Ginekolog: wygolone małe i piercing

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 09 lut 2008, 10:44

Mayka87 pisze:chcociaz moj mezczyzna jeszcze pach nie chce golic, no ale nie bede naciskac... wazne ze "Waclaw" jest łysy
bede musiala popracowac nad moim :badgrin: bo pach tez nie chce golic :evil: mowi, ze pozniej bedzie mial podrazniona skore :roll: musze go chyba na laser wyslac ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
punta69
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: punta69 » 10 lut 2008, 23:48

Ja osobisie wole ogolona-uwazam,ze to bardziej higieniczne niz ptasie gniazdo(mialam kolezanke ktora nie uznawala depilacji i opowiadala jak to podczas miesiaczki na wlosach zostaja jej skrzepy,ktore musi wycinac nozyczkami-fuuujj www.ohyda.pl)
Jesli chodzi o piercing to mam w lechtaczce-polecam:)Ja robilam w studiu tatuazu i piercingu w Bydzi.Moj facet "WACKA"goli tak jest mu bardziej do twarzy:)))
Ci Pa :)

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 11 lut 2008, 20:00

ewelinatroll pisze:wiesz comisialeczek24 mialam stracha przed przebijaniem,troche dziwnie rzeczywiscie,bo nie wiesz jaki to bol i boisz sie,ale po tych kilku sekundach naprawde nic nie boli,przynajmniej mnie,az sama bylam zaskoczona.ja mialam taki malutki kolczyk i bardzo fajnie to wygladalo,ale niestety moj facet uznal to za szczyt perwersji kiedy sie poznalismy i w ogole zrobil teatr,ze to niby kobiety z marginesu nosza itd i dla swietego spokoju wyciagnelam,ale jak tylko bede kiedys sama,znowu wsadze :-D
no offence ale dziwnego masz tego faceta :roll:
Ja mam swoj kolczyk juz rok i nie wyobrazam sobie zycia bez niego.Po narkozach,chociaz nie wiem ile kabli bym miala to prosze Misia zeby zamknal drzwi i zalozyl mi kolczyk (bedac jeszcze w szpitalu) bo sie boje ze zarosnie! :? :-) :-) (bo po kroplowach podobno szybciej sie goi)
No i poza tym uwielbiam jak go miądli zębami :oops: :badgrin:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 12 lut 2008, 11:16

punta, gdzie w bydzi robilas dokladnie? tak zachwalacie... moze sobie sprawie... wogole jak to jest z takim zabiegiem? jak to wyglada, ile sie goi i kiedy jest sie w stanie, ze tak powiem, uzywalnosci? :D
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 lut 2008, 11:21

savanna pisze: No i poza tym uwielbiam jak go miądli zębami :oops: :badgrin:
Już sobie wyobraziłam i mam smaka :badgrin:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Pati80
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Pati80 » 12 lut 2008, 12:39

ja tez zaczelam sie zastanawiac nad kolczykiem w lechtaczce,musza byc bardzo mile doznania :-D ,juz nie moge sie doczekac kiedy sobie fundne taka rozkosz :-D chyba zrobie mezowi niespodzianke,ciekawe jak zareaguje,pewnie bedzie cyckal cala noc :oops: :badgrin: .Punta69 czy bardzo boli przekucie?I jak dlugo sie goi?

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 12 lut 2008, 14:02

nie mam nic przeciwko takim kolczykom ale ja nie zrobiłabym sobie tak samo jak tatuazu, chociaz z jednej strony bym chciala i czasem sie zastanawiam , ale nie
a co do tego, ze kolczyki noszą kobiety z marginesu :D:D:D ...- ja bym powiedziala, ze facetom kojarzy sie to z kobietami z marginesu bo tylko one pokazuja do kamery całemu swiatu co tam maja :) u dziewczyn nie z marginesu nie zobaczy bo nie pokazuja kazdemu ...

ja jestem za goleniem u kobiet ale za to wole kiedy moj chlopak nie goli juniorka nie wiem czemu ale mi sie podoba z zarostem bardziej meskie mi sie wydaje :D

Awatar użytkownika
ilona_ol
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: ilona_ol » 12 lut 2008, 17:29

anita111 pisze:ja jestem za goleniem u kobiet ale za to wole kiedy moj chlopak nie goli juniorka nie wiem czemu ale mi sie podoba z zarostem bardziej meskie mi sie wydaje :D
Jestem tego samego zdania. Jedyne miejsce gdzie facet musi(!) się golić to twarz.

Awatar użytkownika
punta69
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: punta69 » 12 lut 2008, 19:12

Witaj Mara!!!
Przebijelam w studiu tatuażu na ul.Magdzińskiego tego samego dnia przebijalam tez sutki razeem placilam 450zl,ale 3 lata temu-w sutkach juz nie mam bo zarosly podczas karmienia brzdaca.Samo przebicie-kurcze bolalo jak wiadomo łechtaczka to bardzo unerwione miejsce-ale szybko sie goi,a teraz jakie sa super doznania.
Ci Pa :)

Awatar użytkownika
...magda
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: ...magda » 12 lut 2008, 20:51

no wlasnie ja tez sie zastanawiam od dluzszego czasu nad piercingiem w lechtaczce i jedyne co mnie powstrzymuje to obawa przed ogromnym bolem...
powiĂŞkszenie piersi w przyszÂłym roku
najprawdopodobniej u dr Kasprzyka

"SzczĂŞÂście jest tylko wtedy prawdziwe, gdy siĂŞ nim dzielimy"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”