Typ figury - jaki podoba się facetom ???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 04 lut 2008, 00:37

mozg pisze:karolinka chodzi mi o to, że pewnie nie przespałabyś się z niskim, brzydkim facetem nie mówiąc już o związku z nim, a mogłabyś mu zaoferować tylko przyjaźń, nawet brzydziłabyś się go w policzek pocałować. Sądzisz, że pewnie jestem przystojny i masz rację, a przynajmniej nie można powiedzieć, żebym był brzydki. Tylko co mi z tego, jak wysoki przeciętniak i tak jest atrakcyjniejszy od przystojniaka średniego wzrostu.
Wiesz dlaczego inni faceci są atrakcyjniejsi od Ciebie... bo są inteligentni, kulturalni, błyskotliwi i taktowni... po Twoich postach widać, że Ci tego brakuje... wzrost nie ma tu żadnego znaczenia :!: ...ja mam 170cm wzrostu, a mój facet miał 175cm... ja, cały rok czy to zima czy to lato, chodzę w butach na min, 8 cm obcasach wzyż... i nie przeszkadzało mi to, że na obcasach byłam wyższa od niego... dlatego, bo był to inteligentny, kulturalny, błyskotliwy, przystojny, dobrze zbudowany facet... jak się tak zastanowiłam, to w kręgu moich znajomych jest sporo facetów, których wzrost kształtuje się w okolicach 174-175cm i mają takie kobiety, o jakich Ci się nawet nie śniło... ;) wszystkie na obcasach wyższe od nich, tylko jeden ma równą wzrostem...

...zastanów się może nad sobą i nad tym, na czym polega Twój problem... ja uważam, że to nie jest wzrost, tylko brak kultury, ogłady i dobrego wychowania... do tego jak coś napiszesz, to obcy ludzie, setki kilometrów gdzieś w kraju, wstydzą się za Ciebie... po prostu jedna wielka żenada :!: ...jaka kobieta chciałaby być z takim tępym typem... :roll:
...myślisz, że wysoki wzrost jest wyznacznikiem PRAWDZIWEGO 100% MĘŻCZYZNY ??? ...jeśli tak myślisz, to mylisz się... można być niskim albo wysokim facetem... ale do tych stu procentów jeszcze czegoś potrzeba... ale co Ty możesz o tym wiedzieć... :roll:
mozg pisze:Sądzisz, że pewnie jestem przystojny i masz rację, a przynajmniej nie można powiedzieć, żebym był brzydki.
...to Ty tak sam o sobie sądzisz... dla kogoś innego możesz być... obrzydliwy... fajnie prawda... :badgrin:
...z racji tego, jak się wypowiadasz o czymś, o kimś, o sobie... to ja wole gadać z żurem pod sklepem monopolowym, bo ma przynajmniej więcej kultury i taktu od Ciebie...
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 04 lut 2008, 00:51

Val, jestes boska,napisalas to dokladnie tak jak trzeba PDT_14
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 04 lut 2008, 01:14

Valentina to wiesz co... jak bedziesz szla pod ta budke pogadac z zulami to daj znac, pare lasek sie pewnie zabierze :-D

zeby nie bylo, ze nie ma nic o figurze.. w rankingu przedstawionym przeze mnie prowadzila J.Lo i Beyonce... czyli jednak mezczyźni lubia kobietki z duza pupa :-)

mozg
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: mozg » 04 lut 2008, 01:22

Ja nie rozumiem, dlaczego wam nie można niczego powiedzieć wprost. Skoro uważam, że małe piersi są obrzydliwe, to to piszę, nie owijam w bawełnę. Było by wam lepiej gdybym napisał coś w stylu małe piersi są fajne, ale akurat nie w moim typie? Poczułybyście się bardziej dowartościowane? A potem się dziwicie jak wasi faceci nie mówią wam prawdy o tym co im się w was podoba, a co nie. Jak oni mają powiedzieć prawdę, skoro wy i tak nie chcecie jej przyjąc do wiadomości. Fora dyskusyjne to takie miejsca, gdzie szczególnie powinniśmy pisać prawdę i tylko prawdę, od pocieszania są nasi znajomi, którzy w większości przypadków nie mają jaj aby powiedzieć wprost, co jest w nas nie tak. Jak coś jest do niczego to należy napisać, że jest do niczego, a nie że jest to fajne, ale nie w moim typie.

