gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
Katty
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
Dziewczyny czy wy juz na stale chcecie zostac za granica, czy planujecie wrocic do Polski w blizszej lub dalszej przyszlosci?
Ja mieszkam juz od 20 lat w Holandii, ale niepodoba mi sie tutaj

Kraj jest moze i ladny- ladne domki, zabytki, ludzie sa przewaznie mili itd...ale jakos nie lubie tu mieszkac. Za pare miesiecy wyjezdzam do Anglii

bo tam moj narceczony mieszka..tez sie z tego nie ciesze bo Anglia gorsza wydaje mi sie od Holandii ...dla mnie tylko Polska istnieje, zyje Polska. Moze dlatego ze wyjechalam jak mialam 7 lat i mam inny obraz tego kraju, nie musialam wyjezdzac w poszukiwaniu lepszej pracy/zycia/zarobku...
Dr Latkowski 26.08.2011 - nos czesc chrzestna
-
anne21
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
ja watpie zebym kiedys wrocila do Polski :? :? ,Holandia tez mi sie podoba,ale nie lubie jakos tu mieszkac

,w Niemczech bylo ok,ale u nas w Berlinie byly male zarobki,my chcemy wyjechac do Kanady na stale....chyba zebym rozstala sie z moim facetem to nie wiem,moze i bym do Polski wrocila,ale ja juz tam nie umiem zyc,wszytsko drogie,a ludzie malo zarabiaja,ledwo starcza na miesiac :|

.jak robilam z mama w Polsce zakupy na kilka dni to za granica wystarczyloby na tydz albo i dluzej...
-
ghostdog
- Uzależniona Beauty

Fondlesprostowanie...w PL tez m-c bylam...
Anne21 ja mam podobnie....moze nie chce mieszkac w UK...ale wracajac do PL to az sie odechciewa tak drogo i ceny wiekszosc ludzi przytlaczaja...moja Mama jest na emeryturze i ma ja srednia 1000PLN ale jak zaplaci za gaz 280 za miesiac i inne wydatki plus lekarstwa to mimo ze jej podesle 100f(studentka jestem i pusto u mnie w kieszeniach

) to i tak sie ogranicza...zagranica daje nam wiele wspanialych mozliwosci ale tak jak Katty ja tez mam obraz slonecznej PL w myslach i baardzo chcialabym wrocic....mi sie wydaje czy to czy sie mieszka w Holandi...Uk...a potem marzymy o innym kraju...ktory ma-albo moze byc lepszy...ale moze wlasnie nie bedzie lepszy...bo te mieszkanie za granica powoduje nasze malkotentne odczucia nie 100 procentowego zadowolenia??? Juz sama nieraz nie wiem :? :?
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)
-
Annetta
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
Ja lubie mieszkac w Holandii (oczywiscie sa i dobre tego i zle strony)ale generalnie zycie tutaj wydaje sie latwiejsze.
Ludzi stac na wiecej z miesiecznej wyplaty porownujac do polskich zarobkow.
Bedac w Polsce denerwuje mnie ta drozyzna, jedzenie jest potwornie drogie, wszystkie oplaty, naprawde ciezko sie zyje w PL
Narazie nie planuje powrotow , tu kupilam dom, mam prace platna ok i tutaj widze swoja przyszlosc, tu chcialabym urodzic dzieci i zyc spokojnie przy boku ukochanego
Ale kto wie moze na stare lata zmienie zdanie ,zatesknie za ojczyzna i moze wroce wroce

-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 13 lut 2008, 20:29
anne21 pisze:moze i bym do Polski wrocila,ale ja juz tam nie umiem zyc,wszytsko drogie,a ludzie malo zarabiaja,ledwo starcza na miesiac .jak robilam z mama w Polsce zakupy na kilka dni to za granica wystarczyloby na tydz albo i dluzej...
oj to prawda!ja sie czasem zastanawiam jak ludzie zyja w PL z tymi oplatami jakie maja i z tymi marnymi wyplatami :? mimo to lubie Polske ale nie na tyle by tam wrocic ,przynajmniej na razie...
dziewczynki ja uwielbiam Holandie jest milion razy lepsza niz Irlandia

ale tak wyszlo ze musialam z Holandii wyjechac i trafilam tu,nie jest zle kasa lepsza jak w NL ale i tak tesknie za Nl

tylko ten jezyk holenderski wrrrrrrr

gdyby nie to to bym juz tam byla spowrotem

•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)

-
anne21
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
-
fondle
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
ghostdog,
misialeczek24, dziekuje cycuszki mają sie dobrze , chociaz nadal odczuwam bol jak dotykam sutkow.. rowniez nadal mam opuchlizne na gorze ale to moja wina bo nie nosilam pasa... mysle ze generalnie jest tak jak to powinno byc... jutro wolne a od piątku do pracy.. postanowilam sie nie przemeczac i narazie wrocę na part-time... laseczki jutro Walentynki.. co bedziecie robic? ja mam juz zaplanowaną romantyczną kolacje w restauracji chinskiej bo uwielbiam ich jedzonko.. potem szampanik i .....

.. w sumie to nic oryginalnego ale chociaz romantyczne...
-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 13 lut 2008, 22:51
anne21, strasznie mi przykro...ale nie lam sie badz dobrej mysli!bedzie dobrze musi byc!bede trzymac kciuki za ciebie,zobaczysz dostaniesz ta wize!
fondle, ja nie lubie walentynek

takie wedle mnie wymyslone swieto zakochanych....kiedy to wszyscy sie "kochaja"zasypuja kwiatami prezentami i popijaja szampana
A bez walentynek tak nie mozna!?
dlatego my z misiem staramy sie zeby kazdy dzien byl wyjatkowy
dzis tez popijamy szmpana i wcinamy truskawki z czekolada

•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)

-
fondle
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
misialeczek24, ja mam ostatnie dni wolnosci jedzeniowej wiec tez wcinam lody ze sniezka i popijam colką hehe... od piątku ZOMZ na jedzonko i dietka.. wiesz co do tych walentynek to dla mnie tez to nie bylo nic szczegolnego ale jak przylecialam i dowiedzialam sie o planach misia no to wiesz po miesiacu przerwy zgadzam sie na szystko hehe
-
anne21
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt: