Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 11 lut 2008, 20:33

Dzieki dziewczyny, tez sie strasznie ciesze :-D
ghostdog pisze:Musisz robic licencje???? Bo ja wlasnie wywalilam 400f na SIA license tylko ze moja to Door Supervisor bo pracuje w klubie nocnym...
Licencje zrobilam juz jakis rok temu wlasnie SIA Door Supervisor, w tym roku przymiezam sie do kursu na Close Protection, ale troche mnie cena za kurs hamuje ( 3,500 £), mam nadzieje ze mi troche chlopak zasponsoruje, bo ja jeszcze musze miec na cycki :p
ghostdog, ja tez chcialam pracowac w jakims klubie, ale moj chlopak mi nie pozwala, bo stwierdzil ze nie bede sie tam z nikim szarpac :roll:. A Tobie jak sie praca podoba? Pracujesz tylko w weekendy?
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 11 lut 2008, 21:18

tak...ta SIA weszla w zycie w listopadzie 2007 u nas w Szkocji...a moi znajomi w Londynie maja juz jakies 2 lata...u nas wczesniej nie byly potrzebne...
Tak pracuje na razie w piatki i soboty, niedlugo i w poniedzialki...nie szarpie sie z nikim. jedynie co robie to wyprowadzam laski z toalety bo usnely na niej...albo rzygaly :roll: ...albo prawie sie turlaja od sciany do sciany...
Pracuje tam od czerwca zeszlego roku i dopiero tydzien temu jedna- na poczatku bardzo spokojna chciala mnie ugryzc. Heheheh ale ja nosze skorzane rekawiczki i wtedy i scisk w reku lepszy no i nic nieczuje....w sytuacjach gdy ktos jest agresywny to ja nigdy macho nie zgrywam ;) jestem kobieta i nie bede" walczyla" swym postepowaniem by dorownac facetom(oj trafialy sie i takie :roll: )zawsze przez radio kogos wolam jak widze ze nie podolam...albo z inna kumpela razem za dwie rece i out z klubu...przeciez i tak wszyscy sa nawaleni i sil nie maja(chodzi mi tu o dziewczyny) z facetami inna bajka.
Toxic...wiesz tu tez chodzi o rodzaj klubu w ktorym bys pracowala...ja pracujew bardzo dobrej dzielnicy gdzie sa same posh sklepy i mamy dobry team od selekcji(moj facet stoi na froncie) Zadnych skimmis nie wpuszczamy...ale z kolei slyszalam od kupla ktory pracuje w klubach w Londynie ze tam trzeba uwazac- chodzi o handel narkotykami. Wiesz przeciez ze kazdy handlarz ma swoj cien i oni sa bardzo niebezpieczni...i bardzo czesto trzeba wypracowac sobie metode by wiedziec kiedy mozesz przymknac oko na niektore sprawy- bo Londyn to troche inny swiat od ediego...tutaj jest wiadomo lzej jezeli chodzi o tak zorganizowana przestepczosc.
Jezeli dalej bedziesz myslala o klubach to daj znac to zapytam sie kumpla czy ma namiary na dobrego pracodawce...laski w security to rzadkosc :-D A po drugie rzadko kobiety daja na pozycje mobilna czy dance floor...my jestesmy potrzebne zeby nie bylo oskarzen o probe zbereznego zachowania przez innych meskich czlonkow security team..bo te wrzeszczace pijane harpie czesto tak wlasnie oskarzaja bo ich duma nie znosi faktu ze wywalono je z klubu...ojejej ale sie rozpisalam ;)
Pamietaj Toxic...cycusie to priorytet...i praca ktora je potem nie nadwyrezy....a nastepna licencja niech sie ustawi w kolejce ;)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 11 lut 2008, 22:01

ghostdog, toxic, no no dziewczynki fajna macie prace ale ja bym sie chyba nie nadawala :roll: co trzeba zrobic zeby pracowac w ochronie?-tak tylko pytam ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 11 lut 2008, 22:08

no wlasnie ...gdzie to trzeba sie udac zeby zrobic taka licenje? bo to calkiem ciekawa praca jak sie oczywiscie dobrze trafi....

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 11 lut 2008, 22:20

Dziewczyny Ghostdog i Toxic, podziwiam Was za odwagę ;)

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 11 lut 2008, 22:31

Heh...trzeba miec jaja :-D ;) no troche... oh(w1 ...ja robilam licencje przez firme ktora mnie zatrudnia i dolaczyly sie do nas inne osoby nie pracujace z nami...nie wiem jak mozna by to inaczej zalatwic :?:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 11 lut 2008, 22:53

ghostdog, hmmm czyli dalej nic nie wiem :p
ghostdog pisze:Heh...trzeba miec jaja
ja nie mam :badgrin: :badgrin: :badgrin:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 11 lut 2008, 23:54

He hehehe just joking oh(t1 ...dobry angielski i zero niesmialosci...bo trzeba i pokrzyczec na tlumy...bo np.tarasuja waskie przejscia...nie biora Cie powaznie bo jestes dziewczyna itp...ale tak naprawde to nic takiego szczegolnego sie nie wymaga...ogolnie spostrzegawczosc i aby cie nie zmrozilo z szoku jak trzeba dzialac...bo jeden palant trzasnal drugiego w glowe i krew tryska :roll:
Misialeczku ja mam 162...i 55,5kg...nie za silna i nie znam zadnych sztuk walk ...a wszystkie chwyty ktore moj mis mi pokazal to zapomnialam :oops:
Tak jak pisalam ze dziewczyn do walk tam nie potrzebuja...ale powstaje tyle niezrecznych sytuacji jezeli sa zamieszane laski a interweniuja tylko faceci ze lepsze kluby potrzebuja female security. Moze na stronie SIA znajdziesz jakies wiadomosci na temat kursow...albo toxic bdzie miala inny pomysl :-)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 12 lut 2008, 00:02

ghostdog, dzieki ja pytalam tak tylko ;) bo z tego co piszecie to spoko praca i ciekawa ;) ale jak narazie wole swoja spokojna biurowa prace w szpitalu :badgrin:
(angel

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 12 lut 2008, 01:59

ciekawa macie ta prace,tez bym chciala tak pracowac,ale ja nie mam jaj :doubt: :badgrin: :badgrin: ,ale z jednej strony to moglabym sie zawsze na kims wyrzyc ;) misialeczek24, ja tez pozostaje przy mojej spokojnieszej pracy...a jak wyjade do Kanady to tam chce kurs na pielegniarke zrobic,albo pomoc dentystyczna,taka spokojna ale dobrze platna praca ;)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”