Blondynki Blondyneczki cz.2.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 03 lut 2008, 13:19

virriel pisze:
Valentina pisze: ...ja uważam, że jest świetne... 8-) ...po prostu niektórzy lubią mieszać się z tłumem, a inni nie... 8-)
Niemieszanie się z tłumem nie musi polegać na ostentacji... :roll:
Szczerze, to już wolę mieszać się z tłumem niż sprzedawać najintymniejsze chwile z mojego życia, tak jak ona ma to w zwyczaju...
...aby zrozumieć moją wypowiedź musisz wziąć pod uwagę jedno... dla Ciebie to jest ostentacja! ...dla mnie NIE! ...wiesz... tak już jest na tym świecie... ludzie mają różne charaktery... temperamenty... upodobania... jak ja będę w ciąży, to zobaczysz mnie ubraną właśnie w podobnym stylu... bo wolę postokroć to niż ogrodniczki i sweter... :roll:
...pokazanie przez kobietę gołego brzucha z dzidzią w środku Ty nazwałaś sprzedawaniem najintymniejszych chwil... :roll: ...ja to nazywam wielką radość kobiety ze stanu błogosławionego i bycie bardzo szczęśliwą... :p
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 03 lut 2008, 13:25

groszek pisze:każda kobieta w ciąży ma ładny brzuch i może ładnie wyglądać, ale przy ty naprawde można zapewnić sobie godziwą odziez, a nie wystawiać gołe brzuszysko na ulicę, co jest poprostu niesmaczne i napewno niezdrowe
...tego komentować nie będę, bo to jest dla mnie żenada... :roll: ...jesteś może spokrewniona z użytkownikiem o nicku "mozg" :?: ...aaaa to pewnie dalsza rodzina... bo uzyłaś tylko "gołe niesmaczne brzuszysko" zamiast "obrzydliwe"... ale niedaleko pada jabłko od jabłoni... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 03 lut 2008, 13:29

misialeczek24 pisze:
toxic pisze:misialeczek24, o , matko boska ale ona wygladala w tym 93'.
no szok normalnie :oops:
Najladniej chyba w 95' - mogla tak zostac.

A moim zdaniem stan z '95 spokojnie można było poprawiać, ale umiejetnie, z gustem i wyczuciem smaku: nos można zrobić, implanty można wstawić mniejsze, kolor włosów zostawić, makijaż robić gustowny - to samo z ubraniem i nie przesadzać z opalaniem czy samoopalaczem.

A co do tematu brzuchowego, to na tym zdjęciu wygląda lepiej niż na wielu innych :badgrin: Mnie jakoś nie gorszy, jeśli brzuch jest ładny, to czemu nie, pod warunkiem, że nie szkodzi to dziecku (a tego nie wiem, ale nie sądzę). Czasem gorsze brzuchy i inne części ciała musimy oglądać :roll:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 03 lut 2008, 14:24

Valentina pisze:
...aby zrozumieć moją wypowiedź musisz wziąć pod uwagę jedno... dla Ciebie to jest ostentacja! ...dla mnie NIE! ...wiesz... tak już jest na tym świecie... ludzie mają różne charaktery... temperamenty... upodobania... jak ja będę w ciąży, to zobaczysz mnie ubraną właśnie w podobnym stylu... bo wolę postokroć to niż ogrodniczki i sweter... :roll:
...pokazanie przez kobietę gołego brzucha z dzidzią w środku Ty nazwałaś sprzedawaniem najintymniejszych chwil... :roll: ...ja to nazywam wielką radość kobiety ze stanu błogosławionego i bycie bardzo szczęśliwą... :p
A to będąc w ciąży mamy do wyboru albo goły brzuch albo ogrodniczki i sweter? Ja uważam, że najważniejsze jest to żeby ubierać i zachowywać się z klasą, a chodzenie z gołym brzuchem to wyklucza- przynajmniej dla mnie.
A pisząc o sprzedawaniu najintymniejszych chwil miałam bardziej na myśli jej opowieści o szczegółach pożycia małżeńskiego ;)

Awatar użytkownika
lena.online
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: lena.online » 03 lut 2008, 14:27