Awatar użytkownika
Kalisto87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Kalisto87 » 04 lut 2008, 01:37

Widać, że nic nie zrozumiałeś z powyższych komentarzy...szkoda.
mozg pisze:Jak coś jest do niczego to należy napisać, że jest do niczego, a nie że jest to fajne, ale nie w moim typie.

Boże widzisz a nie grzmisz...nikt nie sugeruje, że masz pisać, że coś jest "fajne(...)" - masz tak mały zasób słów? Pomogę...można napisać np.

"nie podobają mi się..."
"dla mnie są nieładne..."
"nie kręcą mnie..."
"nie lubię takich..."
"są nie w moim typie..."
"według mnie są brzydkie..."

Tu nie chodzi o to, że masz mówić coś wbrew sobie...każdy ma swój gust - ok - ale można wyrażać się mniej...dosadnie, chamsko.

Zwrot "coś wzbudza we mnie obrzydzenie" jest chyba powszechnie kojarzone z czymś bardzo negatywnym, obrzydliwym.

Może wyznaję inne zasady, inne wartości ale nawet gdy coś oceniam negatywnie czy też jak kogoś/coś krytykuję staram się dobierać takich słów, by nikogo nie urazić. Mam tu na myśli rzecz jasna fizyczność...

Jesteś chyba skrajnym egoistą albo po prostu człowiekiem ograniczonym (wybacz)...piszesz na forum o operacjach plastycznych
mozg pisze:Jak coś jest do niczego(...)
- nie zdajesz sobie sprawy, że (bo domyślam się, że odnosiło się to min. do małego biustu) sprawiasz cholerny ból tym kobietom, które mają mały biust i są tutaj dlatego, że chcą go powiększyć?

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 04 lut 2008, 01:51

mozg pisze:Ja nie rozumiem, dlaczego wam nie można niczego powiedzieć wprost. Skoro uważam, że małe piersi są obrzydliwe, to to piszę, nie owijam w bawełnę. Było by wam lepiej gdybym napisał coś w stylu małe piersi są fajne, ale akurat nie w moim typie?
Wlasnie tak powinienes napisac!Bo to jest twoje zdanie,dlaczeg mialyby byc ogolnie niefajne,tylko dlatego bo ty tak uwazasz??? sa tacy dla ktorych male wlasnie sa fajne,wiec powinienes powiedziec tak jak wyzej,ze po prostu dla ciebie nie sa!!!!! Ale jak widac jestes za glupi aby zrozumiec na czym polega wyrazanie oceny subiektywnej do obiektywnej. Chyba obiektywne stwierdzenie "male jest obrzydliwe" jest nieprawdziwe wiec nic tu o owiajniu w bawelne nie ma mowy. Tylko cham moze uogolnic to w taki sposob jak ty,a badan statyst.nie przeprowadzales na cyckach,zeby miec prawo wyrazac swoja prywatna opinie do ogolnej prawdy jakoby cos mialo byc przyjete za obrzydliwe?.A jeszcze w zadnych statystykach nie czytalam "takiej prawdy" jak tej wyrazonej przez ciebie.To tylko twoja prawda,czytaj gowno prawda. A kazdy niech lubi jakie chce,nikt ci nie mowi,ze 1,70 cm to obrzydliwy wzrost bo kazdy ma swoj priorytet. Naprawde jestes tak tepy?
ps jak dobrze,ze ja nie trafilam na takiego chama....
I jeszcze cos: moj maz ma 170cm, ale jest super pod kazdym wzgledem!!!
I ty nigdy nie bedziesz mial tego co on nawet jak bys do 100m urosl nigdy mu nie podskoczysz!!!

