Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 12 mar 2008, 18:37

sylwiach-wyslalam ci priva :-D

dobra, ide robic to spaghetti... :badgrin:
(juz dwa jablka zjadlam w miedzyczasie... :oops: )
a biegac mi sie nie chce ,bo starsznie wieeeeeje wiatr... ;) :badgrin:

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 12 mar 2008, 19:53

Samanthii pisze:
misialeczek24 pisze:ghostdog, echhhhhhhh
czemu nie zrobia reportazu o ludziach na dobrych stanowiskach itp :roll:
..poniewaz bardzo malo polakow za granica jest na dobrych stanowiskach... :?:
nieprawda!!!duzo jest ludzi wyksztalconych pracujacych w dobrych zawodach tylko ze tacy sie nie pchaja do tv tak jak ci co nawet jezyka nie znaja :doubt:
Samanthii pisze: ale juz jakos nie tesknie tak bardzo jak wy... :oops: :roll:
- tutaj tez jest moja rodzina ( tescie , kuzyni i zony kuzynow mojego meza ,dwie nowe siosry, ciotki , wujkowie a nawet dziadkowie :-D !)
...jestem zadowolona z mojej kosmetyczki , z mojego solarium 8-) i sklepow w genewie....
...na znajomych tez nie narzekam.......................................................................
i dlatego nie tesknisz!!!zobacz ile ludzi masz wkolo siebie ja nie mam nikogo tylko mojego meza,nawet mojego ukochanego pieska musialam zostawic w PL...nie mam tu nikogo czasem chce mi sie wyc ale potem tak sobie mysle dziewczyno o co ci chodzi-tak ci zle wroc a jak nie to nie narzekaj i to mi jakos pomaga,mam prace z ktorej jestem zadowolona ,tylko zero zycia towarzyskiego zero wypadow na zakupy lub na kawke z kumpela :doubt: ....teraz po wakacjach chce jeszcze isc do szkoly angielskiego by podszkolic swoj jezyk a co nauki nigdy za wiele ;) chce isc tu na studia a boje sie ze moglo by mi byc trudno wiec najpierw szkola angielskiego :badgrin:
Samanthiipochwal sie z czego cie szkola oh(w1
Samanthii pisze: ... byc moze przeszkadza mi to ciagle niezadowolenie polakow , zero zyczliwosci , zadnego
"dzien dobry" w sklepach... ...kupy na trwanikach , chamstwo ( czesto co drugie slowo to k***a albo ch**j ) i
penerstwo ... :doubt:
oj to mnie tez dobija :? ludzie sa tacy inni niz tutaj choc i tu chamstwa nie brakuje -niestety....ludzie w polsce maja trudniejsze zycie-nam zyje sie o wiele latwiej-jezdzimy do PL jak na wakacje i wtedy dopiero widzimy rzeczy ktore nas przerazaja....

a tak wogole to ja lece do PL 30-go ale tym razem jakas nie jestem happy :roll: tzn ciesze sie zobacze rodzicow mojego pieseczka :-D ale po za tym wiem ze znowu zobacze duzo nie zadowolonych ludzi na ulicach pijakow pod sklepem........
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 12 mar 2008, 22:56

ja tez nie zgodze sie co do tego ze malo ludzi pracuje na lepszych stanowiskach... ja mam kilku takich znajomych i to oni mnie zmobilizowali do rozpoczecia szkoly i starania sie o pracę w banku... rozmowe kwalifikacyjną mialam z menadzerką banku w londynie... z POLKĄ!!! wkurza mnie ze w tv pokazują tych najmniej mowiacych po angielsku i takich ludzi ze wsi... jak to wczoraj oglądalam to mnie szlag trafial!!!
misialeczek24, widzialam maly update w galerii....

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 12 mar 2008, 23:03

fondle pisze:misialeczek24, widzialam maly update w galerii....
;) no 5 miechow juz minelo :oops:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 12 mar 2008, 23:58

misialeczek24 pisze:no 5 miechow juz minelo
szybko ten czas leci... u mnie bedzie 2 miesiace za 8 dni....

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 13 mar 2008, 00:39

wiecie jak ja mieszkalam w Berlinie to w ogole nie tesknilam za Polska i tak jak Samanthii, pisze mialam swoje solarium,swoje kuzynki,jego rodzicow,swoje sklepy :cry: :cry: ,a tutaj w holandii mam tylko swojego chlopaka......u Samanthii, Geneva jest piekna,a u mnie wszytsko plaskie,zadnego wzniesienia.........tylko te deszcze i te cholerne wichury :( :( :( :( ......Samanthii, jaka ty masz ladna twarz :-) ......misialeczek
ladne masz te cycuchy...moje maja za 8dni roczek :-D :-D :p 8-) [/b]

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 13 mar 2008, 10:49

U anne21 to im imprezke musisz wyprawic i nowy staniczek nabyc :-D
A ja do domciu lece juz jutro i sie baaaaardzo ciesze :-D nawet nie wiecie jaka happy jestem! :-D misialeczek ale czemu nie wyjdziesz na zakupki poszalec? Ja to sie powstrzymac nie moge i wiecej wydaje niz zarabiam :badgrin: :-D Ale teraz musi byc mobilizacja bo na cycolki trzeba uzbierac :-D
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 13 mar 2008, 20:19

sylwiach pisze:wiecej wydaje niz zarabiam
no to chyba nic nowego.. hehe.. ;) u mnie jest dokladnie tak samo!!

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 13 mar 2008, 20:22

kurde ja zaczelam oszczedzac :oops: :oops: :oops: chyba sie starzeje :roll: :badgrin: :badgrin: .....

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 13 mar 2008, 21:08

Samanthii pisze:
misialeczek24 pisze:ghostdog, echhhhhhhh
czemu nie zrobia reportazu o ludziach na dobrych stanowiskach itp :roll:
..poniewaz bardzo malo polakow za granica jest na dobrych stanowiskach... :?:

osobiscie nie spotkalam jeszcze tutaj zadnego polaka zarabiajacego 6.000- 20.000 fr.... :|

...kurde ja tez lubie polske i chcialabym byc w koncu dumna z tego kraju... :|
(uwazam ,ze polskie jedzenie jest najlepsze na swiecie :p )-
ale juz jakos nie tesknie tak bardzo jak wy... :oops: :roll:
- tutaj tez jest moja rodzina ( tescie , kuzyni i zony kuzynow mojego meza ,dwie nowe siosry, ciotki , wujkowie a nawet dziadkowie :-D !)
...jestem zadowolona z mojej kosmetyczki , z mojego solarium 8-) i sklepow w genewie....
...na znajomych tez nie narzekam.......................................................................

...a jak jestem u rodzicow , to po 3 dniach zalapuje dola... :|
... byc moze
przeszkadza mi to ciagle niezadowolenie polakow , zero zyczliwosci , zadnego
"dzien dobry" w sklepach... ...kupy na trwanikach , chamstwo ( czesto co drugie slowo to k***a albo ch**j ) i
penerstwo ... :doubt:
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”