Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 16 mar 2008, 11:45

hej laski jak weekend :?: ja wczoraj umieralam po wieczorze panienskim :oops: a dzisiaj odpoczywam ;) mam nadzieje ze milo spedzacie weekendzik :-)
Samanthii pisze:pieniadze z nieba nie spadaja !!!!!!!!!
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 16 mar 2008, 12:39

a ja jestem ciekawa skąd sie to ludzią bierze skoro w tv pokazuja nas jako niewyksztalconych roboli pracujących na polu bez odrobiny jezyka..

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 16 mar 2008, 12:52

Fondle w Polskiej TV tak źle nas nie pokazują, może bierze się to z tego, że sporo ludzi nie przyznaje się do tego, jak naprawdę im się wiedzie na emigracji, a jeszcze tak mi się wydaje, że to są pozostałości w Polakach z czasów komuny, zachód zawsze był tym lepszym światem.

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 16 mar 2008, 15:50

misialeczek24, ja weekend niestety w pracy, ale juz ostatni.
Za to za tydzien ide na podwojne urodziny, a za dwa tygodnie lece do Polski na weekend ( wylatuje w piatek,a wracam w niedziele) Musze odwiedzic dentyste. bylam tutaj prywatnie bo plomba mi odpadla i zaplacilam 45 £ i na drugi dzien mi znowu wypadlo. Dentysci tutaj sa poprostu beznadziejni. Bardzie mi sie oplaca do polski leciec... Za bilet zaplace 65£ w obie strony, a przy okazji zobacze rodzine i zjem sobie golabki mojej mamy :-D
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 16 mar 2008, 16:43

toxic, nie ma to jak obiadzik u mamy :-D ja lece juz 30go ciesze sie bo zrbie sobie wloski pazurki itp i odwiedze mojego lekarza i rodzinke ,ale po za tym to nie :doubt:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 16 mar 2008, 16:54

kurde ja to nie wiem kiedy pojade... dopiero co miesiac temu wrocilam a juz sie czuje jak bym tu z rok byla..
Fondle w Polskiej TV tak źle nas nie pokazują,
w tej moze nie za to w angielskiej tak... niedawno byl przyklad na BBC 2

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 16 mar 2008, 17:21

..kiedy leci ten reportaz na BBC2 ??? :| ...az z ciekawoscie sama zerkne... :|

a co do naszej tv. to jestem nawet pod wrazeniem 8-)

...od tyg. ma polonie :oops: i ogladajac ostatnie wiadomosci ,zauwazylam ze o polakach za granica i o naszym kraju coraz lepiej i coraz czesciej sie wypowiedaja...
( nie smucili po prostu ,tak jak zawsze... :badgrin: ;) ...)

... nasza telewizja powinna pokazywac tych wlasnie inteligentych i zaradnych polakow ....
...a nie tylko narzekac i pokazywac komedie w naszym rzadzie .

( niemcy sa narodem bardzo dumnym z siebie , szwajcarzy tez oczywiscie :badgrin: ;) .. .... a my ??? :|
- powinnismy tez tacy byc! ... czesciej rozmawiac o dobrych rzeczach, upominac sie o wszystko , nikomu nie zazdroscic , nie wykrzykiwac i nie ublizac - tylko probowac dorownac tym " lepszym" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

weekend minal spokojnie... ...zal mi ,ze w swieta nie bede z moimi rodzicami... :(

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 16 mar 2008, 17:21

fondle pisze:w tej moze nie za to w angielskiej tak... niedawno byl przyklad na BBC 2
:roll: :doubt: niestety...ale ja sie tym nie przejmuje :roll:
fondle pisze:kurde ja to nie wiem kiedy pojade... dopiero co miesiac temu wrocilam a juz sie czuje jak bym tu z rok byla
.
miesiac temu bylas i juz bys chciala znowu nie ma tak dobrze :p
ja szczerze ci powiem ze jade bo jade moglabym nie jechac :roll: ale musze :roll: kurcze chyba pierwszy raz tak do tego podchodze...po za tym posprzeczalam sie z moja starsza siora i nie wiem czy sie z nia wogole zobacze :| wczoraj mi moja druga siostra mowila ze ona bedzie miala coreczke(jest w ciazy) a ja nwet nie bede mogla jej zobaczyc bo nie gadamy ze soba :| moze wpadne na nia przypadkiem ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 16 mar 2008, 20:49

Hej! Ja do polski przylatuje tylko wtedy kiedy musze (np za tydzien na operacje:)) mieszkam w uk od 4 lat moj facet jest anglikiem i mamy dwojke dzieci. Namowilam reszte rodziny zeby sie tutaj przeniosla, tak wiec mam tu rodzicow, brata i siostre.
Nie moglabym wyobrazic sobie lepszego zycia dla siebie i moich bliskich dlatego nie planuje powrotu do kraju, nie tesknie i wolalabym zapomniec o zyciu jakie tam wczesniej wiedlismy. Roznimy sie od brytyjczykow diametralnie, pod wieloma wzgledami przewyzszamy ich ale... poziom zycia na wyspach jest stokrotnie wyzszy. Co do facetow to polacy sa przystojniejsi ale anglicy bardziej sa rodzinni. Co niedziela parki sz pelne tatusiow bawiacych sie z dzieciaczkami, pchajacych wozki itp.
Ja i Graham (moj facet) oboje pracujemy, on odbiera dzieci od mamy i spotykamy sie w domu. Na zmiane gotujemy, sprzatamy i zajmujemy sie dziecmi tak wiec naprawde fajnie sie zgralismy. Chce jak najlepiej dla swoich dzieci a wiem ,ze w polsce nie bede w stanie im tego zapewnic.
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 16 mar 2008, 21:04

misialeczek24 pisze:ba moze wpadne na nia przypadkiem
nie moze tylko napewno hehe...
.kiedy leci ten reportaz na BBC2 ???
niestety juz byl.. to byl tylko 1 epizod...
renusia pisze: mam tu rodzicow, brata i siostre.
ja ja bym ich tu wszystkich miala to tez bym sie nie rwala....
renusia pisze: pod wieloma wzgledami przewyzszamy ich
dokladnie.. roznimy sie kulturowo i to tez mi troche przeszkadza...
misialeczek24 pisze:
miesiac temu bylas i juz bys chciala znowu nie ma tak dobrze
no ale ja musze na kontrole... aha no i te usta bym sobie robila.. :-D czekam na odpowiedz z banku.. po swietach mają sie odezwac.. jak mnie splawią to pojade na poczatku czerwca jak przyjmą to w lipcu...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”