Zabawne powiedzonka i inne przedziwne pomysły naszych dziec

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
gosiam
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosiam » 26 sty 2008, 17:18

Jak byłam z moją córcią w szpitalu (ma 5,5 roku), leżałyśmy 3 doby, bo miała zapalenie płuc. W szpitalu sale oddzielone, ale oszklone i w sali obok byli akurat uchodźcy, Czeczenki z maluszkami i moje dziecko bawiło się lalką w sposób oczywisty - chwaląc się i pokazując przez szybę, jaką to ona ma piękną lalkę..na co ja mówię: "Wika nie chwal się tak, nie pokazuj, bo dziewczynka jest biedna i nie ma takiej".
Po chwili dziewczynka z sali obok pokazuje przez szybę swoją lalkę, a Wika do mnie na to: " Widzisz, mówiłaś, że jest biedna, a ma lepszą ode mnie". Myślałam, że umrę ze śmiechu.. :-) :-) :-)
Podniesienie piersi 01.12.2005. dr Szczyt
9 luty planowane podniesienie z powiększeniem, dr Charytonowicz

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 26 sty 2008, 20:20

Poszlam kiedys z moim bratem i jego synkiem (3,5 lat) do kosciola. Zaczelam sie msza, wyszedl ksiadz ubarny w czarna sutanne, organista przestal grac, a maly na caly glos krzyczy pokazujac na ksiedza : "Tato zobacz - Zorro" :-D
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 26 sty 2008, 22:21

Toxic ale się uśmiałam :-D :-D

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 29 sty 2008, 18:31

Mój synek oglądał dziś bajkę, w której był dom, a w nim sufit koloru czarnego. Nagle mówi: O! Czarny sufit! To bardzo niemiły kolor!

Bajek było kilka pod rząd, oglądaliśmy całą trójką. Nagle patrzymy, tata usnął, a Miś na to: O! Chyba było za dużo tych bajek dla tatusia....
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Awatar użytkownika
mika36
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: mika36 » 31 sty 2008, 14:50

Mój wtedy 2,5 letni synek ogladał telewizję ( ja w tym czasie bylam w łazience ) i krzyczy: mama, mama "cipesy". Ja przerazona biegnę zastanawiając się, co on tam widzi w tym telewizorze i co widzę: trzy pieski :-D

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 31 sty 2008, 19:34

mika36 pisze:Mój wtedy 2,5 letni synek ogladał telewizję ( ja w tym czasie bylam w łazience ) i krzyczy: mama, mama "cipesy". Ja przerazona biegnę zastanawiając się, co on tam widzi w tym telewizorze i co widzę: trzy pieski :-D
:-D :-D hahaha, dobre!!!!! :-D :-D ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 31 sty 2008, 21:12

Rozbrajające :badgrin:

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 31 sty 2008, 22:56

mika36 pisze:Mój wtedy 2,5 letni synek ogladał telewizję ( ja w tym czasie bylam w łazience ) i krzyczy: mama, mama "cipesy". Ja przerazona biegnę zastanawiając się, co on tam widzi w tym telewizorze i co widzę: trzy pieski
:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
gosiam pisze:Po chwili dziewczynka z sali obok pokazuje przez szybę swoją lalkę, a Wika do mnie na to: " Widzisz, mówiłaś, że jest biedna, a ma lepszą ode mnie". Myślałam, że umrę ze śmiechu..

buhahaah to tez dobre :p :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 06 lut 2008, 22:38

Zapytalam sie 4 letnigo dziecka- jak ma na imie Pawel-a ono -nie wiem heheh
innym razem powiedzialam-kotku nie troj mi dupy - a moja chrzesnica- o i ona zyc nie bedzie ,umrze heheheh mnie to rozsmieszylo :-D
Innym razem byla w windzie,tam oczywiscie pare starszych pan i moze 5 letni chlopczyk.Nio i cos lekko zasmierdzialo-ktos poscil baka-a dziecko na glos krzyknelo-ale ktos sie zj ebal! HEE :-D
nie popieram wulgarstwa ale to bylo moce,i te miny hehehe

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 26 lut 2008, 11:39

Idziemy spać, Miś pyta, gdzie tatuś. Więc mówię, że tatuś sprząta kuchnię. Misiek myśli chwilę, po czy mówi: To istny cud!!
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”