jeżeli będziesz w ciąży poproś swojego lekarza oraz stylistę o poradę w zakresie odpowiedniego w tym stanie stroju, bo uwierz mi -w ciąży również można godziwie wyglądać
Moderator: Zespół I
...już się nie popisuj... bo jednak słabo Ci to zawsze wychodzi...groszek pisze: jeżeli będziesz w ciąży poproś swojego lekarza oraz stylistę o poradę w zakresie odpowiedniego w tym stanie stroju, bo uwierz mi -w ciąży również można godziwie wyglądać
Już abstrahując od tego kto czego tutaj nie zrozumiał to dodam tylko, że gdyby chodzenie z gołym brzuchem po ulicy było takie eleganckie i normalne to więcej kobiet by tak robiło i nikogo by to nie dziwiło, a tak obserwujemy to w wykonaniu osoby która z dobrym gustem nie ma nic wspólnego, a to jednak mimo wszystko o czymś świadczyValentina pisze: A jednak dalej tego nie zrozumiałaś...jak dla mnie to pokazała swój brzuszek właśnie w sposób naturalny i mnie to zupełnie nie razi, nie jest to dla mnie sztuczne i wymuszone... więc Virriel może już się nie rozpisujmy nt. Katie i jej brzucha, bo i tak wszystko sprowadza się do tego, co napisałam wcześniej... o różnorodnosci charakterów, temperamentów i upodobań... jeden woli tak, drugi inaczej... i myślę, że to chyba dobrze... bo byłoby szaro i nudno na tym świecie...
a co do klasy to już napisałam wcześniej i nie będę się powtarzać...

wlasnie laski wyluzujcievirriel pisze:Dziewczyny- po co te nerwy

oj nie mam pojecia wiem tylko ze miala cesarketoxic pisze:Gdzies w internecie przeczytalam, ze rodzila w pelnym makijazu