plotki,ploteczki cz.2

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 03 lip 2005, 14:40

Sugar pisze:Przeżyłam szok :shock: tak a propos rozmów o Weronice Rosati, zobaczcie (niestety nie mogę większej fotki wrzucić):
http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... ronika.jpg

Basiu, Ty ją znałaś. Czy to faktycznie ona??? Co jej się stało??? :shock:
:shock: :shock: nie wiem co oni jej zrobili na tym starym zdjęciu, ale wygląda jak mała świnka :!: Takim paszczurem to ona na pewno nie była :lol: to chyba jakaś symulacja komputerowa :?

Zawsze była BARDZO ładna chociaż nie w moim typie. Powiększyła sobie usta, na pewno sporo schudła chociaż zawsze była szczupła. Taka blada nigdy nie była (to pewnie efekt flesza), chociaż na pewno solarka i wakacje na karaibach robią swoje :wink:
Jak na moje oko poza ustami zawsze tak wyglądała, trochę jej się poliki zapadły, ale to pewnie efekt zchudnięcia, upływu lat i makijażu, bo maluje się dość mocno...

ps. na tej fotce to chyba w ogóle nie jest ona...może na młodszą siostrę, ale raczej nie... :lol:
10 kwietnia 2006 - zmniejszenie piersi

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 03 lip 2005, 16:32

wlasnie zastanawialy mnie jej usta... powiekszyla :D Basia szkoda ze nie wiesz, czym :( jestesmy prawie w tym samym wieku wiec ciekawa jestem jaka metode taka mloda osobka wybrala. No ale ona to ma kase, moze sobie dostrzykiwac kiedy chce :(

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 03 lip 2005, 16:44

...nos wg mnie też miała ruszany skalpelem... chyba, że jej schudł... :lol: :wink:
http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... na/ros.JPG
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 03 lip 2005, 18:47

szczerze mowiac to ten nos mogl tak wyjsc z powodu zlego oswietlenia, nie jest to wcale wyrazne zdjecie wiec na jego podstawie nie mozna stwierdzic, czy byl ruszany. Do takiego sadu przydaloby sie zdjecie z jej wczesniejszych lat ale jakies wyrazne, ze zblizeniem na twarz. To zdjecie w zasadzie niczego nie potwierdza ;]

Awatar użytkownika
mijka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: mijka » 03 lip 2005, 22:45

czyli tak jak myślałam...

to zdjęcie Weroniki nie zgadzało mi się z tymi, które od lat z nią widziałam, a przecież "na świeczniku" ze względu na rodziców jest od bardzo dawna..

Awatar użytkownika
pimpi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: pimpi » 03 lip 2005, 22:54

Valentina, na zdjeciu, ktore wstawilas jest Weronika? Jesli to ona, to jestem w szoku :shock: wyglada na mniej wiecej 30 lat :shock:

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 03 lip 2005, 22:58

I tak wyglada niezle. W jednym odcinku "m jak milosc" wystapila z mniejszym makijazem i byla tak pomarszczona,ze az mi sie wierzyc nie chcialo.To chyba przez ta opalenizne jej sie cera zniszczyla :shock:

Gość

Post autor: Gość » 04 lip 2005, 13:07

jezeli to naprawde ona -na tym zdjeciu z młodszych lat.......to uwazam,ze miala cos z nosem robione.......tamten ma zupelnie inny ksztalt.......
ja mam swoje zdjecia z dziecinstwa i mam szczuplejszy i mniejszy nos niz mialam przed operacja.....wydaje mi sie, ze nosy rosna z naszym wiekiem , a nie maleja i szczupleja.......
bardzo podoba mi sie jej nosek -jezeli to dzielo chirurga to prawdziwy mistrz, bo efekt supernaturalny-takie noski sa najfajniejsze.......

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 04 lip 2005, 13:40

dokladnie tak jest - mi lekarz powiedzial, ze nos to nam rosnie do konca zycia. Szkoda, ze nie usta ;P

Gość

Post autor: Gość » 04 lip 2005, 13:45

sluchajcie-dziewczyny, a mnie ciekawi od dłuższego czasu juz czy to prawda , ze Anna Przybylska powiekszała nosa u dr Sankowskiego....?

czy któraś z was czytała taka wzmianke w gazetach........?

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”