portale randkowe

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
megan75
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: megan75 » 17 kwie 2008, 08:24

Masz racje mysle tez ze faceci niesmiali szukaja jakiegos potwierzenia ,dowartosciowania tak mi sie tylko wydaje ,tak ale jest to zdrada jak by nie patrzył bo nigdy nie wierz na ile by sie posunoł a ciche wody sa najgorsze
Magdalena

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 17 kwie 2008, 08:42

Megan- Porozmawiaj z nim o tym i daj mu jasno do zrozumienia, że nie będziesz takiego czegoś tolerować, a jak nie to koniec.
Dla mnie jak ktoś coś takiego robi to ma w swojej intencji zdradę, przelotny romans ale moze tez sie zakochac i co wtedy!!!!. Musze powiedzieć, że to jest jakiś absurd, co się ostatnio dzieje z tymi facetami (moze nie ze wszystkimi), dać im internet i juz ich do zdrady ciągnie. Czy oni naogladali sie tych głupich brazylijskich seriali, gdzie kazdyz z kazdym śpi.
W ten sposób komplikują nam życie i nas ranią, ale ich potrzeby są ważniejsze niż miłość, przyjaźń, partnerstwo....... po prostu czasami nie warto sie nad nimi litować.....za fraki i za drzwi niech go przygarnie ta z internetu :badgrin:.

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 17 kwie 2008, 09:36

Ja bym się nawet chwili nie zastanawiała i w odpowiedniej kolejności
- podszyłabym sie pod jakąś słodką laleczkę na takim portalu
- doprowadziłabym do spotkania i oczywiście się na nim zjawiła
- następnie poznęcałabym się nad nim psychicznie
- i na koniec wystawiła walizki za drzwi żeby wiedział gdzie jego miejsce
Zdrady i kłamstwa nie "zniese" ;)
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 17 kwie 2008, 09:43

lil sexy, i to jest to co i ja bym z nim zrobila!!!
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 17 kwie 2008, 18:55

zabilabym chyba ... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... cie%21.gif

niebieski dobrze pisze !!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /brawo.gif

...ja bym sie nie bawila w zadne podchody (nie aranzowalabym zadnego spotkania
z laska ... - to troche dziecinne... ;) )
...z dyskusji typu "po co i dlaczego " tez bym zrezygnowala ...
...bo to nie twoja wina, ze jemu odbilo !!! :x ...poza tym - nie dalabym mu szansy ,zeby sie obronil ! :evil:

powiedzialabym mu raz konretnie o co chodzi - bez zadnych wiekszych emocji i placzu :x - i albo by zmadrzal albo walizki za drzwi (!)
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 20kopy.gif
...

(do mnie wlasnie uderza na skypie 58-letni pan ...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ahaha2.gif
boszsze - brak slow normalnie ! )
:roll:

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 17 kwie 2008, 19:49

i albo by zmadrzal albo walizki za drzwi
ja tez tak swojemu powiedziałam po tym jak przyłapałam go na podrywaniu dziewczyn na czacie i intymnych rozmowach na gg. Tylko, ze jak jestem taka ciapa i caly czas płakałam, nawet jak się z nim kłociłam. Do tej pory nie mogę zrozumieć dlaczego tak postępował. Ja nigdy w zyciu nie zrobiłabym mu czegoś podobnego. Na razie się uspokoił, ciekawe na jak długo. Wiem, ze kolejnej szansy juz nie będzie. Wolę byc sama, niż z kims kto mnie okłamuje.
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 17 kwie 2008, 19:57

W takiej sytuacji mamy chyba dwa problemy (do wyboru)

nr 1. facetowi "odwalilo" z nudów i glupoty (stawiam raczej na to drugie)

nr 2. czegos brakuje mu w realu skoro szuka tego w necie

w przypadku nr. 1 - walizki za drzwi
w przypadku nr. 2 - gleboka i obopolna analiza zwiazku

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 17 kwie 2008, 20:35

Tylko bądź tu mądra i dojdź do odpowiedniego rozwiązania. Ja do tej pory głowię się i nie wiem co było powodem takiego zachowania mojego faceta. Oficjalnie to był sposób odreagowania na stresy, a tak naprawdę trudno jest stwierdzić, co mu siedzi w głowie :roll:
Ciągle zastanawiam się co zrobiłam nie tak, że doszło do takiej sytuacji :doubt:
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
megan75
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: megan75 » 18 kwie 2008, 09:51

mojemu raz na jakis czas odbija nawet jesli o tym wiem a ma takie nieszczescie ze zawsze to wykryje mysle ze w moim przypadku to nie jest grozne ale licho nie spi ,zawsze obserwuje rozwoj sytuacji a potem znienacka mu wyjwżdzam najpierw tak spokojnie żeby skojarzył o co chodzi ale jak mnie wkurzy to ostro jade po nim mma juz na niego sposób po prostu go wyśmiewam i nic sobie z tego nie robie to go najgorzej drażni,powiedział kiedys ze to tylko taka zabawa to ja mu na to ze prześpie sie z kolega z pracy i powiem to tylko tez była zabawa bez znaczenia dla mnie.
Magdalena

Awatar użytkownika
megan75
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: megan75 » 18 kwie 2008, 09:54

Sarenka 28 nie martw sie pewnie niczego nie brakuje mu w zwiazku z Toba tylko faceci tacy już sa niestety maja wszystko ale cos nowego jest inne wierz mi znam takich co nie maja powodów do narzekań a mimo wszystko szukaja sobie róznych okazji to sa poprostu świnie i nie ma sie co ich litować absolutnie.
Magdalena

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”