Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 26 lut 2008, 19:00

Katty pisze:Kiedys jakis holender sie pytal czy w Polsce sa kwiaty A inna holenderka czy my w Polsce znamy herbate
ciotka mojego faceta sie kiedys zapytala czy w polsce mamy czekolade i jak nie mamy to ona pelno nakupila, zeby zawiezc :roll:
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 26 lut 2008, 19:20

no to ja wam tezvpodam przyklad... mnie sie kolega z pracy zapytal czy w polsce to mamy fante... :x fakt ze najmadrzejszy to on nie jest ale skad takie pytanie??? i jakie on musi mies wyobrazenie o polsce....

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 26 lut 2008, 19:30

wiecie co jest najgorsze? to co mowia i pokazuja w telewizji na temat polski. we francuskich wiadomosciach od czasu do czasu cos pokazuja, a mnie chce szlag trafic jak to ogladam. zamiast pokazac pozytywne rzeczy, bo w koncu chyba mamy sie czym pochwalic, to zawsze jada z kamera na jakies zadupie i pokazuja jakis wiesniakow lub rozwalajace sie domy, uszkodzone drogi itp :roll: czasami sama sie dziwie, ze w polsce jeszcze cos takiego istnieje i dwoiaduje sie dopiero z zagranicznych wiadomosci. pewnie specjalnie poszukuja takie wiochy(nawet nie wiem gdzie oni szukaja, bo chyba sama bym nie znalazla jakby przyszlo co do czego)
potem sie dziwc, ze za granica maja o nas takie a nie inne wyobrazenie :evil:

obiecalam sobie, ze jak jeszcze raz zobacze cos takiego w telewizji, to napisze do nich list albo zadzwonie, zeby powiedziec, co o tym wszystkim mysle :evil:
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 26 lut 2008, 19:35

ja jedyne co na temat polakow w tv to widzialam program o emigrantach... i oczywiscie same wiesniaki pokazane co po angielsku nic... masz racje oni chyba to specjalnie robia....

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 26 lut 2008, 19:39

kiedys chcialam go dac na avatarek, ale tak mnie wkurzyl, ze juz nie chce ciagle mnie meczy mysl, ze nie umialam go zmniejszyc zloszcze sie na swoja nieudolnosc
wrzuc go na [url=http://]http://imageshack.us/[/url] i tam jest takie okienko resize image? i poprostu wybierz avatara potem host it I ZROBIONE :-D
potem w twoim profilu w miejscu avatarka podaj linka i juz ;)
Hej, uwazam ze to jest straszne Kiedys jakis holender sie pytal czy w Polsce sa kwiaty A inna holenderka czy my w Polsce znamy herbate teraz to naprawde mnie to rozsmieszylo. Bo to jest takie glupie ze az smieszne! Ci ludzie naprawde nic nie wiedza o Polsce
jak mieszkalam jeszcze w NL to przywiozlam swoim znajomym i pracodawcom swoj fil z wesela i jak go ogladali i zobaczyli limuzyne itp to az im szczeka opadla spytali mnie TO WY TAKIE RZECZY MACIE W POLSCE!a ja im na to mamy duzo lepszych rzeczy niz wy tu ze nie jestesmy jakims zacofanym krajem :evil:
Jakos najchetniej pojechalabym mieszkac do Belgii. Moze ktos jest na tym forum z Belgii? Mialam tam kiedys chlopaka i jezdzilam czesto do Antwerpii. bardzo mili ludzie,
oj ja tez!a to miasto poprostu uwielbiam!!!!!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 26 lut 2008, 19:57

misialeczek24, a powiedz mi jak zaladowac tego trickera na stronke... znaczy co mam podac w profilu i w ktorym miejscu... bo zrobilam sobie a i mam tam niby link do blogow i stron ale nie laduje mi sie w profilu....

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 26 lut 2008, 20:11

No to ja jeszcze apropos tego wyobrazenia o nas Polakach u Holendrow...jak ja konczylam moj pobyt w Holandii w 1999 to moja host-mother powiedziala ze przyda mi sie ten pobyt u nich bo juz teraz wiem jak obslugiwac fax, komputer i MIKROFALOWKE :badgrin: :evil: ...myslalam ze zeby pogubie tak mi sie buzia rozdziawila jak o tej mikrofali uslyszalam :badgrin:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 26 lut 2008, 20:11

fondle pisze:misialeczek24, a powiedz mi jak zaladowac tego trickera na stronke... znaczy co mam podac w profilu i w ktorym miejscu... bo zrobilam sobie a i mam tam niby link do blogow i stron ale nie laduje mi sie w profilu....
hmm a zjakiej stronki >???poprubuj na beauty obsluguje BBCode
mowia ze Polacy sa tacy zli i mnie szlag trafia!bo dzis w radiu caly czas trabia o dwoch polakach zaatakowanych przez IROLI!!!
to oni sa straszni tylko chleja i morduje a lenie smierdzace z nich jak cholera...........http://wiadomosci.onet.pl/1699718,28351 ... osceu.html
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 26 lut 2008, 20:16

hmm a zjakiej stronki >???poprubuj na beauty ticker musi wygladac tak np:
np czyli jak??? dam co linka z mojej stronki http://www.tickerfactory.com/ezticker/t ... signer.php

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 26 lut 2008, 20:23

fondle pisze:np czyli jak???
kurcze nie pokazalo sie :doubt: kurcze mam problem z netem nie otwiera mi tej stronki :doubt: pokombinuj bo ja nie pamietam ktory to link :oops: ktorys na bank pasuje ;)
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”