Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 26 sty 2008, 14:28

fondle pisze: mialam duzeA mam C... chcialam D wiec jestem niezadowolona.... trudno za rok trzeba bedzie znowu ciać... albo moze schudne to cycki beda sie wydawaly wieksze hehe...

za ile zejdą mi te cholerne stozki w okrąglutkie bo są okropne!!!
Fondle gratuluje cycorków, widzę, że bardzo emocjonalnie podeszłaś do nich, daj im trochę wytchnienia ;) Jestes w sumie "chwilę" po operacji, Twoje piersi nie są jeszcze takie jakie powinny być, schodzi opuchlizna, implant lokuje się w Twoim organizmie. Spokojnie, one maja czas nawet do roku się zmieniać, oczywiście póżniej też - lecz to juz będzie wolniej trwało. Bynajmniej juz niedługo sama zobaczysz, że z dnia na dzień są inne, rozmiar C może przejdzie w D lub jeszcze więcej (zależnie jak sie ulożą; znam to za autopsji); Specjalnie nie chudnij, Ty chudniesz, pozbywasz sie tłuszczyku i cycorki zaczaną wiotczeć, a może nawet zbyt szybko opadać - pewnie takiego efektu bys nie chiała oh(w1 Jesli chodzi o stozki - ściśle współgraja z układaniem się żelkow. Daj im czasu ;) Pozdrawiam.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 26 sty 2008, 14:32

nesia, nasza pani nesia... co my bysmy bez ciebie zrobily... zawsze taka opanowana ale stanowcza... juz nie raz sprowadzilas mnie na ziemie chociaz pewnie nie wiesz... dziekuje ci bardzo jak zwykle twoj post uspokoil i otrzezwil...
pozdrawaim serdecznie

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 26 sty 2008, 18:36

:badgrin: to mi powiedziałas :badgrin: Ale jeśli mój wywód Tobie pomógł to się cieszę ;)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 26 sty 2008, 19:10

fondle, to co napisala nesia, to prawda twoje piersi sie zmienia jeszcze nie raz ;) i zobaczysz beda piekne a co do rozmiaru to zobaczysz zmieni sie :!:
ja mam wkladki 325 i 375-bo mialam mala asymetrie-i moje sa za male :cry: ale poczekam i po dzidzi poprawie ;) niby w stanikach mam d lub e ale mialam inne wyobrazenie co do rozmiaru ale ciesze sie choc tym co mam bo wkoncu cos mam ;)
a jak sie czujesz kochana ?super ze pieczenie przechodzi :!: z dnia na dzien bedzie juz coraz lepiej :!:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 26 sty 2008, 20:03

Troszke mnie nie bylo, a tu tyle sie pozmienialo :-D
fondle, gratuluje nowych cycuszkow.
Londyjka gratuluje tych dwoch kreseczek na tescie PDT_Love_03 A co do wyboru miasta ja stawiam na Birmingham - jest tam bardzo ladnie.
misialeczek24 widze ze wesele jednym slowem sie udalo :-D Bylas na konsultacjach czy mi sie cos pomieszalo? :roll:
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 26 sty 2008, 21:56

dzieki toxic,wystarczylo,ze zobaczylam pare filmikow o Liverpool'u i odechcialo mi sie tam jechac. Nikomu nie polecam. Strasznie gangsterskie miasto. Juz bylismy wczoraj w Birminghdam pozalatwiac z agencjami mieszkaniowymi,znalezlismy ladne mieszkano 1 bedroom + livingroom duza kuchnia lazienka, i wszystko nowoczesne i schludne,co sie zdziwilam bo w wiekszosci mieszkan,na ktore zawsze trafialam to byle jeden wielki chaos. Aha,i zaplace za to gniazdko 440 funtow. To nie jest chyba zle co? A samo Birm.nie przypadlo mi az tak do gustu za ciemne to miasto,ale wole zycie w spokoju niz bac sie o siebie...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 26 sty 2008, 22:15

Londyjka ja Tobie też gratuluję, dwóch kreseczek [smilie=mylove.gif] Pozdrawiam :p

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 26 sty 2008, 22:29

dzieki,dzieki. Wiecie, zawsze jest strach bo to dop.poczatek,wiec trudno mi juz przyjmowac gratulacje choc to jest bardzo mile,no ale 2och kreseczek zawsze mozna pogratulowac PDT_Love_23
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 27 sty 2008, 14:49

Londyjka, jestes pewna ze wybierasz dobre miasto? moi znajomi uciekali stamtad , nawet angielscy... to bylo jakis czas temu moze teraz jest lepiej... ale dobrze sie zastanow...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 27 sty 2008, 17:51

Juz zaplacilismy za mieszkanie. Najwyzej znowu sie przeniesiemy. I tak mielismy ze Szkocji przeniesc sie bardzo nisko na poludnie i to od dawna planowalismy i juz jakbym miala uciec to gdziez w poblizu Birm. napewno juz nie Szkocja,za zimno i ponuro. A dlaczego uciekali? Co jest nie tak...? :roll:

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”