czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 26 sty 2008, 14:34

:"juz Cie chyba nie kocham" był to dla mnie mega szok bo wogle sie tego nie spodziewalam.WOGLE. i potem tak jak twoj bil sie w piers i zalowal tego mowiac ze kocha i nie o to mu chodzilo itd.
A o co... :? Tak moze sie zachowywac ktos w wieku 15,18 lat gdy zwiazek jest niepowazny,ale gdy z kims probuje zaczynac sie nowe zycie,i zdanie " chyba juz Cie nie kocham" nie wrozy zwiazkowi dobrze.
Po miesiacau do niego wrocilam mimo ze wszyscy na okolo pukali sie w czolo. Od tej pory jest bardzo Kochany,myslalam ze ten stan starajacego sie faceta minie szybko a tu mija pół roku od tego zdazenia i moge stwierdzic ze napawde cos go ta sytuacja nauczyla
pol roku to nprawde niewiele,to nic nie mowi o czlowieku,z ktorym ma sie spedzic CALE ZYCIE

vivriel pomysl teraz o sobie,nie staraj sie myslec o nim jak o poszkodowanym!
Poza tym on się teraz zachowuje trochę jak zbity pies i cały czas mam wyrzuty sumienia
jakie Ty masz wyrzuty sumienia?? O co?? O to,ze on Cie zostawil kolejny raz a Ty boisz sie co bedzie dalej...? :? :roll: ehhh..........
Zostawia i wraca,gdzie tu poczucie bezpieczenstwa? Juz chyba kiedys mial watpliwosci czy cie kocha,potem wrocil i od tego momentu gdyby wiedzial co wtedy stracil nie chcial by na wlasne zyczenie tego stracic ponownie?? Widocznie nie wie,albo nie jest to dla niego wielka strata. Przykro mi,ze to pisze,ale najlapiej jest zastanowic sie nad tym na zimno niz mu slodzic albo co gorsza cale zycie meczyc sie z kims kto "nie wie" czy Cie kocha! Zrob cos dla siebie! Zapomnij go.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 26 sty 2008, 18:33

Londyjka czy ten podpis pod postem ;) Można Ci gartulować :?: oh(rf1
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 26 sty 2008, 20:41

Nesia,mam nadzieje,ze za 9 miesiecy tak PDT_Love_17
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 26 sty 2008, 20:47

:-) Gratuluję, dbaj o siebie PDT_Love_01
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 26 sty 2008, 22:07

Ja też gratuluję i zazdroszczę- to wielkie szczęście mieć dziecko, szczególnie z odpowiednim mężczyzną :-)

A co do mnie to powiem tylko, że najgorsze jest to, że kiedy już się pogodziłam z sytuacją (czyli z tym, że mnie nie kocha), wyciszyłam i zaakceptowałam, a nawet zaczęłam całkiem fajnie wracać do normalność i żyć własnym życiem oraz myśleć, że tak nawet będzie lepiej, on powraca skruszony i miesza mi w głowie... :roll:

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 26 sty 2008, 22:52

vivriel kochana wiem,ze kubel zimnej wody lepiej dziala(mi ktos tak kiedys pomogl,i tylko tak) niz slowa pociechy czy wyczekiwany sms o jakichs tam jego uczuciach,ktory dziala jak miod na Twoje zranione serce. Nie potrafisz byc w tej sytuacji obiektywna i ocenic sytuacji bo kieruja Toba emocje,i ogromny bol,ktory pokazuje wiele rzeczy pod innym swiatlem. I widzisz rzeczy,ktore chcesz widziec bo dzieki nim mniej boli. Mniej ale jakze dluzej...!
Pomysl o swojej przyszlosci,nie kieruj sie obecna chwila cieszac sie z wyswiechtanych frazesow tego czy innego mezczyzny. Jak facet kocha zrobi dla kobiety prawie wszystko,nawet glupie rzeczy,ale ostania,ktora moglby zrobic jest odejscie choc na chwile od niej... :? Naprawde ostatnia... Pomysl vivriel,ze spodziewasz sie dziecka,a on Ci naglamowi,ze nie jest pewien czy jest gotow... :cry: albo odejdzie,i wroci kiedy zobaczy dziecko bo cos tam sie w nim na chwile obudzi...na jak dlugo...? Albo,ze nie chce go z Toba wychowywac bo ma inne plany... :roll: Tego wszystkiego mozesz zdrowym rozsadkiem uniknac,bo zaslugujesz na mezczyzne,ktory bedzie najszczesliwszy na swiecie,ze spotkal Ciebie. Kazda kobieta zasluguje na takieog mezczyzne! [smilie=love together.gif]

ps dopuki za nim tesknisz zawsze bedziesz nalezec do niego... :?

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 27 sty 2008, 22:24

Londyjka pisze:A o co... Tak moze sie zachowywac ktos w wieku 15,18 lat gdy zwiazek jest niepowazny,ale gdy z kims probuje zaczynac sie nowe zycie,i zdanie " chyba juz Cie nie kocham" nie wrozy zwiazkowi dobrze.
jesli ktos naprawde kocha, w zyciu nie przeszlyby mu przez usta takie slowa chocby nie wiem co sie dzialo. w zwiazku sa czasem lepsze i gorsze chwile, czasem powie sie cos w zlosci, a potem tego zaluje, jednak jak ktos mowi "chyba juz cie nie kocham" to dla mnie wszystko jest oczywiste i bezsensowne jest dalsze trwanie w takim zwiazku :? przykre, ale prawdziwe
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 27 sty 2008, 22:36

natalya,slowa wypowiedziane w zlosci,pod wplywem impulsu nie zawsze sa tymi,ktore kieruja naszymi uczuciami. Ile razy w wielkiej klotni wypowiada sie gorsze slowa tylko po to aby bolalo... ale slowa wypowiedziane przemyslanie,nie w klotni; siejace w sobie ziarno watpliwosci swoich uczuc,codziennie narastajace- sa szczere. Takie slowa nawet nieraz sa zbedne,bo w takich sytuacjach gdy partner przestaje kochac nie da sie nie zauwazyc,cos peka i w nawiekszym spokoju ducha czujesz rozrywajacy krzyk, i pozostaje juz tylko czekanie na to jedno zdanie,przed ktorym nie da sie uciec :(

Ale sie wrazliwa w tym stanie zrobilam...chyba musze napisac jakis wiersz... ;)

madziara40
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: madziara40 » 29 sty 2008, 08:57

bez faceta żle ... z faceten jesczez gorzej...hihi kochłam... rozwiodłam się kocham na nowo.. może znowu triszkę z amocno ale i tak już mam większy dystans !! dziewczynki tylko to nas ratuje, oni to mają... znahdzcie i wy :)

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 29 sty 2008, 21:24

Londyjka pisze:Ale sie wrazliwa w tym stanie zrobilam...chyba musze napisac jakis wiersz...
no to czekamy! :-D kto wie, moze akurat odkryjesz w sobie talent ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”