Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
jeny a Wam przed okresem nie powiększa się biust? do tego upał, odpowiedni stanik i gotowe... moje cycki też czasem mają takie akcje
te fotki są zresztą stare i na nowszych ma znowu "normalny" rozmiar
Mari pisze:jeny a Wam przed okresem nie powiększa się biust? do tego upał, odpowiedni stanik i gotowe... moje cycki też czasem mają takie akcje
te fotki są zresztą stare i na nowszych ma znowu "normalny" rozmiar
ja kiedys czytalam ze zrobila operacje.......a jakis czas potem znow byla plaska
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
nie miala bo co teraz sobie znow wyjela mogla np zaczac brac tabletki albo wszczepic sobie czipa ktory bardzo powieksza piersi bo duza dawka hormonu hihi
niom dziwne co sie dzieje z jej cyckami....raz duze raz male ale jesli to naprawde zasluga dobrego biustonosza to chcialabym miec tez taki no ale achh sama juz nie wiem bo na fotkach ktore dala renoiz, to paris nie ma biustonosza a cycki sa big hmm