UUUUppppssss... nie spodziewalam sie takiego wygladu Katie przed op :oops: :roll:
A odnosnie jej brzuszka w ciazy... jesli ma fajna figurke a tylko brzuszek sie odznacza (i wyglada to ladnie) to dlaczego mialaby go nie pokazywac :roll: :-)
Luty 2007 - nowy nosek :)
Jesien 2013 - poprawka noska w planach :)

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 03 lut 2008, 14:41

virriel pisze:A to będąc w ciąży mamy do wyboru albo goły brzuch albo ogrodniczki i sweter? Ja uważam, że najważniejsze jest to żeby ubierać i zachowywać się z klasą, a chodzenie z gołym brzuchem to wyklucza- przynajmniej dla mnie.

...chodziło o to, żebyś zrozumiała, że każdy człowiek ma inny charakter i upodobania...
dla mnie goły brzuch nie wyklucza klasy kobiety... a ponadto ja aspektu "klasy" nie uwarunkowuje stylem ubierania... :roll: ...ale jak już sama pisałam... każdy jest inny... ;)

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 03 lut 2008, 17:33

24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 03 lut 2008, 18:06

Valentina pisze: ...chodziło o to, żebyś zrozumiała, że każdy człowiek ma inny charakter i upodobania...
dla mnie goły brzuch nie wyklucza klasy kobiety... a ponadto ja aspektu "klasy" nie uwarunkowuje stylem ubierania... :roll: ...ale jak już sama pisałam... każdy jest inny... ;)
Mi takich rzeczy tłumaczyć nie trzeba ;)
A co do klasy to są mimo wszystko pewne uniwersalne kanony- paradowanie z gołym brzuchem po ulicy ni jak się w żaden z nich nie wpasowuje- przynajmniej moim zdaniem ;)
Nie chodzi o to, żeby brzuszka wogóle nie pokazywać, tylko żeby robić to umiejętnie, z wyczuciem sytuacji- w sposób naturalny, a nie wymuszony i sztuczny, wręcz rażący, tak jak to miało miejsce w przypadku Jordan.

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 03 lut 2008, 20:15

virriel pisze: Mi takich rzeczy tłumaczyć nie trzeba ;)
A co do klasy to są mimo wszystko pewne uniwersalne kanony- paradowanie z gołym brzuchem po ulicy ni jak się w żaden z nich nie wpasowuje- przynajmniej moim zdaniem ;)
Nie chodzi o to, żeby brzuszka wogóle nie pokazywać, tylko żeby robić to umiejętnie, z wyczuciem sytuacji- w sposób naturalny, a nie wymuszony i sztuczny, wręcz rażący, tak jak to miało miejsce w przypadku Jordan.
A jednak dalej tego nie zrozumiałaś ;) ...jak dla mnie to pokazała swój brzuszek właśnie w sposób naturalny i mnie to zupełnie nie razi, nie jest to dla mnie sztuczne i wymuszone... więc Virriel może już się nie rozpisujmy nt. Katie i jej brzucha, bo i tak wszystko sprowadza się do tego, co napisałam wcześniej... o różnorodnosci charakterów, temperamentów i upodobań... jeden woli tak, drugi inaczej... i myślę, że to chyba dobrze... bo byłoby szaro i nudno na tym świecie... :roll: a co do klasy to już napisałam wcześniej i nie będę się powtarzać... ;)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 03 lut 2008, 20:33

toxic pisze:Do blondynek i brzuszkow Britney
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
taaaaaaaak na zdjeciach moze i ladnie sie prezentuje ale tak naprawde to nie wygladala w ciazy tak ladnie bo przytylo jej sie dosc duuzo oh(w1
a co do Jordan i jej brzucha to przyjrzawszy sie jeszcze raz temu zdjeciu stwierdzilam ze mi sie podoba-ladnie wygladala z brzuszkiem nawet odslonietym oh(t1

a tu jeszcze jedna blondi z golym brzuszkiem oh(w1 http://mm.nosotras.com/Español/Mujeres/ ... uilera.jpg http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/1 ... 68x636.jpg
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”