Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 01 mar 2008, 20:07

hej dziewczynki ,co u was??? tutaj jest straszny wiatr,praktycznie orkan,....wczoraj musialam wracac do domu rowerem,myslalam ze nie dam rady...dzis mnie moj misiek zawiozl....heheh mam wspanaial wiadomosc dla siebie :-D :-D :-D ,zniesli nam wizy do Kanady....a wiec AMERYKA!!!!!!czeka :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 01 mar 2008, 22:23

anne21 pisze:,zniesli nam wizy do Kanady....a wiec AMERYKA!!!!!!czeka
ECH NO TO SUPER!!!wiec jedziesz kochana?tak znosza wszystkim tylko nie polakom....

oj dziewczyny bylam dzis na miejscu zbrodni tych chlopakow..masakra bylo troche ludzi itp,ale wiekszosc to irlandczycy :!: a gdzie polacy :?: wogole nie solidaryzuja sie ze swoimi rodakami ...to smutne....kiedy ksiadz odmawial modlitwe po polsku ledwo bylo slychac jakies glosy :!: myslalam ze zapadne sie pod ziemie,,,,za to jak irlandczycy sie modlili to bylo slychac na calej ulicy !szok doslownie!oni sie bardziej tym przejeli niz polacy tu mieszkajacy :oops: ,skladali iinym polakom kondolencje itp....ech szkoda gadac :|
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 01 mar 2008, 22:41

misialeczek24 pisze:ECH NO TO SUPER!!!wiec jedziesz kochana?tak znosza wszystkim tylko nie polakom....
jedziemy jak tylko moj misiek uzbiera troche kasiorki,albo dostanie prace...ale jestem szczesliwa...w koncu Polakow potraktowali jak normalnych ludzi....
misialeczek24 pisze:wogole nie solidaryzuja sie ze swoimi rodakami ...to smutne....
niestety tak to juz jest z tymi Polakami,czasami w ogole nie moge tych ludzi zrozumiec...ach szkoda slow....

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 01 mar 2008, 22:47

misialeczek24 pisze:dziewczyny bylam dzis na miejscu zbrodni tych chlopakow..masakra bylo troche ludzi itp,ale wiekszosc to irlandczycy :!: a gdzie polacy :?:
to sa wlasnie nasi rodacy... :doubt: Nie slyszalam szybciej o tym zdarzeniu, ale naprawde szkoda slow co sie dzieje....

misialeczek24, sliczne masz te piersi oh(re1 normalnie miodzio :-D

Dziewczyny zastanawiam sie kiedy moge zapytac sie szefa o urlop.... :roll: Pracuje w sumie 3 tyg, umowe nie mam na okres probny ( 3 czy 6 ms) tylko odrazu na stale. Jak myslicie? Zeby nie bylo tak glupio, ze znalazlam prace a juz chce wolne. Chcialabym juz zaplanowac kosultacje i operacje :roll:
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 01 mar 2008, 22:48

Polacy nigdy nie trzymali sie razem,to smutne. Jak kiedys czytalam( przestalam) czytac szkocja.net to mi wstyd bylo za ludzi tam piszacyh...za moderatora,ktory namietnie az palal nienawiscia do swojego kraju i okazywal to na rozne sposoby. Widac jak sa tam niechetni do pomocy jak sie czlowiek o cos spyta,za to najwieksym powodzeniem ciesza sie tematy tak bez sensu ze az po oczach razi, albo jak maja okazje komus dopier....to jest POLSKA SOLIDARNOSC Dlatego zawsze bedziemy kopani po d....i nikt do nasz szacunku nie ma! Pomimo tego jacy sa brytyjczycy do nas po czesci sami sobie na to zasluzylismy,a z drugiej strony jacy sa tacy sa ale duzo jest mimo wszystko przyjemnych,podejdzie pogada o byle czym,w kazdym sklepie usmiech i mila obsluga,a do obcego rodaka jakbys zagadal to tak by cie zmierzyl,ze zrobilabys z siebie idiotke. najbardziej smiesza mnie polacy-swiezynki,ktorzy dopiero co przjechali i jak slysza jezyk polski w autobusie to tak sie kreca,odwracaja glowy,gdzie to kto mowi,a potem sie gapia po kilka razy odwracaja,cos po cichu komentuja,pewnie "patrz Polacy"... :badgrin: a na forum wypisuja w temacie "po czym poznac polaka" takie glupoty...np bo tym,ze ma reklamowke z lidla i biale adidasy :roll: ... to jst zalosne! :doubt: :|

anne21, nie boisz sie tak daleko wyjechac... ;) tez marze o zmianie panstwa ale...hmmm...
macie tam jakich znajomych,rodzine,prace,mieszkanie czy tak w ciemno jedziecie? Wyladujecie w tej Kanadzie i co dalej...w prawo,lewo? Macie jakis plan?
ps odwazni jestescie...ale tez bym tak chciala sie stad wyrwac do lepszego kraju po amerykanskie marzenia... 8-)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 01 mar 2008, 22:55

A tak poza tym Ameryka to moje marzenie 8-) Ile bym dala zeby sie tam przeprowadzic...
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 01 mar 2008, 23:19

anne21, ale polakom wiz nie zniesli chyba????nic nie slyszalam o tym?!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 02 mar 2008, 00:18

anne21, a ja czytalam ze jeszcze tych wiz nie zniesiono... ze niby do polowy tego roku mają... juz to zrobili??? kurde bo nie w temacie jestem... jak tak to uciekamy z misiem bo mamy do kogo hehe tylko kwestia tej wizy byla....

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 02 mar 2008, 00:24

ja slyszalam ze zniesli ale nie polakom.........
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 02 mar 2008, 00:46

no ja cos tam czytalam ze w tym roku powinni zniesc... to niby komu treaz zniesli misialeczek24, ?

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”