Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 07 mar 2008, 16:50

Dziewczyny...juz mi sie chyba desperacja na mozg rzucila :roll: Znalazlam wczoraj na necie firme wynajmujaca przyrzad do cwiczen w domu i bede miala w domu bieznie w poniedzialek na caly miesiac hurrrraaa
Pamietam jak schudlam kontrolujac zarcie i biegajac wiec postanowilam zaczac bieganie w domu i potem przeniose sie na silownie..po prostu rano po kawce siup pobiegac pol godziny...forme stracilam baaaardzo wiec wole do niej powrocic w domu...bo wiem ze na silke nie chodzilabym systematycznie...zabulilam 50 f ale mam na calutki miesiac... :-D
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 07 mar 2008, 18:23

ghostdog pisze:Znalazlam wczoraj na necie firme wynajmujaca przyrzad do cwiczen w domu i bede miala w domu bieznie w poniedzialek na caly miesiac hurrrraaa
super pomysl!
ghostdog pisze:bo wiem ze na silke nie chodzilabym systematycznie
oj dokladnie!sama wiem po sobie ...normalnie koszmar ..nie chce mi sie jezdzic po pracy :doubt: a podpisalam umowe na rok czasu :roll: place 68 euro za miesiac wolalabym placic nawet wiecej za przyrzad w domku bo wiem ze wtedy nie bylo by zmiluj dzien w dzien bym sie pocila...ale juz za puzno :| :doubt: musze sie zmobilizowac!zaczelam juz gotowac tylko na parze i odzywiam sie zdrowiej ;) na poczatek dobre i to!za 3 tyg lece do pl a przytylo mi sie niestety musze cos zgubic :badgrin: bo inaczej nikt mnie nie pozna :p :p a jeszcze dodatkowo popijam ocet jablkowy heheh ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 07 mar 2008, 18:29

No widzisz ja tez lece do PL w maju...mam 30stke 4 maja i moj Mis cos kombinuje...wiec na 4 dni gdzies cos planuje a potem od razu na wesele do Gdanska...wiec musze nad soba popracowac...juz wczoraj mialam doline...o chyba jakies przesilenie wiosenne :doubt: i naprawde szukalam motywacji by cos z soba zrobic :roll: no i dlatego wykombinowalam te bieznie...bo moge wstac rano po kawie szybko z pieskiem(czyli czapka na glowe i make up free hehehe) a potem bez zadnych szykowan pobiegam. Pamietam ze biegalam pol godziny plus brzuszki i lzejsza dietka i na prawde dziala...
p.s drogo Ci Misia za te silke wychodzi...chyba jakis luks prawda? U nas za taka bym placila tez 53 funty czy nawet 60...ale mamy tez silke z uniwerku Edynburskiego- full wypas i tyle sal ze idzie sie zgubic...basen,przeszklony squosh itp i tylko UWAGA 70 na rok dla studentow...ale jak mam przebywac z tymi snobami-wiekszosc z Angli studiuje na Edynburskim i potem na bramce tez zawsze ten uniwerek zabawia w moim klubie to bym miala dosc hehehhe
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 07 mar 2008, 19:16

ghostdog, ja tez lece na wesele...i jak tak dalej bede wygladac to w zadna kiecke sie nie zmieszcze albo bede wygladala jak wieloryb :evil: a w maju mam kolejne wesele w Hiszpani musze wygladac jak czlowiek :!: :!: :!:
ghostdog pisze:p.s drogo Ci Misia za te silke wychodzi...chyba jakis luks prawda?
mowia ze to 5* club :roll: http://www.crunchfitness.ie/ nie jest zle tylko ze nie chce mi sie jezdzic po pracy :? do tego za parking musze sama placic i przy zapisywaniu sie full roznych glupich rzeczy za doplata :roll: np.glupia kludka do szafki..porazka 5* Jak cholera :badgrin: pamietam jak chodzilam na silke w Nl to parking free i jeszcze zadnych kludek itp wszystko na kody itp ale ta irlandia zacofana :badgrin:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 07 mar 2008, 19:25

Fiu fiu...wyglada mega super jak dla gwiazd :-D ...ale to zdziercy z nich ze tak naciagaja...
U nas takiego klubu nie ma :roll: mam na mysli taki przepych :-)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 07 mar 2008, 19:57

ghostdog pisze:U nas takiego klubu nie ma mam na mysli taki przepych
napewno jest ;) do tego clubu mam najblizej dlatego sie tam zapisalam...
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 07 mar 2008, 21:04

a co ze mną? ja nie moge jeszcze cwiczyc a wy mi sie tu przechwalacie!!! :p

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 07 mar 2008, 21:53

Ty Kotek trenujesz na razie silna wole i czekasz do polowy marca, pamietasz? ;)
Juz nie dlugo.....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 07 mar 2008, 22:38

ghostdog pisze:pamietasz?
pamietam,pamietam... a myslisz moglabym chociaz robic ose? kupilam sobie specjalnie w polsce i zalega pod lozkiem....

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 08 mar 2008, 04:53

Och gdybym tylko wiedziala co to jest ta osa??? :-D ;)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”