Moderator: Zespół I

a wiesz ze jak do tej pory to nikt nie wpadl na to co to znaczy... dobra jestes hehe.. mialam kiedys tylko jednego kumpla co sie zapytal co to wlasciwie znaczy bo gralismy w cos razem i tez taki nick mialam.... no musze ci powiedziec ze mi zaimpomowalas blyskotliwoscia....ghostdog pisze:A fondle to od slowa..."fondle my breasts"??????
powiedzial ze na dolne partie po miesiacu moge spokojnie cwiczyc ale ja chcialam jeszcze poczekac bo sie boje ze za bardzo podskakiwac bedą bo ja wlasciwie to tylko bierznia i troszke brzuszki... aha i obiecuje ze nie bede plywac hehe jak wytrzymalam tyle to i jeszcze miesiac wytrzymam... ale to mowisz biegac juz moge czy jeszcz troche?ghostdog pisze: mowil Ci doktorek jak sie pytalas kiedy cwiczyc??

no to fajnie, bede maszerowac szyko ale nie biegac... masz racje poczekam do polowy marca.. lepiej dmuchac na zimne...ghostdog pisze:Ale za to mozesz szybko maszerowc
niezle... widze ze nawet o tak dziwnej porze glowka pracuje...ghostdog pisze: mialam natchnienie jak rano o 4tej czytalam forum hihihi....

ja to juz raz nawet uslyszalam raz od kolezankifondle pisze:o matko dziewczyny jak tak sobie powtorzylam w myslach to co napisalam to doszlo do mnie ze jaka ja sztuczna jestem...
jako tako tzn jestem jasniejsza ale nie blada .po wczorajszej kompieli wyrownalam lapki i jest git- buzie posmarowalam od nowa i jest dobrze ,ale chce by bylo jeszcze lepiejfondle pisze:misiaczek jak opalenizna?