Tesciowa i TY ????

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 06 lut 2008, 15:36

Diksi...nie czepiam się stylu tylko treści :? ..To się robi niesmaczne i coś czuję ,że wyląduje w koszu..Po raz pierwszy ucieszę się z tego...
jestem ..jaki jestem

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 06 lut 2008, 15:40

innej tesciowej nie mam...prawde napisalam,te forum to ma byc,jakas sciema!! sorry nie rozumiem :?: pytanko mam-a co masz podobna tesciowa,badz mame(NIE ZROZUMMNIEm ZLE) tu zadko faceci pisza ,bo ich stare robia haos.

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 06 lut 2008, 15:50

Napisz coś o jaśniejszej stronie swojego zycia.Inaczej wszystkie dziewczyny pomysla ,że ich teściowe to Anioły....Bo jeżeli miałaś taki cel ,to już go osiągnęłaś... :badgrin:
jestem ..jaki jestem

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 06 lut 2008, 15:54

pracuje nad jasniejsz strona mego zycia.Tylko ktos mi maci. Moze ustrzeglam,niektore babeczki!! Mam na mysli,zeby stapaly twardo po Ziemi,bo ja zapozno zorietowalam sie .Pisac juz nie bede na ten temat.

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 06 lut 2008, 16:03

diksi pisze:Moze ustrzeglam,niektore babeczki!!
A więc jednak misja...Dobrze ,że się wyciszyłaś...
jestem ..jaki jestem

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 06 lut 2008, 16:35

wspolczuje takiej rodziny , naprawde... :x :? :|

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 06 lut 2008, 17:09

BENIANIN -DLACZEGO TAK MNIE ATAKUJESZ;ZA TO CO NAPISALAM?? WIESZ,
,kazdy czlowiek chce byc zadowolony ze swojego zycia,ja jestem.Tylko przez dwa lata ktos usilowal to zepsoc-tesciowa.Jesli cale zycie bedziesz ustepowal,nie dojdziesz do celu.zAWSZE BEDZIE TO OKREZNA BADZ NIEUDANA DROGA:moim celem jest rodzia-to jest najcenniejsza moja wartosc zyciowa i nie pozwole jej zepsoc.I moze to jest jakas misja,ja poprostu nienawidze ludzi robiacych z siebie cale zycie ofiare,niemajacych samokrytyki,chytrusow,egoistow,brudasow i maniakow. Teraz jest czas na moja rodzine! A tacy faceci jak ty,sorry, przewaznie nie umieja odrozniac milosc matczyna od kobiecej.przeciez bronicie sie mowiac-my kochamy innaczej niz kobieta.I tacy jak ty ,maja zapamietany obraz mamuski z dziecinstwa,i nie dostrzegaja jej prawdziwego oblicza.( czy zasz swoja mame dokladnie,czy sie zmienila?? :-D )I TO NIE JEST TOBIE NA ZLOSC:naprawde.Kazdy ma swoje zdanie ,ja mam takie......... :roll:

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 06 lut 2008, 17:14

beniaminn - samochod chocbys nie wiadomo jak ogladal przed transakcja, to i tak nie jestes w stanie wylapac wszystkich wad i usterek. I dopiero podczas eksploatacji wychodzi na jaw, jak poprzedni wlasciciel sie z nim obchodzil...

diksi - Takie relacje napewno nie sa zdrowe. A szkoda zycie na taka telenowele ;)
Wiesz.. czasami potrzeba troche czasu nim maz wyzwoli sie spod wplywu tesciowej.
A moze przeprowadzka siakies 400km? :>

Beniaminn dobrze Ci radzi, wycisz sie - zlosc i gniew nie sa najlepszymi doradcami.

A tesciowa? Niech sobie zyje z ta wrona. Ani nie musisz z nia rozmawiac, ani sie widywac.
Napisalas tez, ze maz niechetnie sie z nia spotyka (juz abstrahujac od tego, ze to jednak jego mama) czyli masz go po swojej stronie.
wiesz... Wszystko potrzebuje czasu :-)
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 06 lut 2008, 17:25

oki,kurde usilule z tym zyc.,naprawde mi ciezko.Ja dla mojego meza zucilam studia i przeprowadzilam sie 850 km od mojej rodziny.Jestem mila osoba,z humorem,i nie moge zniesc ,ze bylam tak naiwna.MoJ MAZ (nie chce sie przeprowadzic; niestety ucze go ,tego czego MATKA GO nie nauczyla ,wycisze sie na bank BANK. :-D

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 06 lut 2008, 19:14

wspolczuje takiej tesciowej...czy ona przypadkiem nie ma czegos z glowa? bo czytajac twoje wypowiedzi nasuwa sie wniosek, ze normalna to ona nie jest :? jakbym miala taka, to trzymalabym sie od niej z daleka. szkoda nerwow na glupia tesciowa :roll:
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”