Nałóg - papierosy..

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
maxin78
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: maxin78 » 04 lip 2005, 21:19

Powiem wam ze bylam w sobote w klubie i tak mnie koles wkurzyl,bo wlasnie na parkiecie byl z fajka i mnie przypalil w lokiec,mega zdenerwowana bylam,co ludzie maja z tym aby palic na parkiecie dosc ze sami sobie szkodza tym swinstwem to jeszcze przeszkadzaja i zatrowaja niepalacych,egoisci :evil: :evil: :evil: :roll:
Nie ma kobiet niezrozumialych,sa tylko mezczyzni niedomyslni

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 05 lip 2005, 08:46

Kamila pisze:To lepiej bedzie dla was abym na ten zlot nie jechala, bo sie okarze, ze bede sama przy stoliku siedziala :lol:

pozdrawiam Kamila :wink:
Posiedzimy sobie razem.... :roll: samotne i niechciane.... :cry: :lol:

Co do palenia, to jestem na etapie dojrzewania do rzucenia 8)

A jak pale to staram się nikomu nie przeszkadzać: na parkiecie nie pale bo wiem czym to grozi, na przystanku też nie, zawsze się odsuwam, bo i tak głupio się czuję że jestem w szponach nałogu... :wink:
10 kwietnia 2006 - zmniejszenie piersi

Awatar użytkownika
kate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: kate » 05 lip 2005, 10:55

Basia , a filmik , który wkleiłam wcześniej widziałaś ?? .... palenie zabija, więc Ty zabij je wcześniej :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 05 lip 2005, 11:17

kate pisze:Basia , a filmik , który wkleiłam wcześniej widziałaś ?? .... palenie zabija, więc Ty zabij je wcześniej :wink: :lol:
O kurde :shock: już rzucam... :lol:

od rana nie wypaliłam jeszcze ani jednego - fajki mi się skończyły a nie chce mi się iść do sklepu :roll: - ale to zawsze coś, może się uda, narazie nie kusi :D

Awatar użytkownika
maxin78
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: maxin78 » 05 lip 2005, 11:40

Wierze dziewczyny,ze trudno rzuci,moj maz probuje juz od dwuch lat i jakos mu ciezko to idzie.Teraz mowi,ze sie zawziol i chce naprawde przestac,ogranicza na razie ilosc wypalonych papierosow.
Pamietam jak kiedys mial piekne biale zabki,a teraz sa zolte,mam nadzieje,ze kiedys wroca do poprzedniego koloru,no moze nie zupelnie ,ale na pewno sie rozjasia o pare tonow.
Niewiem czy dziewczyny zauwalrzylyscie rowniez zmiane skory na twarzy,mezus mam powiem wam taka szara i czasmi wyglada na bardzo zmeczonego choc nie jest.Czy tez widziecie duze zmiany?pzdr :roll:
Nie ma kobiet niezrozumialych,sa tylko mezczyzni niedomyslni

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 05 lip 2005, 14:22

Przede wszystkim organizm regeneruje się przez ok 7 lat zanim nie wyrzuci z siebie toksyn które mu fundujemy podczas palenia.

Potem człowiek odkrywa, że potrawy inaczej smakują , jest w stanie wyczuwać przyrodę .... :) to niesamowite ale prawdziwe.

Dziwię się jak można palić..... ani to ładne , ani dobre a już o zdrowiu nie mówiąc. Sam paliłem na studiach 1 paczkę dziennie (13 lat nie palę )

I dodam jeszcze , że gdybym mógł i miał taką władzę to zakazałbym kierowcą palenia w samochodzie.

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 05 lip 2005, 14:55

don tylko paczke :?: :lol:
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 05 lip 2005, 16:10

Don Kichot pisze: I dodam jeszcze , że gdybym mógł i miał taką władzę to zakazałbym kierowcą palenia w samochodzie.
a co ci to przeszkadza :? tobie smrodzi :?: :evil:
ja czasem sobie zapalę w czasie jazdy :roll:

i przyznam się że wyrzucam pety za okno, bo nie wiem co z tym zrobić :oops: strasznie cuchną (mam nadzieję że mnie nie zlinczujecie) ... ale to jedyny śmieć jakiego pozwalam sobie rzucić na ulicę. oglnie bardzo dbam o przyrodę :roll:

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 05 lip 2005, 16:23

Nie pale i raczje nie bede :lol: natomiast pamietam jak palenie rzucal moj ojciec... wczesniej palil 2 paczki dziennie, potem zamiast kupic papierosy wrzucal rownowartosc 2 paczek Davidoff do mojej skarbonki! :lol: :lol: Ale bylam szczesliwa!
Kamila, Bella rzuccie palenie i zrobcie radosc dzieciom! :lol:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 05 lip 2005, 16:26

palenie w aucie stanowi zagrożenie dla innych użytkowników.

Kiedyś jak paliłem (w aucie oczywiście też) wyrzucając peta za okno bo jakże indziej .....pęd powietrza wepchnął go spowrotem. Co zrobiłem nawet nie chcę myśleć teraz ............a byłem doświadczinym kierowcą.Gdyby wtedy ktoś za mną jechał to wypadek byłby pewny.
Nie mówie już jak wypada żar z peta gdy strzepujemy popiół( a z samoróbek to pewnie nieraz- 40 % sprzedaży tytoniu na rynku).
Więc moje zdanie jest takie skoro komórki są zabronione bo przeszkadzają to dlaczego papierosy nie :!:

komórkę już nieraz gubiłem w aucie np. podczas hamowania i nie musiałem się przejmować ...ale peta z żarem to już trudniej podnieść bez absorbowania uwagi... :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”