Kalisto87 napisala:[quote]nie zdajesz sobie sprawy, że (bo domyślam się, że odnosiło się to min. do małego biustu) sprawiasz cholerny ból tym kobietom, które mają mały biust i są tutaj dlatego, że chcą go powiększyć?[/quote]
Napewno nie wszystkie,to forum ma wiekszy zasob niz cycki oh(t1 byc moze ktos dobrze sie czuje z malymi i nie narzeka na brak powodzenia.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Kalisto87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Kalisto87 » 04 lut 2008, 01:57

Londyjka - o właśnie...zapomniałam jeszcze wspomnieć o uogólnianiu ;/
Londyjka pisze:
Kalisto87 napisala:[quote]nie zdajesz sobie sprawy, że (bo domyślam się, że odnosiło się to min. do małego biustu) sprawiasz cholerny ból tym kobietom, które mają mały biust i są tutaj dlatego, że chcą go powiększyć?
Napewno nie wszystkie,to forum ma wiekszy zasob niz cycki oh(t1 byc moze ktos dobrze sie czuje z malymi i nie narzeka na brak powodzenia.
Tak, tak wiem Londyjko - to był tylko taki skrót myślowy, bo zapewne oprócz mnie znalazłoby się tutaj sporo kobiet, które poczuły by się dotknięte tak "bezpośrednią" wypowiedzią ;/

BTW: ja też nie narzekam na brak powodzenia ;) ale jestem uczulona na chamstwo.

mozg
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: mozg » 04 lut 2008, 02:07

No ciekawe jaki to procent mężczyzn woli małe piersi, może ze 2% ? Ze wzrostem jest tak samo, może ze 2 na 100 kobiet woli kogoś 170 cm od 190 cm. Teraz poprawię moje zdanie, które wywołało takie zamieszanie: dla mnie jak i dla wszystkich moich kolegów małe piersi u kobiety są nieatrakcyjne, a jeśli chodzi o mnie, to są wręcz obrzydliwe. Lepiej?

Awatar użytkownika
Kalisto87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Kalisto87 » 04 lut 2008, 02:14

Z mojej strony na temat cycków EOT...a teraz z innej beczki:
mozg pisze:Ze wzrostem jest tak samo, może ze 2 na 100 kobiet woli kogoś 170 cm od 190 cm.
Ja np. raczej nie chciałabym mieć faceta wyższego niż 1.70 bo sama mam zaledwie 1.60 więc razem wyglądalibyśmy wręcz karykaturalnie.

Nie orientuję się jak to jest statystycznie ze wzrostem u kobiet ale nie każda ma ponad 1.70 a te niższe pewnie nie wszystkie kochają się w super-wysokich facetach...więc nie wiem skąd u Ciebie taka fatalistyczna liczba 2 na 100 kobiet :roll:

BTW: moja znajoma ma około 1.75 a jej narzeczony ma 1.70 i są ze sobą już 7 lat, kochają się...więc powątpiewam czy małe cycki u kobiety bądź niższy wzrost u faceta są jakąś wielką tragedią, która tak bardzo utrudniałaby kontakt z płcią przeciwną. Są tacy, co zakochują się w inwalidach bez nóg...więc o czym my tu mówimy - "miłość jest ślepa" :p

Dla mnie takie sprawy są drugorzędne...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 04 lut 2008, 11:56

kalisto87 olej go,w ogole juz z nim nie dyskutuj,ie widzisz,ze to pustak jakis.
A te procenty jak sama widzisz zabral ze swojego otoczenia,otoczenia zboczencow,gdzie ich idealem sa krowie wymiona,to jest dop.obrzydliwe. A nie zgrabne choc male piersi. Masz nieteges poczucie estetyki. Male piersi moga byc fantastyczne. I jesliby mialobyc to 2% to modelka taka jak Kate Moss nie zrobilbylaby takiej kariery! Ani Tom Cruss,ktory mierzy 170cm. I ich kobiety,ktore mialy ponad 175.
Jestes po prostu tak beznadziejnie glupiutki pustaczku,ze az mi cie szkoda,naprawde.
Zyj w swoim brodziku "obrzydliwych procentow" tylko rzymaj to na wlasnosc bo nikt juz cie sluchac nie moze!
A twoja/nie twoja dziewczyna-jeszcze zobaczysz,znajdzie kogos choc nizszego ale kochanego i super faceta,a z tym wzrostem jesli ci tak mowi,to tylko sciema,moze zebys sie odczepil :badgrin: my czesto ulepszamy prawde.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”