Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 20 lut 2008, 00:24

Tak...wiem czasu sie nie cofnie...a maz moze sam sobie oczy przeslania...bo byc moze nie przytakujac mysli ze problem zniknie...moj facet nieraz tez ma takie zagrania :roll:

A teraz z innej beczki ale "piersiowej"
Weszlam na nasza klase i na swoja galerie..a tam na drugiej stronie komentarz odcipy...bylej kolezanki"JAKIES PIERSI DUZE......CZYZBYS?....NIE ODBIERZ TEGO ZLE....:"Nie usunelam tego komentarza tylko napisalam"Oj ale fajny komentarz<lol>hahahaha nie ma jak to dzielic sie sekretami na naszej klasie;-O. Beatko powinnas wiedziec z autopsji do czego sa chicken fillets hihihihih ;-*"Myslicie ze dobrze odpisalam...ale pipka z niej...i to pewnie jad jej z zazdrosci cieknie :evil:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 20 lut 2008, 00:28

ghostdog pisze:i to pewnie jad jej z zazdrosci cieknie
dokladnie!!!ale glupia cipa taki komentarz walnac :| ja to bym jej pojechala tak ze by jej w piety poszlo :!:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 20 lut 2008, 00:32

no wlasnie nie wiedzialam co jeszcze dodac...ale tez zeby tez za bardzo nie bronic sie...hmmm...moze za jakis czas ja zablokuje i bedzie suprise...i pomyslec ze z nia tu mieszkalam 2 lata...az do czasu kiedy ona wrocila do PL.... :roll:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 20 lut 2008, 12:37

misialeczek24, ja cie doskonale rozumiem,ja pewnie bede musiala w najblizszym roku polozyc sie na stol :doubt: :doubt: ....wkurzaja mnie,bo czuc jak sie ta wkladka marszczy,a moj facet nic na to,mowi ,ze piekne,ze jestem chora,ze sobie ubzduralam cos i tyle,ze inne maja gorzej :evil: :evil: ghostdog, ale malpa,najgorsze sa takie "kolezanki" ktore jak potrzebuja to w dupsko wlaza,a potem nasmiewaja sie i krytykuja....no bo jak ona ma a ja nie :evil: :evil:

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 20 lut 2008, 13:08

anne21 pisze:a moj facet nic na to,mowi ,ze piekne,ze jestem chora,ze sobie ubzduralam cos i tyle,ze inne maja gorzej
dokladnie tak jak moj :!: mowi zrobisz sobie poprawke po dziecku!!!!!!!!a ja mu na to czy on jest powazny dziecko bede miec nie wiadomo kiedy a do tego czasu mam sie meczyc :roll: szok doslownie :!: anne21, a ty juz konsultowalas to z jakim lekarzem???

a teraz co do spray tanu
wzielam prysznic wczoraj po ponad 8 miu godzinach od aplikacji....
woda byla czarna :oops: doslownie!!!!!i niestety mam troszke zaciekow ale malo ale nie wiem czy po kolejnym myciu nie zejda bo wyglada to jakby woda splywala w tym miejscu i zostawila slad....nie wiem czy isc to poprawic czy zostawic i zobaczyc jak to bedzie schodzic :roll: ogolnie kolorek jest sliczny tylko nadal czuje ten zapach :roll:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 20 lut 2008, 13:19

