dobra, ide robic to spaghetti...
(juz dwa jablka zjadlam w miedzyczasie...
a biegac mi sie nie chce ,bo starsznie wieeeeeje wiatr...
Moderator: Zespół I

nieprawda!!!duzo jest ludzi wyksztalconych pracujacych w dobrych zawodach tylko ze tacy sie nie pchaja do tv tak jak ci co nawet jezyka nie znajaSamanthii pisze:..poniewaz bardzo malo polakow za granica jest na dobrych stanowiskach...misialeczek24 pisze:ghostdog, echhhhhhhh
czemu nie zrobia reportazu o ludziach na dobrych stanowiskach itp![]()
![]()
i dlatego nie tesknisz!!!zobacz ile ludzi masz wkolo siebie ja nie mam nikogo tylko mojego meza,nawet mojego ukochanego pieska musialam zostawic w PL...nie mam tu nikogo czasem chce mi sie wyc ale potem tak sobie mysle dziewczyno o co ci chodzi-tak ci zle wroc a jak nie to nie narzekaj i to mi jakos pomaga,mam prace z ktorej jestem zadowolona ,tylko zero zycia towarzyskiego zero wypadow na zakupy lub na kawke z kumpelaSamanthii pisze: ale juz jakos nie tesknie tak bardzo jak wy...![]()
![]()
- tutaj tez jest moja rodzina ( tescie , kuzyni i zony kuzynow mojego meza ,dwie nowe siosry, ciotki , wujkowie a nawet dziadkowie!)
...jestem zadowolona z mojej kosmetyczki , z mojego solariumi sklepow w genewie....
...na znajomych tez nie narzekam.......................................................................
oj to mnie tez dobija :? ludzie sa tacy inni niz tutaj choc i tu chamstwa nie brakuje -niestety....ludzie w polsce maja trudniejsze zycie-nam zyje sie o wiele latwiej-jezdzimy do PL jak na wakacje i wtedy dopiero widzimy rzeczy ktore nas przerazaja....Samanthii pisze: ... byc moze przeszkadza mi to ciagle niezadowolenie polakow , zero zyczliwosci , zadnego
"dzien dobry" w sklepach... ...kupy na trwanikach , chamstwo ( czesto co drugie slowo to k***a albo ch**j ) i
penerstwo ...

fondle pisze:misialeczek24, widzialam maly update w galerii....

Samanthii pisze:..poniewaz bardzo malo polakow za granica jest na dobrych stanowiskach...misialeczek24 pisze:ghostdog, echhhhhhhh
czemu nie zrobia reportazu o ludziach na dobrych stanowiskach itp![]()
![]()
osobiscie nie spotkalam jeszcze tutaj zadnego polaka zarabiajacego 6.000- 20.000 fr.... :|
...kurde ja tez lubie polske i chcialabym byc w koncu dumna z tego kraju... :|
(uwazam ,ze polskie jedzenie jest najlepsze na swiecie)-
ale juz jakos nie tesknie tak bardzo jak wy...![]()
![]()
- tutaj tez jest moja rodzina ( tescie , kuzyni i zony kuzynow mojego meza ,dwie nowe siosry, ciotki , wujkowie a nawet dziadkowie!)
...jestem zadowolona z mojej kosmetyczki , z mojego solariumi sklepow w genewie....
...na znajomych tez nie narzekam.......................................................................
...a jak jestem u rodzicow , to po 3 dniach zalapuje dola... :|
... byc mozeprzeszkadza mi to ciagle niezadowolenie polakow , zero zyczliwosci , zadnego
"dzien dobry" w sklepach... ...kupy na trwanikach , chamstwo ( czesto co drugie slowo to k***a albo ch**j ) i
penerstwo ...