba taka przestanie to robić na jakiś czas,albo będzie sie lepiej kryła. Jezeli był by to mój chłopak to najpierw bym porozmawiała czemu tak sie zachowuje. Jeżeli zrobił by to jeszcze raz,to bym pogoniła. Jeżeli zrobi to mąż,to jest ciężka sprawa,bo pogonic męża nie jest juz tak łatwo. :?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 18 kwie 2008, 10:40

Sabrina pisze: Nastraszyłam go że na takich sexi portalach SA STRASZNE WIRUSY i komputer może iść z dymem :badgrin: i on w to wierzy.

:badgrin: dobra jesteś :badgrin:
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 18 kwie 2008, 14:36

Sabrina, masz bardzo madre podejscie...tez bym tak chciala...
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 18 kwie 2008, 14:58

sylwiach my jeszcze nie mamy takiego doświadczenia i musimy swoje przejść. Za 10 czy 20 lat będziemy mieć całkiem inne podejście do zachowania facetów. Tylko czy ja tyle wytrzymam... :roll:
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 18 kwie 2008, 16:29

wlasnie...

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 20 kwie 2008, 17:28

Sarenka a może pokarz mu, że ty też tak potrafisz sobie flirtować tylko dla zabawy albo zebu odreagować.....ciekawe jakby się zachował. Zobaczysz wtedy jaki ma do tego naprawdę stosunek. Niech facet trochę pogłówkuję ....zobaczymy czy jest świadomy tego co może stracić tzn. ciebie, wasz związek itd. przez takie głupie zachowanie
Ja uważam, że na można takiego zachowania tolerować, bo facet wejdzie ci na głowę przestanie szanować, aż w końcu posunie się do zdrady. Takie zachowanie to coś więcej niż tylko objaw zazdrości. Jeśli on nie jest w stanie sam sie upilnować i panować nad swoją rządzą(lub chęcią spróbowanie czegoś nowego) to ty tego też nie zrobisz.
Musisz chyba głęboko się zastanowić nad sensem tego związku i gdzie ten związek cię za parę lat zaprowadzi. :?:

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 20 kwie 2008, 17:42

niebieski, właśnie wczoraj wyszła taka sytuacja, ze mój facet sprawdzał mi kompa, a ja specjalnie wchodziłam na czat, żeby go wkurzyć ( i jednocześnie sprawdzić czy on tam dalej bywa ). I sie zdenerwował :-D Zresztą powiedziałam mu, ze byłam tam tylko po to by jego sprawdzić. Chyba już zrozumiał, ze zrobił błąd, szkoda tylko, ze potrzebował na to ponad miesiąca czasu :?
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 20 kwie 2008, 20:01

No widzisz .....jednak coś zrozumiał. Teraz powinno już być wszystko dobrze, ale bądź jeszcze czujna...bo z nimi to nigdy nie wiadomo. :roll: .

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 21 kwie 2008, 17:02

faceci...czy oni w ogole mysla...

Awatar użytkownika
ola108
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ola108 » 21 kwie 2008, 17:03

a ja bym go zapytala, dlaczego sie czuje samotny i nieszczesliwy...czy to taka tania sciema na wyrwanie nowej dupy, czy naprawde mu zle...
nowy nosek od dr ÂŁÂątkowskiego (12.06.08)
"Nie ma takiego marzenia, ktorego wola i rozum ludzki nie zdolalyby zamienic w rzeczywistosc..."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”