misialeczek24, konsultowalam z jednym w Berlinie(zrobilismy spotkanie z jednego z niemieckim forum w Berlinie no i byl tez doktor ktory jest na tym forum,)no to ja przy okazji pokazalam mu moje cycki :badgrin: :badgrin: ,no i on mowi,ze moze byc to tak jak teraz jest,i nie musze nic poprawiac,ale moze byc gorzej i wtedy najlepiej byloby poprawke walnac bo po prostu beda beznadziejnie wygladac...no i mi sie wydaje,ze coraz gorzej jest...mam zamiar tez do mojego jechac( moze w kwietniu)wiesz,ja sie z tym mecze bo caly czas patrze w lustro i sobie patrze czy gorzej czy lepiej :doubt: :doubt: :doubt: ,a moj facet nic,tak jak twoj,zrobisz sobie poprawke po dziecku,a jak pytam kiedy chce dziecko to za kilka lat [smilie=real mad.gif] za kilka lat to ja pewnie w psychiatryku wyladuje jak nic z nimi nie zrobie,ach,szkoda slow,kloce sie tylko z nim i tyle....bo nie wierze ze on nic nie widzi :evil: :evil: :evil:
hhhmm,ciekawe jak to bedzie dalej z tym spray tan....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 20 lut 2008, 13:44

misialeczek24 pisze:
anne21 pisze:a moj facet nic na to,mowi ,ze piekne,ze jestem chora,ze sobie ubzduralam cos i tyle,ze inne maja gorzej
dokladnie tak jak moj :!: mowi zrobisz sobie poprawke po dziecku!!!!!!!!a ja mu na to czy on jest powazny dziecko bede miec nie wiadomo kiedy a do tego czasu mam sie meczyc :roll: szok doslownie :!: anne21, a ty juz konsultowalas to z jakim lekarzem???
[/i]

eeee, sorry ze zapytam :oops: - ale jakos ciezko przebrnac mi przez ten watek... ;) :p

... co sie dzieje z twoimi piersiami, misialeczek ??????? http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 000003.gif

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 20 lut 2008, 14:09

boze jacy ci faceci to sa prosci i bezmyslni... po dziecku po dziecku.. a co to teraz jakis punkt prztargowy czy co??? eh jak oni czasem nie zdaja sobie sprawy z tego co mowia lub robia... misialeczek24, rozumiem ze nie mozesz sobie tak jezdzic kiedy chcesz i jest to wkurzajace bo bedac na miejscu po prostu poszlabys sobie kiedy tylko byc poczula potrzebe...
a co do spray tanu to duze te zacieki? i gdzie?...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 20 lut 2008, 14:24

)
fondle pisze:boze jacy ci faceci to sa prosci i bezmyslni... po dziecku po dziecku.. a co to teraz jakis punkt prztargowy czy co??? eh jak oni czasem nie zdaja sobie sprawy z tego co mowia lub robia...
...a moze oni po prostu troszcza sie o was ? ;)
(nie wiem, tak mi sie powiedzialo http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ktoria.gif- moze faktycznie wasi faceci sa jacys dziwni... :roll: ...skoro same tak piszecie... :| )

...ja tez chcialabym miec wieksze piersi :-) - ale tak jak maz mowi, ;) - poprawie po dziecku... :badgrin: ;)
...nie jestem jakas fanatyczka - przeszlo mi !!! :badgrin: :oops:
(akceptuje siebie, nawet w rozmiarze C 8-) ;) ,wiec moge poczekac jakies dwa latka... ;)
..kazda kolejna operacja niesie za soba ryzyko - nie chce tez ciagle "niszczyc" organizmu narkoza ... :doubt:
...jednak gdyby piersi wygladaly naprawde zle - - to NA PEWNO- ODRAZU POLOZYLABYM SIE NA STOL... (i nikogo bym sie nie pytala o zdanie ) ..zreszta , jakby cos - to moj maz z pewnoscia by tez TO zauwazyl...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1843.gif

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 20 lut 2008, 14:40

Samanthii pisze:.a moze oni po prostu troszcza sie o was ?
a jaka to jest troska mowiac ze poprawisz sobie cycka po ciazy wiedzac ze cierpisz i fizycznie i psychicznie? bo ja tu zadnej nie widze... ale ja nie mam do nich o to pretensji.. oni po prostu pewnych rzeczy nie widza albo nie rozumieją.. ale tak sa skonstruowani... napewno sie troszcza tylko czasem nie zdaja sobie sprawy ze sprawiaja nam przykrosc... a tak w ogole to tekst po dziecku staje sie powol oklepany hehe...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”