Zostawil mnie :(

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 05 lis 2007, 17:19

No dobra odrazu mowie ze to bedzie głupie bo minely dwa lata ale jesli OMEGA jestes j jeszcze tu na forum to napisz jak sie skonczyla twoja hisotoria bo jestem bardzo ciekawa i mam nadzieje ze sie zeszliscie:)
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 05 lis 2007, 18:01

ja mam kontakt z Omega od czasu do czasu ;) i wiem jak sie skonczylo ;) ale powiedziec nie moge, bo to powinna zrobic Omega ;) moze napisze do niej żeby sama to opisała ;)
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 05 lis 2007, 20:07

:) Stawiam ze wrocili do siebie. Bo jesli sie kochali (kochaja?) to napewno sie pogniewal i sie zeszli :)

*75C*

Awatar użytkownika
satynka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: satynka » 06 lis 2007, 12:49

I pewnie sa po slubie PDT_Love_03 [smilie=love together.gif]

nici
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: nici » 06 lis 2007, 15:38

No Omegus napisz nam jak się ta twoja historia skończyła też jestem bardzo ciekawa.
Sama też kilka miesięcy temu rozstałam się z facetem byliśmy ze soba 3,5 roku pielęgnował mnie po zabiegu ale mimo naszych starań zwiazek upadł.
Mielismy różne charaktery jedyną wspólną cechą była upartość i chęć postawienia na swoim co wszystko popsuło.
Gdybyśmy sie nie rozstali w przyszłości pewnie byśmy sie pozabijali i po krótkim stazu małżeństwa pewnie wzieli rozwód.
Cięzko mi było wiadomo ale bardzo szybko poznałam obecnego faceta i bardzo go pokochałam nigdy bym nie zamieniła na tego byłego więc jak widać na każdego czeka cos pięknego w zyciu skoro jeden związek się wali to znaczy ze tak miało być.

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 06 lis 2007, 18:42

oj nici to niezle :) Ja jestem 2 lata z facetem ale mamy zupelnie inne podjesciee do zycia,inne cele i tez nei wroze nic dobrego z tego zwiazku ale kurcze nie wyobrazam sobie zebym mogla teraz od poczatku poznwac kogos itd. Juz sama niewiem czy to ie przyzwyaczjenie ;/

Ale ze to nie moj wątek to OMEGA napisz czy macie juz gromatke dzieci :)

*75C*

ania131
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: ania131 » 25 sty 2008, 22:35

ja obecnie tez przezywam kryzys, tzn.moj zwiazek.jestesmy ze soba 14lat, mamy dziecko, szkraba 3 latka, moj maz troszku za duzo%, nie jest agresywny, nic z tych rzeczy, ale nie moge tak zyc, codziennie alkohol w domu!! i ten smrod piwska brr, kilka razy mowilam, ze odejde, nie wierzyl i chyba nadal nie wierzy!! teraz spie z dzieckiem w pokoju, nie rozmawiamy z mezem, troszku za mocne slowa skierowalam do niego ostatnio jak przyszedl podpity powiedzialam, ze jest pier... pijakiem!!!
i na tym sie skonczylo, nie moge sie wyprowadzic bo nie mam dokad, on tez tego nie zrobi jak sadze, wiec tak sobie mieszkamy razem, ale osobno.
mam sile w sobie, oby tak dalej!!zbyt dlugo znosilam to piwko!!

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 25 sty 2008, 23:12

moze po prostu powiedzialas mu prawdę?....

czesto dla nas pijak to obsikany facet pod sklepem. mialam na studiach kolege, ktory mowil ze codziennei pije lampke wina. zapytalam jak dlugo to robi, on ze kilka lat. jak mu powiedzialam ze to alkoholizm to sie obrazil, ale po kilku miesiacach przyznal ze to byl dla iego zimny kubel wody.
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

ania131
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: ania131 » 25 sty 2008, 23:28

viki, to prawda, moj maz jest przystojnym facetem, zadbanym ,lubianym, ale nikt nie wie co sie kryje dale, dzisiaj poszedl na piwko z kumplem, wrocil o 21.00, przebral sie, wypachnil, ba nawet sobie cos prasowal i poszedl dalej!!
moze chce mi zrobic na zlosc, pokazac, ze nie dotyka go to, zebym poczula sie winna.
jest mi przykro, ale chyba czuje ulge, wybral to co wybral, nie dziecko i zone, nie rodzine tylko piwko! no coz takie jest zycie, raz jest gorzej, raz lepiej.

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 26 sty 2008, 09:47

moim zdaniem on cie nie szanuje. ie mam nic przeciwko piwku z kolegami ale to zachowanie ostentacyjnie was olewa.

:cry: :cry: :cry:
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”