czego się boicie?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
dotty
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: dotty » 15 lut 2008, 23:34

A ja sie boje smierci ... mojego ukochanego. Jest po operacji serca juz 2 lata i wszystko wyglada ok. Mimo wszystko jednak czasami sie zastanawiam nad tym co moze sie wydarzyc i mnie to przeraza. Mam nadzieje ze umre pierwsza.
15 stycznia 2008- nosek u Dr Skupina
11 maja 2010 - 325cc dr Skupin
8 grudnia 2017 - powieki górne dr S. Stępniewski

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 19 lut 2008, 20:16

boje sie dwoch rzeczy i to obsesyjnie : śmierć , zdrada ..

Awatar użytkownika
joyana
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joyana » 19 lut 2008, 22:55

Boje sie pajakow :!: :!: :!: kiedys sasiad szybko przyszedl jak uslyszal jak sie dre bo myslal ze cos mi sie stalo. Ale jak zobaczyl pajaka to popukal sie w glowe, teraz nawet jakby cos sie stalo zlego to pewnie nie przyjdzie na pomoc histeryczce :?

boje sie tak na prawde wielu rzeczy ale raczej staram sie nie myslec o tym na codzien, bardzo boje sie o moje dzieci-o ich zdrowie i zdrowie najblizszej rodziny. Boje sie ze mojej mamy kiedys zabraknie
Mój nowy biust odmienił moje życie - jestem bardziej szczęśliwa i pewna siebie !!!
02-2008 / op

Awatar użytkownika
agatuis
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: agatuis » 28 lut 2008, 14:29

Boje sie ze strace kogos najblizszego,boje sie starosci i ze do konca zycia juz bede sama.
02.04.07 plastyka Brzuchanski

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 08 mar 2008, 22:26

Chyba najbardziej boje się tego upływu czasu,który dotyka mojego ciała..a potem...chyba śmierci...A może mam doła i dlatego tak myślę... :oops:
jestem ..jaki jestem

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 08 mar 2008, 22:35

beniaminn pisze:Chyba najbardziej boje się tego upływu czasu,który dotyka mojego ciała
nie wiedziałam, że faceci też mają takie myśli ;) choć według mnie i tak jesteście w lepszym położeniu, dużo jest przystojnych dojrzałych mężczyzn, chyba jednak natura łaskawiej się obchodzi z męską populacją z upływem lat, no może pomijając te piwne brzuszki :badgrin: ;)

ja się boję o moje dzieci, co by było gdyby mnie zabrakło....

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 08 mar 2008, 23:17

turek.mg pisze:nie wiedziałam, że faceci też mają takie myśli choć według mnie i tak jesteście w lepszym położeniu, dużo jest przystojnych dojrzałych mężczyzn, chyba jednak natura łaskawiej się obchodzi z męską populacją z upływem lat
dokladnie !my kobiety zawsze mamy gorzej :doubt:
ja sie boje smierci....swojej ...swojego ukochanego i swoich najblizszych :| i strasznie boje sie raka tyle ludzi teraz na niego umiera :(
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 08 mar 2008, 23:28

Sam się zastanawiałem skąd u mnie takie mysli..Może troszkę pod wpływem tego forum...Chcemy wyglądać ładniej ,młodziej,czesto nieadekwatnie do swojego wieku..Starość nie jest chyba w modzie,a sama świadomość,że możemy wyglądac młodziej niż w rzeczywistości jesteśmy,daje nam poczucie panowanie nad swoim ciałem..Czy aby nie zgubną..Czekam,że wynajdą szybko eliksir młodości..Tylko co to za frajda,kiedy dostęp do niego mieliby wszyscy..A może lepiej zaakceptować to,że że starzejemy się nieuchronnie i robić to z klasą... :oops:
jestem ..jaki jestem

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 09 mar 2008, 17:01

Ja boję się, że ogólnie rzecz ujmując- nie uda mi się w życiu...
Szczególnie teraz, kiedy muszę podjąć kilka kluczowych decyzji, które mogą na wszystkim zaważyć...

szysza
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: szysza » 19 sie 2008, 13:12

a ja się boje Os....grrrr. Może to śmieszne, ale jak osa jest koło mnie to wpadam w panike, krzycze, itd.... (w dzieciństwie mnie i moją mame zaatakowały osy, miałam zalediwe kilka miesiecy, ale widocznie gdzieś w psychice został strach do dnia dzisiejszego). Normalnie mam OSO-fobie. I nie móiecie że cos takiego nie istenieje, bo wystarczy spojrzeć na mnie jak osa się do mnie zbilża.... wpadam w panike, i to DUUUUŻĄĄ.... :doubt:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”