gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
ghostdog
- Uzależniona Beauty

Oj wiecie jak to jest...Virriel lapie sie wszystkiego by sobie pomoc, by zapomniec, by zrozumiec...heh...rob Virriel co Ci sie zywnie podoba by sie tylko czyms zajac i zapomniec....
Vitez...tak to juz jest...w poszukiwaniu namietnosci...skad ja to znam...tylko ze bardzo czesto ta namietnosc opada...bo na wierzch wychodzi prawda ze inne wartosci sa rownie wazne....niektorzy albo sie otrzasna i chca wracac( jak to bylo w przykladzie mojego faceta) albo i nie...tylko parszywe jest to ze akurat nam to sie musi zdarzyc....heh wszystkim zlamanym serduszkom-przetrwacie

2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)
-
dona7
- TOP Beauty

-
Kontakt:
virriel napisz moja droga jak tam sie masz ? jakie decyzje ?
jesli nie masz ochoty i nie potrafisz to nie wybaczej bo bedzie ci ciezko cale zycie , to naprawde.
to naprawde jest przykre co ty przezywasz ale nie ma tego zlego co na dobre nie wyjdzie,zobaczysz!!!
idz na imprezy , do znajomych , do fryzjera i bierz zycie calymi garsciami.
ja byla w podobnej sytułaci , nie wybaczylam , przezylam i bogu dziekuje ze dal tyle sily i jestem dumna z siebie,
a jemu kij w nery teraz patrzec jak on dostanie roga i zycie toczy sie dalej a ty bierz tylko najlepsze kęski.
pozdrwaim
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....
dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))
-
Samanthii
- TOP Beauty

Rina pisze:No to ja mam 2w1.
Jestem w zwiazku ale tak jakbym byla sama.
Tak to jest jak sie zona zolnierza zostaje

Ostatnie dwa lata to ja mojego misia tylko z 3 miesiace mialam.
doskonale cie rozumiem , Rina, bo
masz podobna sytuacje do mojej ...
..wprawdzie nie jestem zona zolnierza , ale tez czesto jestem sama ...
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1523.gif
(dobrze ze mam jeszcze znajomach !)
kiedy moj maz wyjezdza na dluzej - ja takze pakuje walizy i jade na urlop... ...zeby nie siedziec sama w pustym domu... ...i zeby sie za bardzo nie dolowac... :|
..a gdy jest na miejscu i pracuje ,to i tak wraca do domu , 20:00 - 22:00

...
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/ech.gif
na szczescie weekendy mamy dla siebie ... ... dluzszy urlop takze jest mozliwy...

-
Rina
- Rozmowna Beauty

Samanthii taki nasz zywot
Tez sie czasami "ratuje" roznymi wyjazdami, przewaznie w rodzinne strony - biore plecak i kic kic na pociag
Znajomi znajomymi, ale i tak wiekszosc czasu jest sie samemu.. eh
Moze kiedys to sie zmieni.. moze
pozdrawiam

Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)
-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 22 lut 2008, 22:12
wspolczuje wam kochane bo ja chyba bym nie mogla tak zyc

•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)

-
groszek
- TOP Beauty

ja chyba też nie... ale człowiek to jest taka istota, że zaadaptuje się do każdych warunków.
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?
-
groszek
- TOP Beauty

pomocy! mam straszny problem z siostrą, rozstała sie z facetem a właściwie to on ją zostawił, mieszkali razem, to była jej pierwsza miłość, jest kompletnie załamana, od tygodnia tylko płacze, a my wszyscy razem z nią, nie je nic i znika w oczach, jutro musi wracać na uczelnie do poznania, a będzie tam teraz zupełnie sama, tak strasznie się o nią martwie, wiem co czuje bo ja to przeżyłam i nie zyczę tego nawet najgorszemu wrogowi, nie wiem jak ona tam będzie sobie radzić bez nas i naszego wsparcia, nie umiem w tej chwili jej pomóc w żaden sposób... co robić, ona tak strasznie cierpi

-
beniaminn
- Aktywna Beauty

Groszku..zawsze potrafiłaś dawać życiowe rady innym..Cierpliwości i zaufaj sama sobie..
Skoro jesteś dla niej kimś bliskim..kims ,kto przeszedł podobną drogę,wiesz,że musisz teraz tylko wspierać ją i czekać... :? ..,..My wesprzemy Ciebie..
jestem ..jaki jestem
-
groszek
- TOP Beauty

beniaminn, napewno będę ją wspierać, bo cóż innego można uczynić w takiej sytuacji, tak strasznie mi jej żal... ona jest jeszcze taka młoda (ma 20 lat) a uważa, że już nie ma po co żyć, wiem , że potrzeba czasu i swoje przecierpieć musi, tylko poprostu boję się o nią. będzie kilkaset kilometrów o nas całkiem sama... wszyscy chcemy jej pomóc, ale nic nie możemy zrobić..
-
Samanthii
- TOP Beauty

...groszku, jestem pewna ze siostra ma na studiach mnostwo znajomych... ...bedzie jej ciezko ale moze z ich pomoca szybciej zapomni...
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... eszany.gif
...powinna sie teraz zajac czyms konkretnych i nie rozpamietywac za bardzo... :|
...wiec moze dobrze ,ze wraca na uczelnie...
... trzymam za nia kciuki ....