Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 27 lut 2008, 19:04

anne21 pisze: musze pomalowac sobie odrosty bo juz mnie cholera bierze jak patrze w lustro....
to co ja mam powiedziec jak mam odrosty na 6 cm... postanowilam poczekac az mi naturalne odrosna bo chce wrocic do blondu nie niszcac juz ich tak mocno... dlatego wlasnie postanowilam sobie ze zrobie w maju warkoczyki zeby tego nie ogladac... a w ogole to postanowilam ze chyba kupie sobie jakis tani maly samochodzik... chlop moj chce zmienic prace no i jak ja bede dojezdzac? (pracujemy razem)... a autobusow nie dzierze... nie za bardzo tez mi wychodzi w tym kraju zmiana biegow.. poszukam automata hehe.. a co trzeba sobie zycie ulatwiac nie....

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 27 lut 2008, 19:08

fondle pisze:poszukam automata hehe.. a co trzeba sobie zycie ulatwiac nie....
masz racje,moj pierwszy samochodzik mial automatyczna skrzynie biegow,i powiem ci szczerze nigdy wiecej sobie nie kupie z manualna....ja mialam tez problem ze zmiana biegow,i zaraz po zdaniu egzaminow kupilam automat.....niestety musialam sprzedac :( :( :( ,ale teraz zbieram na samochodzik....

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 27 lut 2008, 19:38

anne21 pisze:ale teraz zbieram na samochodzik....
no ja jak go kupie to bede musiala zrezygnowac z ust niestety.... ale co tam... wiesz jak ja wrocilam teraz do polski i jakwsiadlam za kierownice z lewej strony to normalnie odzylam... nie cierpie jezdzic po tej stronie... niby powinnam sie juz przyzwyczaic ale jednak wole normalnie...

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 27 lut 2008, 19:41

ja chyba bym sie nie przyzwyczaila po prawej jezdzic :roll: :roll: ,ja mialam juz troche kaski odlozone,ale nie moglam znalezc pracy w holandii i wydalam....a co do ust to ciagle piszecie o nich i ja zaczelam sie coraz bardziej nakrecac... :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 27 lut 2008, 19:57

wiesz to forum nakreca na duzo roznych rzeczy nawet jak nie czytasz bezposrednio tematow zwiazanych z operacjami.... co do jezdzenia po prawej to mozna sie troszke przyzwyczaic tylko te cholerne biegi... jak sie przywyczajalam to ciagle na 1 wrzucalam hehe... dobrze ze pedaly sa tak samo...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 27 lut 2008, 21:11

fondle, a ja nie mam problemu z jezdzeniem ani tu ani w PL
ja wlasnie jezdze malym autkiem i jest super ;) ale planuje zmienic na cos wiekszego tylko jeszcze nie wiem co :badgrin:
oj laski wy dzis odpoczywacie a ja w pracy musialam po godzinach zostac :evil: wrr padam wiec spadam :badgrin: ;) BUZIAKI!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 27 lut 2008, 21:39

ja kurde jutro musze do pracy,bede dopiero ok 24h,najgorsze to to,ze tym rowerem taki kawal po nocy jedzic musze :roll: :badgrin: :badgrin: ...no,ale najwazniejsze,ze kaska jest :badgrin: ;) ....ja sie napalilam na mercedesa kombi...ale kurcze drogie sa....

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 27 lut 2008, 21:52

Katty , ja mieszkam w Belgii :-) A propos domow w Belgii to widze jak Holendrzy cale belgijskie wioski kupuja :o Nie ma chyba wioski w Ardenach by nie bylo domu kupionego przez Holendrow :o Nie mam nic do Holendrow , ale to troche smutne bo te domy nie sa nawet odnawiane , wrecz strasza , a Holendrzy nie uczestnicza wogole w tutejszym zyciu . Oni nie wydaja nawet na chleb , wszystko jest im dowozone przez samochod dostawczy z Holandii !!!! :o O restauracjach czy kawiarniach juz nie wspomne . Kiedys mozna bylo przed rozpoczeciem jedzenia napic sie wody , ktora stala na stoliku za darmo , ale Holendrzy zasiadali w duzych grupach i wypijali wode i ... wychodzili :!: :!: Tak jak swiat sie smieje ze Szkotow , tak w Belgii ta sama opinie maja Holendrzy .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Katty
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Katty » 27 lut 2008, 23:14

Londyjka- musze wyjechac do Anglii bo moj narzeczony tam mieszka i ma tam dobra prace...a ja dopiero koncze tu studia wiec nie mam zadnej pracy. On powiedzial ,ze moglby dla mnie przeniesc sie np do Holandii albo gdzies indziej ,ale wtedy musiaby szukac innej pracy...no i bylby problem z jezykiem, bo nie zna holenderskiego. Wiec najlepiej jak jak tam pojade...a jak naprawde nie bedzie mi dobrze w Anglii to wtedy gdzies wyjedziemy. Ale sprobuje. A jak Ty tam wytrzymujesz? Albo moze bardzo fajnie Ci sie mieszka w Anglii :-) ? Jaki jest ten Hamilton?

Beata-malgorzata: zazdroszcze Ci ze mieszkasz w Belgii :-) Wiem ,ze holendrzey maja tam zla opinie, ale zasluzyli sobie na taka. Zachowuja sie jak prawdziwa holota gdyz sa w innym kraju. Belgowie sa bardziej kulturalni z tego co widzialam. I bardzo lubie belgow! Sa tacy mili i chyba lubia Polakow? Jakie masz odczucia i jaka opinie maja Polacy w Belgii? Jak Ci sie tam wogole mieszka?
Dr Latkowski 26.08.2011 - nos czesc chrzestna

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 27 lut 2008, 23:18

Katty pisze:Beata-malgorzata: zazdroszcze Ci ze mieszkasz w Belgii
JA TEZ!!!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”