gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
renusia
- Miłośniczka Beauty

"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"
-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 16 mar 2008, 21:57
renusia pisze:Pracuja caly tydzien, w piatki i soboty do baru, 2-3 razy do roku na wakacje za granice i TO JEST ZYCIE
dokladnie!wiec laski przyzwyczajajmy sie wkoncu my tez tak powinnysmy zyc

skoro juz jestesmy na wyspie
renusia, ale ci fajnie ze masz rodzinke ze soba

•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)

-
Katty
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
Renusia, super, ze Ci sie dobrze ulozylo w Anglii i zycze oby szlo jak najlepiej!
Jednak ja mam troche inne zdanie na ich temat. Nie mowie, ze nie lubie anglikow. Moj chlopak jest anglikiem. Uwazam ze sa na ogol sympatyczni. Ale nie uwazam np, ze Anglicy mowia co chca. Oni sa zamknieci w sobie i sa znani z tego ze sa ´reserved´. Wcale nie sa otwarci, na zewnatrz nie powiedza prawdy co mysla o tobie ,tylko wszystko zawze jest: ok, thats nice, great. A w srodku moga cie nienawidziec. Wiec nie uwazam ze to jest szczeroscia. Dla nich zycie prawdziwe toczy sie w domu, w srodku czterech scian. A na zewnatrz ,do swiata/sasiadow, musza wygladac na idealnych. Bo nie wypada to, nie wypada tamto. Caly czas sie przejmuja innymi. Wiec oni zyja tym ´co inni powiedza/pomysla´. Wedlug mnie maja mase kompleksow. Czytalam ,ze Anglia zajmuje jedne z najwyzszych miejsc jak chodzi o ilosc operacji plastycznych na swiecie.
Dr Latkowski 26.08.2011 - nos czesc chrzestna
-
renusia
- Miłośniczka Beauty

Ciezko bylo ich namowic na przyjazd, szczegolnie mame, zawsze mowila ,ze "starych drzew sie nie przesadza" no a teraz to jest przeogromnie szczesliwa. W polsce mieszkala w bloku i na zime w piecach musiala palic no a teraz to sobie kominek wlaczy, latem na ogrodek wyjdzie, ma 3 sypialnie i 2 lazienki i ... Jest szczesliwa! Kilka dni temu powiedziala mi ,ze chociarz na starosc ma spokoj i nie musi sie martwic czy starczy jej pieniedzy do pierwszego.
Co do zycia to faktycznie polski narod jest jakis dretwy :? Ja nie mam tu problemu typu: co powiedza w pracy jak wroce z urlopu z wiekszym biustem. Wszyscy wiedza o operacji a szefowa juz nie moze sie doczekac kiedy zobaczy rezultat bo sama tez chce sobie powiekszyc. Laski w pracy juz mi staniki pokupywaly i pytaja sie kiedy pojdziemy oblewac nowe cycki
Watpie czy kiedykolwiek zatesknie za polska

-
renusia
- Miłośniczka Beauty

o tych operacjach to ja tez slyszalam

-
renusia
- Miłośniczka Beauty

Katty tak teraz mysle ,ze moze my innych anglikow spotykalysmy

Bo powyzej opisalam dokladnie przyjaciol, znajomych z pracy i rodzine mojego faceta. Chociarz wiem ,ze nie moge oceniac calego narodu na podstawie okreslonej grupy ludzi.
No ale chyba przyznasz mi racje ,ze co piatek i sobote bary sa pelne zarowno mlodych jak i starych ,ktorzy naprawde umieja sie bawic

-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 16 mar 2008, 23:25
renusia, fajnych masz ludzi w pracy tylko pozazdroscic

•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)

-
fondle
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
Katty, zgadzam sie z tobą w 100%... anglicy są po prostu fałszywi.. nie powiedzą ci prawdy tylko obrąbią ci dupe za plecami a do ciebie sie usmiechają.. i tak o wszystkich i wszystkim.. prawda ze są mili pomocni itd... u mnie w pracy wszyscy mnie wyreczają nie pozwalaja nic robic bo wiedzą ze po operacji jestem hehe.. ale tą nieszczeroscią tracą u mnie wiele...do tego są niestety tępi... nie chce mi sie juz tu przykladow przytaczac zbyt wielu ale np. pytam panią jaki dzem by chciala (kiedys pracowalam w kafejce) truskawk. czy malinowy? a ona na to a jaka jest roznica??? szczeka mi opadla.. kolejny przyklad.. pani sie mnie pyta czy w tej rybie jest jakies mieso?? 2 razy zapytalam sie i powtorzylam co powiedziala bo nie moglam uwierzyc.. myslalam ze zle zrozumialam... a jak juz cos mają zorganizowac.. lepiej nic nie mowic...
-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 16 mar 2008, 23:42
fondle pisze:e tą nieszczeroscią tracą u mnie wiele...do tego są niestety tępi... nie chce mi sie juz tu przykladow przytaczac zbyt wielu ale np. pytam panią jaki dzem by chciala (kiedys pracowalam w kafejce) truskawk. czy malinowy?
oj irole sa tacy sami

i nawet nie umieja dobrze pisac nie raz mnie sie pytali jak cos sie pisze

-
ghostdog
- Uzależniona Beauty

misialeczek24 pisze:oj irole sa tacy sami

i nawet nie umieja dobrze pisac nie raz mnie sie pytali jak cos sie pisze

Hehehe moja menedzerka tez mowila zebym ja listy pisala do klientow bo ona bledy robi...hehehhe ale to bylo jak pracowalam dla Elizabeth Arden
A co do rodzin tutaj...to duzo moich znajomych ma wlasnie tutaj cala rodzine..niestety mnie na razie nie stac by utzrymywac tutaj Mame a i ona sama nie lubi tutejszego klimatu wiec mieszka w polsce...ale przynajmniej od wrzesnia bedzie bezposrednie polaczenie Edi-Wrocek z Ryan air hurrrraaa bo 8 lat na to czekalam
A co do weekendu to ja pracowalam i na zmiane pisalam prace na uniwerek i nie spalam po nocach bo mam taaaaki kaszel...ze juz z desperacji wypijam mleko+miod+CZOSNEK...brrrr...ochyda

2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)